Filtrer på...

Patentbånd
Rating
Produkttype
Bredde
Længde
Tykkelse
Farve
Primært materiale
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 13 produkter
Filter
Viser 13 produkter

Patentbånd

Har du brug for en alsidig fastgørelsesløsning? Patentbånd er en holdbar fastgørelsesløsning, der bruges i en lang række applikationer. Uanset om de skal fastgøre rør, ledninger, slanger, træ eller andre materialer, så kan patentbånd være en stærk løsning.

Læs med her, og bliv klogere på, hvordan du kan anvende og vælge det rigtige patentbånd, . Du kan også finde andre gode beslag som alternativer.

Opnå holdbar og pålidelig fastgørelse med patentbånd

Patentbånd er et metal- eller kunststofbånd med huller langs hele længden, som anvendes til at fastgøre genstande til hinanden. Den store fordel ved de mange huller er, at du nemt kan benytte det nærmeste hul til montering, hvilket gør brugen af patentbånd både enkel og fleksibel. Dette gør det til en alsidig løsning til en lang række applikationer, herunder ophængning af rør og andre genstande samt til samlinger i træ til hobbyformål.

Patentbånd fås i forskellige størrelser og tykkelser, så du kan vælge den, der passer bedst til dit behov.

Sådan bruger du patentbånd

Når du skal fastgøre og ophænge genstande med patentbånd, er det vigtigt at have den rette type til formålet.Her får du en lille guide til valget og anvendelsen af patentbånd:

  • Vælg det rigtige materiale: Varmforzinket stål, pregalvaniseret stål eller rustfrit stål er de mest almindelige valgmuligheder for patentbånd. Vælg det materiale, der bedst passer til dit projekt.
  • Vælg den rigtige type patentbånd: Patentbånd fås i lige eller bølget udgave. Vælg den type, der passer bedst til dit projekt.
  • Skær patentbåndet til: Brug en metalsaks eller en vinkelsliber til at skære patentbåndet til den ønskede længde.
  • Bøj patentbåndet i den ønskede form: Brug en tang til at bøje patentbåndet i den ideelle form til dit projekt.
  • Fastgør patentbåndet: Brug skruer eller søm til at fastgøre patentbåndet til det ønskede sted.

Husk, at patentbåndet ikke er egnet til afstivning eller forankring. I stedet bør du anvende hulbånd og vindtrækbånd i disse tilfælde.

Andre typer gode beslag

Når det kommer til montering og fastgørelse af diverse genstande er det vigtigt at vælge det rigtige beslag til opgaven. Om du skal bruge beslag til nybyggeriet, renoveringsopgaver eller hobbyer, så er BAUHAUS’ beslagsafdeling værd at besøge med vores store udvalg af beslag. Du kan blandt andet få:

  • Hulbånd: Kan anvendes til forankring og afstivning af trækonstruktioner. Det kan for eksempel være legehuse, gyngestativ eller carporte.
  • Hængsler: Vi har et bredt udvalg af hængsler og dørbeslag til diverse applikationer, der sikrer en holdbar fastgørelsesløsning af dine døre, skabe og meget mere. Vores dørslag fås i forskellige design og finish, så du kan finde den helt rigtige, der passer til din stil og indretning.
  • Hjørnebeslag : En anden type beslag er hjørnebeslag, der er ideelle til at fastgøre to træstykker i 90 graders vinkel. De kan eksempelvis anvendes til kasser, senge eller sofaer.
  • Vinkelbeslag: Denne type beslag kan fastgøre træstykker, såsom skriveborde eller bænke.
  • Bjælkesko : En bjælkesko er et metalbeslag, der kan bære vandrette bjælker - til lige netop dette, er de et bedre og mere robust valg end vinkelbeslag. De er oplagte som bundramme til småbyggeri, såsom skure, drivhuse eller terrasser.

Når du så har brug for at fastgøre beslag,, kan du med fordel se vores store udvalg af skruer og plugs. Vi har skruer og plugs i alle størrelser og længder, så der er rig mulighed for at finde det helt rigtige til netop dit projekt.Uanset hvilket projekt du står overfor, kan du helt sikkert finde de rigtige beslag hos BAUHAUS.

Prøv vores Click & Collect

Hos BAUHAUS kan du nemt og enkelt købe dit patentbånd online. Du kan både vælge at få det leveret direkte til din adresse eller benytte vores Click & Collect. Med Click & Collect kan du bestille dit patentbånd til afhentning i dit lokale byggevarehus .

Er du mere interesseret i at se nærmere på patentbånd, før du køber det? Så er du velkommen til at besøge din nærmeste BAUHAUS. Her kan vores dygtige medarbejdere guide og rådgive dig om valg af det patentbånd til dit behov.

Har du spørgsmål til patentbånd, vores andre produkter eller købsprocessen, kan du altid henvende dig til vores kundeservice . Vores dygtige kundeservice team står klar til at besvare alt fra generelle spørgsmål til mere detaljerede produktspørgsmål.

Patentbånd

Viser 13 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto