Filter
Viser 18 produkter

Skruestik - Et musthave på værkstedet

Du kender højst sandsynligt skruestikket fra sløjdlokalet i folkeskolen. Her har de fleste stiftet bekendtskab med det, men en skruestik er et klassisk element på alle værksteder. Skruestikket er nemlig et yderst nyttigt stykke værktøj, når du for eksempel skal holde brædder på plads.

Hos BAUHAUS finder du et stort udvalg af kvalitetsfyldte skruestik, som vil gøre dit arbejde på værkstedet meget nemmere, hvad end du er professionel eller gør-det-selv entusiast. 

Hvorfor skal jeg have en skruestik?  

En skruestik fungerer således, at du skruer på håndtaget, indtil dit emne sidder fastspændt mellem de to bakker, eller kæber, som de også bliver kaldt. Dernæst kan du nemt arbejde med det fastspændte element uden risiko for, at det flytter sig. 

Det er et uundværligt stykke værktøj for enhver gør-det-selv entusiast, fordi du kan bruge som et redskab til et utal af forskellige projekter. Med en skruestik får du muligheden for at lette arbejdet betydeligt, når du ikke skal bruge kræfter på at fastholde træ eller metal, imens du arbejder med det. 

Når du skal have anskaffet dig en skruestik til værkstedet, er der selvfølgelig nogle ting, du bør overveje. Der findes mange forskellige varianter af skruestik, som kan have forskellige detaljer, der kan have betydning for værktøjets funktion. Du skal blandt andet overveje, hvad din skruestik skal kunne holde til. Der er stor forskel på, hvor stærke og robuste de forskellige varianter er. Det vigtigste er selvfølgelig, at din variant kan holde dine emner helt fast.

Valget af skruestik afhænger også af, hvilke emner du regner med at skulle spænde fast. Nogle varianter fungerer bedst til træ, imens andre kan holde til endnu mere. Derudover er kæbebredden en vigtig faktor, da den afgør, om dit emne kan blive spændt fast eller ej. Skruestikken har ingen funktion, hvis dit emne er for stort eller for småt til at blive fastholdt. 

Forskellige varianter af skruestik 

En skruestik er ikke bare en skruestik. Der findes flere forskellige varianter, og derfor er det vigtigt, at du finder ud af, hvilken skruestik, der opfylder dine behov. Når du skal orientere dig under kategorien "skruestik", møder du blandt andet disse varianter:

  • Bænkskruestik
  • Multi skruestik
  • Maskinskruestik

En bænkskruestik er utrolig nyttig, fordi du bare skal montere det på for eksempel en arbejdsbænk. De fleste af vores varianter er udstyret med en praktisk ambolt plade, som vil gøre udførelsen af arbejdet lettere. 

En multifunktionel skruestik er smart, fordi du kan dreje basen i alle vinkler. Det skaber en stor fleksibilitet i forhold til det arbejde, du skal udføre. Du kan fastspænde emnet i alle vinkler, og er dermed ikke lige så fastlåst som ved en almindelig skruestik.

Du finder også varianter af maskinskruestik i vores sortiment. Et maskinskruestik er især et nyttigt stykke værktøj, når du arbejder med el-værktøj som for eksempel søjleboremaskiner. Her er det ekstra vigtigt, at emnet bliver, hvor det skal, så arbejdet kan blive udført præcist, og du undgår risikoen for at komme til skade. 

En skruestik er et nyttigt værktøj, når du for eksempel skal fastholde en træplade, som du ubesværet skal kunne save i. Det samme gælder, hvis du skal slibe noget jern og gerne vil have det fastholdt imens. Med en skruestik har du faktisk muligheden for at fastholde de fleste emner, når du skal arbejde med dem. Du skal blot være opmærksom på, at skruestikket i nogle tilfælde kan sætte mærker på emnet, alt efter hvilken type, det er. Dette kan du dog undgå ved at placere et stykke træ mellem emnet og selve skruestikket. 

Priser på skruestik

Hvis du tager et kig på vores sortiment af skruestik ovenover, vil du kunne se, at der er et rimelig bredt prisspænd. Hos BAUHAUS stræber vi efter, at alle gør-det-selv entusiaster og professionelle kan være med, uanset hvilket budget du har. Derfor har vi sørget for et bredt udvalg, som både indeholder varianter i topkvalitet og gode varianter til en billigere pris. 

Pris og kvalitet går naturligvis hånd i hånd, så derfor skal dit valg selvfølgelig også afhænge af, om din skruestik skal blive brugt til nogle få opgaver, eller om du vil benytte det gentagne gange. Hvis du får brug for din skruestik til mange projekter, vil det være anbefalelsesværdigt at investere lidt ekstra, så du får den bedste maskine til dit formål. 

Hvad har du ellers brug for på værkstedet? 

Er du i gang med at anskaffe dig de vigtigste ting til værkstedet, så kan du med fordel finde alle redskaberne her hos BAUHAUS. Vi har et gennemført udvalg af værktøj, så du med garanti kan finde alt det, du skal bruge. 

Tag for eksempel et kig på vores sortiment af el-værktøj, hvor du finder redskaber som boremaskiner, elhøvle og stiksave, der med garanti vil optimere dit arbejde i værkstedet. Samtidig sparer det dig for mange kræfter i udførelsen af dine projekter. 

Mangler du noget af det basale værktøj, så har vi også et stort udvalg af blandt andet hammere, vinkelnøgler og skruetrækkere til gode priser. 

Hvis du elsker at bruge meget tid i værkstedet, er det selvfølgelig også vigtigt, at der er orden i det, og at du har den rette arbejdsplads. Derfor kan det være yderst behjælpeligt at placere alt indholdet fra værkstedet i reoler. På den måde kan du nemt holde styr på de forskellige typer af værktøj og tilbehør.  

Køb din skruestik hos BAUHAUS i dag!

Hvis du har kigget sortimentet af skruestik godt igennem og fundet det rette for dig, kan du hurtigt og ubesværet bestille det hjem fra siden her. Vi sørger for at levere til din adresse i løbet af få dage, men du har også muligheden for at benytte dig af Click & Collect, hvor du selv kan afhente dine varer i din lokale BAUHAUS. 

Ønsker du yderligere vejledning, er du selvfølgelig altid velkommen i et af vores byggevarehuse.

Skruestik

Viser 18 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto