Filtrer på...

Betonsøm
Rating
Produkttype
Længde
Primært materiale
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 23 produkter
Filter
Viser 23 produkter

Betonsøm

Betonsøm er, som navnet angiver, ideelle at bruge som befæstelse til betonvægge og andre overflader i hårde materialer, uden du behøver at skulle bore i væggen eller få brug for rawplugs.

Hos BAUHAUS finder du et bredt udvalg af betonsøm i forskellige dimensioner fra SUKI, ITW og NKT, som tilbyder betonsøm i hårdføre konstruktioner samt med metalliseret overflade, der sikrer en stor korrosionsbestandighed. Bestil nemt de betonsøm, du skal bruge online, og vælg frit mellem levering eller afhentning i dit nærmeste BAUHAUS-byggevarehus med Click & Collect.

Brug betonsøm til de hårde overflader

Betonsøm er det helt oplagte valg, når du skal hamre i i beton eller andre hårde materialer såsom mursten og teglsten. Denne type søm er primært tiltænkt formål, hvor belastningen ikke er så stor igen. Derfor er betonsøm mest af alt egnet til at hænge billeder og lignende. Det afspejler også i betonsømmenes typiske dimensioner, hvor de generelt ikke opnår den samme størrelse og tykkelse som andre typer søm.

Find de rette betonsøm til opgaven

Når du skal vælge betonsøm, er det vigtigt at vælge den rigtige type søm til opgaven. Der kan nemlig være nogen forskel på de forskellige typer betonsøm. Når du vælger betonsøm, kan det derfor være en god idé, at du gør dig følgende overvejelser:

  • Længde : Længden på betonsømmet er vigtigt, da det skal være langt nok til at nå gennem materialet og ned i betonen. Det er vigtigt at vælge en søm med den rigtige længde, så den sidder fast og holder i lang tid.
  • Diameter: Diameteren på betonsømmet er også vigtig, da den skal være stor nok til at holde fast i betonen, så den ikke glider ud eller går i stykker, når du hænger billeder eller andet op på sømmet. Jo tykkere sømmet er, desto tungere ophæng kan det klare uden at bøje.
  • Overflade: Hvilken overfladebehandling, betonsømmet har, kan også være relevant at tage højde for - og af flere grunde. De blåhærdede betonsøm er varmebehandlet for at åbne den særlige blå overflade, hvilket kan være med til at bedre kamuflere sømmet. Er en stor korrosionsbestandighed vigtig for dig, kan du med fordel vælge betonsøm med en metalliseret overflade.

Ved at tage hensyn til disse faktorer, kan du vælge den rette betonsøm til opgaven og sikre, at dit gør-det-selv projekt bliver en succes. Hos BAUHAUS tilbyder vi betonsøm i flere forskellige længder, tykkelser og overflader. Ligeledes kan du få forskellige antal betonsøm per pakke, så du nemt kan sørge for at altid have nok søm lige ved hånden.

Sådan skaber du det bedste resultat med betonsøm

Betonsøm er en fantastisk måde at hænge billeder og tunge genstande op på en betonvæg eller andre hårde overflader. Det kan dog være en smule udfordrende at bruge betonsøm, hvis du ikke er vant til det. Derfor giver vi dig herunder nogle enkle trin, som du med fordel kan følge. Dermed sikrer du også, at dit billede eller andet ophæng hænger sikkert og stabilt på væggen.

  1. Først og fremmest skal du finde ud af, hvor på væggen dit billede eller genstand skal hænge. Mål op, hvor betonsømmet skal sidde, og sæt et lille mærke på væggen i den ønskede højde.
  2. Når du har markeret, hvor betonsømmet skal sidde, skal du slå forsigtigt på betonsømmet med en hammer , før du slår det ind i betonvæggen med et hårdt og hurtigt stød. Sømmet skal helst ikke for langt ind i væggen, da betonsøm helst gerne skal hæfte sig i det lidt blødere ydre lag af betonvæggen.
  3. Når du har slået betonsømmet ind i væggen, skal du kontrollere, om det sidder ordentligt. Du kan gøre dette ved at trække i betonsømmet og se, om det bevæger sig. Hvis det sidder fast, kan du hænge dit billede eller genstand op.
  4. Hvis du er bekymret for, at ét betonsøm ikke er nok til at bære vægten af dit billede eller genstand, kan du bruge to betonsøm for at fordele vægten. Alternativt kan du bruge en betonkrog, stålsøm eller billedkrog til ophængning.

Ved at følge disse enkle trin kan du bruge betonsøm på en sikker og effektiv måde og hænge dine billeder og genstande op på en betonvæg uden problemer. Skal du fastgøre et større antal betonsøm i væggen, kan du alternativt benytte en egnet sømpistol til at hjælpe dig godt på vej.

Betonsøm

Viser 23 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto