Filtrer på...

Børster
Rating
Bredde
Længde
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 17 produkter
Filter
Viser 17 produkter

Stålbørster

Godt håndværktøj er vigtigt for både gør-det-selv personer og professionelle. Som en del af dit håndværktøj bør du helt klart sørge for at have en stålbørste. Med en stålbørste får du en robust børste med solide børstehår, der kan klare mange forskellige typer opgaver. Hos BAUHAUS tilbyder vi et bredt sortiment af stålbørster i både træ og plast, og vi har sikkert også den rette stålbørste til dig. Se hele udvalget af stålbørster online hos BAUHAUS.

Stålbørster: Et must-have på ethvert værksted

En stålbørste kan bruges til et væld af formål, og du vil med garanti blive glad for at have en stålbørste ved din side. Uanset om det er til arbejdsmæssige formål eller i privaten, er en stålbørste et vigtigt stykke værktøj , som du ikke bør undvære. En stålbørste kan blandt andet bruges til opgaver, såsom:

  • Afrensning af din grill
  • Afpudsning af jern
  • Fjernelse af rust og maling
  • Generelle rengøringsopgaver, overfladebehandling og afpudsning

En stålbørste vil hurtigt blive din nye bedste ven, hvis du har en genstridig plet maling, rust eller lignende, der bare ikke vil forsvinde. Med en stålbørste tør vi næsten love, at du kan få næsten al maling, skidt, snavs og rust fjernet. En stålbørste består ikke ligefrem af stålhår, men den har langt mere stive, kraftige og robuste børster end en almindelig børste. Dette gør den særdeles effektivt, og stålbørster er særligt gode til overflader af metal og stål.

Gør din grill ren med en stålbørste

Som ovenfor nævnt kan du bruge en stålbørste til at rengøre din grill. Faktisk er en stålbørste helt genial til at gøre din grill ren med. Ofte er en grill vanskelig at holde pæn og ren, og det er ikke unormalt, at madrester brænder fast på en grill. Med en stålbørste kan du fjerne selv de mest genstridige madrester fra grillen. Hvis der er kommet rust på din grill, kan stålbørsten også klare det.

Husk i øvrigt, at det er en god idé at gøre din grill ren, hver gang du har brugt den. Dette gør den generelle rengøring nemmere, og det forlænger levetiden på din grill.

Tips og tricks til at bruge din stålbørste

På nuværende tidspunkt har du nok fundet ud af, at en stålbørste kan bruges til rigtigt mange formål. Derudover er det nemt at anvende en stålbørste - de fleste kan trods alt godt finde ud af at bruge en børste. Men der er dog stadig et par gode tips og tricks at huske på, når du skal bruge din stålbørste.

  • Skift din stålbørste ud, når det er nødvendigt. Som med alt andet værktøj, bliver stålbørster slidt med tiden, og du kan ikke forvente, at en gammel, slidt stålbørste er lige så effektiv som en ny. En stålbørste kan som regel holde 4-5 gange, afhængigt af hvad opgaven er
  • En stålbørste er god til at fjerne rust, men det er endnu bedre, hvis du bruger rustbeskyttelse på overflader, hvor det giver mening. Hvis du ikke har fået rustbehandlet, og der er opstået rust, kan du fjerne det med din stålbørste og efterfølgende rustbehandle
  • Husk på, at en stålbørste har kraftige børster, og derfor bør du aldrig bruge en stålbørste på overflader af eksempelvis glas eller træ, da det kan give rigtigt grimme ridser. Så hvis du har fået maling på køkkenbordet, havebordet eller lignende, er en stålbørste ikke det bedste valg, da børsten kan ødelægge overfladen

Find din stålbørste online hos BAUHAUS

Hvis du er på udkig efter en stålbørste, er du havnet det rette sted. Hos BAUHAUS tilbyder vi nemlig et stort udvalg af gode og effektive stålbørster, der kan klare mange forskellige opgaver. Når du har fundet din stålbørste, kan du få den leveret direkte til din adresse. Du har også mulighed for at afhente dit produkt i et BAUHAUS byggevarehus i nærheden af dig med vores smarte Click & Collect service.

Hvis du har brug for personlig rådgivning, er du naturligvis altid velkommen til at kigge forbi et af vores mange byggevarehuse, hvor vores dygtige medarbejdere står klar til at vejlede dig og svare på dine spørgsmål.

Børster

Viser 17 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto