Filtrer på...

Murerskeer
Rating
Tilbudsvarer
Produkttype
Bredde
Længde
Tykkelse
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 8 produkter
Filter
Viser 8 produkter

Murerske

En murerske er en vigtig del af enhver byggeproces, og det er afgørende at have det rette værktøj til at kunne udføre murerarbejde. Hvis du arbejder som murer eller er en entusiastisk gør-det-selv-person, der ønsker at udføre murerarbejde, er du kommet til det rette sted. Vi har nemlig et godt udvalg af murerskeer, som du kan bruge til at skabe et flot og gennemført produkt. Så tag et kig her på siden, og find en eller flere favoritter.

Køb dine murerskeer hos BAUHAUS

Hos BAUHAUS har vi et bredt udvalg af byggematerialer og værktøj. Vores murerskeer er ingen undtagelse. Disse produkter, der primært fås i mærket Eskimo, dækker flere forskellige behov i murerarbejdet. Du kan eksempelvis finde en:

  • Spandeske:En flad ske med en rundet spids, der bruges til at tage mørtel op fra spanden og til at påføre det på murværket.
  • Linotokske:En lang ske med en flad, bred kant, der bruges til at jævne og glatte mørtel og cement på overfladen af murstenene.
  • Skelske: Med en rundet kant anvendes den smalle ske til forskallingsarbejde samt over- og understrygning af tagsten.
  • Stukkatørspartel:En ergonomisk udformet spartel, der bruges til kunstneriske og kreative opgaver i ler, mørtel og beton.
  • Ziehklingeske:En bred, flad og kantet ske, der bruges til beskæring og opsætning af vægfliser, at fjerne overskydende fliselim og skrabe murerspande rene for materialer.
  • Tandske:En ske med en tandede kant, der bruges til at påføre og jævne lim og fliseklæb på overflader.

Du skal selvfølgelig vælge den murerske, der passer til dit konkrete arbejde. Investerer du i den rette murerske, vil du få det absolut bedste resultat. Med skeernes gode kvalitet er disse produkter ideelle til både professionelle og gør-det-selv-entusiaster. Så find dine foretrukne murerskeer med det samme.

Få gang i murerskeen med hjemmeprojekter

Hvis du planlægger at bygge en støttemur, en pejs eller en grill i din have, vil du helt sikkert få brug for en eller flere murerskeer. Disse murerværktøjer er uundværlige, når det kommer til at mixe og sprede mørtel, pudse vægge eller lægge fliser. Du kan også bruge en murerske til at fjerne gammel mørtel eller til at skrabe væk overskydende mørtel fra en mur. Måske skal du renovere badeværelset og påføre mørtel mellem nye fliser eller til at fjerne gammel fugemasse? Så find din murerske hos BAUHAUS.

Sådan sikrer du en lang levetid på dine murerskeer

Vedligeholdelse af din murerske er det vigtigt, hvis du ønsker at bibeholde dens gode stand og sikre en lang levetid. For at rengøre din murerske, skal du tørre den af med en blød klud efter brug og undgå at lade snavs og støv ophobe sig på bladet.

Opbevar din murerske på et tørt sted, og undgå at placere den i en beholder med andet værktøj, der kan ridse eller beskadige bladet. Ved at følge disse enkle trin kan du beholde din murerske i mange år fremover.

Bestil murerskeer med Click & Collect

Du kan fylde din online-indkøbskurv med alle de murerskeer og andre værktøjer, du har brug for, og nemt bestille dem til afhentning med Click & Collect. Herefter kan du hente dem i din nærmeste BAUHAUS byggevarehus. Har du brug for rådgivning til dine hjemmeprojekter, så giv fat i en medarbejder i butikken, eller kontakt vores kundecenter.

Murerskeer

Viser 8 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto