Filter
Viser 12 produkter

Sortimentskasser

Sortimentskasser er perfekte til dig, der ønsker at opbevare og organisere dit værktøj og små dele, såsom skruer, søm, møtrikker og andet, på en overskuelig måde. De smarte sortimentskasser er udstyret med flere rum og er lette at transportere, hvilket gør dem ideelle for dig at have med på arbejdspladsen eller på farten. Har du børn, kan deres perler, lego eller endda vitaminpiller også opbevares i sortimentskasser.

Her på siden finder du store og små sortimentskasser i forskellige prisklasser, så du har rig mulighed for at finde én, der passer til dit behov.

Få styr på dine små dele med sortimentskasser

At lede efter en skrue eller en møtrik i en uorganiseret værktøjskasse er som at lede efter en nål i en høstak. Det kan optage for meget af din dyrebare tid, som ellers skulle bruges på dit projekt. Men med en sortimentskasse sparer du dig selv for frustrationen over ikke at kunne finde de ting, du skal bruge. Sortimentskasser er nyttige for håndværkere, gør-det-selv-entusiaster, og alle andre der kan lide at organisere små dele på en enkel og overskuelig måde.

Når du først har fundet et organiseringssystem, der passer til dig, vender du stensikkert aldrig tilbage til rodekassen igen. Det kan dog være nødvendigt at reorganisere i ny og næ, hvis du pludselig finder et endnu bedre system, eller når arbejdsprocessens hurtige tempo forårsager et nyt rod.

Find forskellige modeller hos BAUHAUS

Hos BAUHAUS kan du købe sortimentskasser i flere størrelser til din opbevaring. Find eksempelvis sortimentskasser med plads til 180, 320 eller 1800 korte og lange skruer, søm og rawplugs . Derudover har flere af dem et ergonomisk håndtag samt åbningsmulighed på både for- og bagside, så dens størrelse udnyttes maksimalt. Udover vores egne produkter består sortimentet også af anerkendte mærker som:

  • Wolfcraft
  • Fischer
  • Stabilit
  • ITW

Inden du køber dine sortimentskasser, bør du gøre dig nogle grundige overvejelser i forhold til, hvad du skal bruge dem til, hvor meget du skal have opbevaret, og hvor ofte du skal bruge indholdet. Er du skarp på disse, vil du med større sandsynlighed komme hjem med et produkt, der kan klare opgaven for dig, og som hverken var for billigt eller dyrt i forhold til dit behov.

Opbevar også vitaminpiller og legetøj

Sortimentskasser er heldigvis ikke kun praktiske til opbevaring af værktøj og små dele. De kan også bruges til at organisere alt fra vitaminpiller og perler til legetøj og smykkedele. Hvis du tager vitaminpiller hver dag, kan en sortimentskasse hjælpe dig med at holde styr på dem og sikre, at du tager den rette dosis på det rigtige tidspunkt.

Kan du eller dine børn godt lide at lave smykker, så er sortimentskasser også velegnede til at opbevare perler og smykkedele. På den måde kan du holde dine materialer adskilt og organisere dem efter farve eller størrelse. Også Lego-entusiaster kan drage fordel af de forskellige sortimentskasser, da de kan bruges til at opbevare og organisere legoklodser efter farve, størrelse eller sæt. Dette gør det nemt at finde de nødvendige dele til at bygge et bestemt sæt eller til at skabe dine egne kreationer, uden at du skal bruge tid på at lede i en stor bunke af legoklodser.

Bestil dine sortimentskasser med Click & Collect

Hvis du i samme ombæring er på udkig efter en smart måde at opbevare dine nye sortimentskasser på, kan du også finde reoler og andre indretningsmuligheder til dit værksted her hos BAUHAUS.

Er du klar til et organiserings-eventyr, der sikrer dig en mere effektiv arbejdsproces? Så find dine foretrukne sortimentskasser her hos BAUHAUS, og bestil dem hjem til brug med det samme. Du kan enten få dem sendt direkte til din dør eller hente dem i dit nærmeste BAUHAUS byggevarehus med Click & Collect.

Bor du i nærheden, kan du også kigge forbi BAUHAUS byggevarehus og få en bedre fornemmelse af produkternes kvalitet, størrelse og pasform, før du køber dem. Har du nogle konkrete behov, der skal tages højde for, kan du altid tage fat i en af vores kyndige medarbejdere, som vil hjælpe dig med at foretage det rette køb.

Sortimentskasser

Viser 12 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto

Indlæser…