Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Hammere

(106)
Uanset om du er håndværker, gør-det-selv entusiast eller har hænderne skruet helt forkert på til tømrerarbejde, så ved du helt sikkert, hvad en hammer er. Hammeren er et af de mest obligatoriske stykker værktøj i værktøjskassen, og vi har et st..

1-32 af 106 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Fra: 19,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 106 produkter

Hammere 

Uanset om du er håndværker, gør-det-selv entusiast eller har hænderne skruet helt forkert på til tømrerarbejde, så ved du helt sikkert, hvad en hammer er. Hammeren er et af de mest obligatoriske stykker værktøj i værktøjskassen, og vi har et stort udvalg her i høj kvalitet. 

Hos BAUHAUS har vi samlet en lang række af forskellige hammere, som kan udføre hvert sit formål. Udvalget spænder bredt og indeholder blandt andet varianter fra anerkendte mærker som Bahco og Wisent.

Hvad kan du bruge en hammer til?

En hammer er nok et af de ældste stykker værktøj, og dens funktion er også yderst simpel, når du sammenligner med hvilke former for værktøj, der findes på markedet i dag. Ikke desto mindre er hammeren yderst nyttig og udgør et meget vigtigt stykke værktøj til en lang række opgaver.  

En hammer bruges oftest i selskab med søm. Enten til at banke sømmene i eller trække dem ud. Vælger du en mindre variant, kan den bruges på trange områder, vælger du en større variant, vil den oftest kunne bidrage med et kraftigere slag. Du kan også vælge en gummihammer til lettere opgaver.

Varianter til ethvert formål

En hammer er ikke blot en hammer. Der findes nemlig et utal af forskellige varianter, som hver især har sin spidskompetence. En hammer kan også have mange forskellige størrelser, og det er vigtigt, at du vælger den helt rette variant, så din arbejdsproces bliver så let som muligt. Udvalget her hos BAUHAUS omfatter blandt andet disse:

  • Bænkhammer

De fleste vil nok kende en bænkhammer som den almindelige hammer. Den er god til mindre opgaver, som for eksempel når du skal hænge billeder op på væggen eller banke små søm i mindre modstandsdygtige emner. Alt i alt er der tale om en hammer, der er særligt god til hverdagsopgaver, og dermed er det også denne, som de fleste har i deres værktøjssortiment. 

  • Mukkert

En mukkert er en hammer, der er en del tungere end den almindelige bænkhammer. Dermed er den også bedre til de lidt kraftigere og mere avancerede opgaver, hvor slagkraften virkelig kan komme til sin ret. 

  • Kløfthammer eller lægtehammer

Disse bliver ofte brugt i mere professionelle henseender. Det kan for eksempel være tømrerarbejde, hvor begge former for hammer er velegnede, fordi de er yderst kraftige. 

  • Plasthammer

Når du arbejder med hammer og søm, kan der opstå gnister i løbet af processen. I nogle tilfælde er det dog ikke optimalt og i sådan et tilfælde, kan du vælge at bruge en plasthammer. En plasthammer sørger nemlig for, at der ikke opstår gnister, og dermed undgår du den bekymring. 

Der findes altså et bredt udvalg af hammere her på siden, som kan være nyttige til hver sine opgaver. Det er bestemt ikke alle, der behøver en af hver i deres sortiment, men hvis du er en ihærdig gør-det-selv entusiast, vil du med garanti heller ikke fortryde at have et bredt udvalg til rådighed.  

Vælg en hammer med det rette skaft

Bruger du meget tid på arbejde med en hammer i hånden, så er det ikke blot funktionen på redskabet, der er vigtigt. Hammeren skal også være behagelig for dig at holde på i længere tid, og du skal helst undgå større gener efter arbejdet. Her skal du overveje, hvilket skaft din hammer skal have, og der findes overordnet 4 af dem:

En hammerskafte af træ er højst sandsynligt den type, som du oftest har set og arbejdet med. Dette skyldes måske, at der er tale om det billigste valg, og hammeren fungerer som den skal på trods af et skaft i træ.

Vælger du et hammerskafte af smedejern, er hoved og skaft smedet sammen, og dermed kommer det ikke til at sidde løst, når du arbejder med det. Materialerne er også tungere, og derfor kan de bidrage til et kraftigere slag med hammeren. Ulempen ved denne type hammer er, at du oftest er nødt til at investere i en lidt dyrere variant, ellers kan du risikere, at hammeren bliver skæv.

Du kan også få et hammerskafte af stålrør, som er en smule lettere for dig at holde. Samtidig er den også mere holdbar end en hammer med et træskaft. Det er altså en hammer for dig, der ikke er ligeså stærk, men som stadig ønsker et kraftigere slag.

 Sidst men ikke mindst kan du få en hammer med et skaft af glasfiber, som ligger i toppen, når det gælder robusthed og fleksibilitet. Du har nemlig muligheden for at bøje hovedet, men der er ingen risiko for at det knækker. 

Generelt er det en god idé at benytte handsker, når du arbejder med hammere og andet værktøj blot for at skåne dine hænder mest muligt. Mangler du andre former for arbejdstøj eller sikkerhedsudstyr, så kan du finde alt du skal bruge her. Sikkerhedsbriller er oftest også en god idé, så du ikke får splinter eller andet i øjnene undervejs i arbejdet. 

Køb den rette hammer hos BAUHAUS i dag!

Skal du blot have en hammer? Eller mangler du flere til din samling? Find dem der passer til dit behov her på siden, og bestil dem hjem i dag. Hos BAUHAUS sørger vi for at levere dine varer, og du får fri fragt, hvis du handler for mere end 3500 kr., hvilket er en god grund til, at få alt du mangler med på én gang. Hvis du fortryder dit køb, har du 3 måneders returret. 

Ønsker du at få varerne leveret til din adresse? Hvis ikke, kan du benytte dig af vores Click & Collect-service, hvor du selv kan hente varerne hos dit lokale BAUHAUS byggevarehus, når det passer dig bedst. Du er også altid velkommen til blot at komme forbi butikken i vores åbningstid, hvis du ønsker at få vejledning af en af vores kompetente medarbejdere.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.