Indlæser

Havehandsker

(39)
Med et par gode arbejdshandsker kan du beskytte dine hænder, når du arbejder i haven. Vores handsker giver dig et godt greb og en stor funktionsdygtighed, og du går derfor ikke på kompromis med, hvor effektivt du kan arbejde i haven med handske..

1-32 af 39 produkter

Fra: 59,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 39 produkter

Arbejdshandsker

Med et par gode arbejdshandsker kan du beskytte dine hænder, når du arbejder i haven. Vores handsker giver dig et godt greb og en stor funktionsdygtighed, og du går derfor ikke på kompromis med, hvor effektivt du kan arbejde i haven med handskerne på. Rul op på siden og find de rette arbejdshandsker til dit behov.

Når du arbejder i haven, er et par arbejdshandsker helt uundværlige for dig at have på. Tænk bare på, hvor mange vabler du ville få, hvis du havde gravet have i flere timer uden handsker, og hvor mange rifter du ville få, hvis du skulle beskære dine rosenbuske uden handsker på. For ikke at tale om, hvor beskidte hænder du ville få, hvis du skulle luge ukrudt uden handsker.

Du bør derfor mindst have et par gode arbejdshandsker og gerne flere, når du godt kan lide at være i haven. Arbejdshandskerne kan nemlig både være tynde og tætsiddende eller tykke og beskyttende. Du kan nemt få brug for begge dele til de mange forskelligartede opgaver i haven.

Tre fordele ved arbejdshandsker:

  • Beskytter hænderne
  • Giver dig et godt greb
  • Stor funktionsdygtighed

Arbejdshandsker beskytter dine hænder

Når du arbejder i haven, er dine hænder i spil hele tiden. De skal holde om de forskellige redskaber, gribe fat om tornegrene, fjerne ukrudt og meget andet. Derfor er det vigtigt, at du har nogle gode arbejdshandsker, der kan beskytte dem. Det kan du være sikker på, at vores handsker kan.

Du kan finde tykke handsker, der gør det muligt for dig at holde på tornegrene, uden at du stikker dig. De er også en uundværlig hjælp, når du skal grave eller arbejde med det samme redskab i længere tid. Der kan du ellers nemt få vabler.

Endelig beskytter handskerne dig også mod at få beskidte hænder. Selvom det er beskidt arbejde at være i haven, behøver du jo ikke direkte at få beskidte hænder, hvis du kan undgå det.

Få et godt greb på redskaberne med arbejdshandsker

Når du arbejder med redskaber i haven, er det vigtigt, at du bliver ved med at have et godt greb om dem. Det kan du sikre dig ved at vælge de rette arbejdshandsker. Handskerne har typisk en belægning i håndfladen og på indersiden af fingrene, der giver dig et ekstra godt greb om værktøjet. Dermed kan du arbejde langt mere effektivt med det.

Her hos BAUHAUS har vi et stort udvalg af haveredskaber og havemaskiner.  Er der nogle redskaber eller maskiner, du mangler, kan du derfor nemt og hurtigt bestille dem sammen med dine nye arbejdshandsker.

Arbejdshandsker kan sikre dig fuld funktionsdygtighed

Måske foretrækker du for det meste at arbejde uden handsker, fordi du hurtigt kommer til at føle dig klodset, når du har handskerne på. Men med et par tynde handsker vil du have den beskyttelse af hænderne, som du har brug for, og samtidig have fuld funktionsdygtighed af dine hænder.

Selv tykkere handsker vil du ofte kunne opnå en stor funktionsdygtighed med, hvis du vælger nogle, der sidder tæt omkring dine fingre og hænder. Dermed kan du udføre alle former for opgaver i haven og samtidig være sikker på, at dine hænder er godt beskyttede.

Sådan vælger du de rigtige arbejdshandsker

Når du skal vælge arbejdshandsker, skal du selvfølgelig først og fremmest sikre dig, at de er i den rigtige størrelse i forhold til dine hænder. Nogle handsker bliver angivet i størrelser fra small til XL, andre bliver angivet ud fra et nummer, lige som når du køber almindelige handsker. Vi har også handsker til børn.

Derudover skal du selvfølgelig tænke over, hvor tykke handsker du har brug for. Skal det være helt tynde og tætsiddende handsker, der giver dig en god føling med dit arbejde? Eller skal det være tykkere handsker, der giver dig en bedre beskyttelse? De kan for eksempel være oplagte, når du skal grave og derfor ikke behøver at have den samme føling med det arbejde, du udfører.  

Gode arbejdshandsker gør arbejdet nemmere for dig

Arbejde i haven er for mange virkelig en lise for sjælen og noget, de nyder i fulde drag. For at kunne nyde det ordentligt er det dog også vigtigt, at du sørger for at have det rette udstyr. Det gælder både i forhold til redskaber og påklædning.

Arbejdshandskerne er altså essentielle for, at du får nogle gode stunder ude i haven. Det er ikke sjovt, at du bagefter sidder med torne i hænderne og store vabler, fordi du ikke har beskyttet dine hænder ordentligt. I det tilfælde kommer noget af glæden ved det nyligt udførte havearbejde netop til at blegne lidt. Du bør derfor altid sikre dine hænder med et par gode handsker.

Køb nemt de rette arbejdshandsker hos BAUHAUS

Med vores store udvalg af arbejdshandsker bliver det nemt for dig at finde de rette til dit behov. Når du har fundet dem, kan du bestille dem her på siden. Skal du bruge handskerne i dag, bør du bruge vores Click & Collect løsning. Med den lægger vi handskerne klar til afhentning bare tre timer efter bestilling i et af vores byggemarkeder efter dit valg.

Har du ikke tid til at hente handskerne, eller skal du ikke bruge dem i dag, kan du også vælge at bestille dem med levering. I det tilfælde får du dem leveret i løbet af 1-4 dage. Det kommer an på, hvornår på ugen du bestiller.

Rul op på siden og gå på jagt blandt vores store udvalg af arbejdshandsker.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.