Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

ADMIRAL

(10)
Admiral står bag en række diskrete håndklædetørrere, der opvarmes med vand eller el. Glem alt om våde håndklæder og kolde vintermorgener – med en håndklædetørrer på badeværelset har du altid lune og lækre håndklæder ved hånden. Rul op på siden..

Viser 10 produkter

Montageservice
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
6.149,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Montageservice
4.399,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect

Viser 10 produkter

Admiral håndklædetørrer – funktionelt og stilfuldt design til badeværelset

Admiral står bag en række diskrete håndklædetørrere, der opvarmes med vand eller el. Glem alt om våde håndklæder og kolde vintermorgener – med en håndklædetørrer på badeværelset har du altid lune og lækre håndklæder ved hånden. Rul op på siden og gå på opdagelse blandt vores store udvalg af Admiral håndklædetørrere i forskellige størrelser, farver og prisklasser.

Er du på udkig efter en ny håndklædetørrer – eller håndklædevarmer, som de også kaldes – til dit sommer- eller helårshus? Så er du kommet til det rigtige sted. Admiral producerer nemlig exceptionelle vandbårne håndklædevarmere og el-håndklædetørrer. Deres unikke design er både enkelt og funktionelt. Du kan derfor vælge mellem alt fra håndklæderadiatorer med indbyggede spejle, smarte knagerækker og fladt design her på siden.

Tre fordele ved håndklædetørrere fra Admiral

  • Få tørre og lune håndklæder, samtidig med at du undgår fugt på badeværelset
  • Billig varmeløsning, der opvarmes med vand eller el – eller begge dele
  • Stort udvalg af forskellige størrelser, der passer til ethvert badeværelse

Admiral håndklædetørrer giver dig lune og tørre håndklæde – hver dag

Der findes ikke noget værre end at tørre sig med et fugtigt – og ikke mindst ildelugtende – håndklæde efter et langt, afslappende bad. Derfor vælger flere og flere danskere at montere en håndklædetørrer på badeværelset.

Håndklæderadiotorerne fra Admiral er dog meget mere end en god investering på rund af det! Køber du en håndklædetørrer får du ikke alene en bedre badeoplevelse, når du tager håndklædet ned fra håndklædevarmeren – du undgår også fugt på badeværelset og overdreven vask af håndklæder.

Tørrer du og resten af din familie jeres håndklæder, så snart I er færdige med at bruge dem, kan I sagtens bruge håndklæderne flere gange i løbet af ugen, uden at det føles ubehageligt eller beskidt. Du slipper således for at køre en ekstra maskinvask eller to om ugen, når du har installeret en smart håndklædetørrer fra Admiral på badeværelset.  

Håndklædevarmere fra Admiral passer i ethvert hjem – selv i små lejligheder!

Du forbinder måske nok håndklædetørrere med store badeværelser og lækre hotel- eller spaoplevelser. Du behøver dog ikke at være villaejer for at montere en håndklædetørrer på badeværelset.

Admiral gør en dyd ud af at designe og levere budgetvenlige og funktionelle håndklæderadiatorer til alt fra københavnerlejligheder og børnefamilier til sommerhusejere.

Derfor fylder Admirals flade og diskrete håndklædevarmere ikke ret meget. Ja, de kan faktisk nemt gemmes bag en dør eller bag badeforhænget. Du kan desuden vælge mellem alt fra håndklædevarmere med klassiske, horisontale vandrør til moderne radiatorer med indbyggede spejle i flere forskellige materialer – heriblandt rustfri stål og messing.

Det kan derfor sagtens betale sig at investere i en håndklædetørrer, hvis du har et lille badeværelse, hvor bruseren hænger over toilettet. Det er nemlig den bedste måde, du kan sikre dig mod, at dine håndklæder bliver jordslåede som følge af dit badeværelses høje fugtniveau og mangel på udluftning.

Håndklædetørrere med el eller vandvarme – en billig løsning til badeværelset

Admiral producerer vand- såvel som el-håndklædetørrere og håndklædevarmere, der kan forsynes med både det ene og andet.

De forskellige opvarmningsmetoder har hver især deres fordele og ulemper. Dit valg af håndklædetørrer afhænger derfor i høj grad af, hvordan du opvarmer resten af dit hus og badeværelse.

Håndklæderadiatorer, der opvarmes med vand, er som regel billigere i drift end el-håndklædetørrere. Dertil er det som regel relativt nemt at tilslutte den vandbårne håndklædevarmer, hvis du allerede har gulvvarme på badeværelset.

En håndklædetørrer med el eller en kombination af el og vand kan være fordelagtig, hvis du slukker dit centralsystem i sommerhalvåret. Det er desuden nemt og enkelt at tilslutte håndklædevarmeren til en stikkontakt – særligt hvis du ikke har gulvvarme.

Hvad end du vælger den ene eller anden løsning, skal du være opmærksom på, at det kræver en autoriseret vvs-installatør eller elektriker at montere din nye håndklædetørrer. Du bør desuden forvente, at der skal trækkes et par elektriske kabler, inden du kan tage din el-håndklædetørrer i brug. 

Sådan vælger du den rigtige håndklædetørrer fra Admiral

Når du skal vælge en ny Admiral håndklædetørrer er der flere detaljer, du skal være særligt opmærksom på. Det gælder blandt andet:

  • Størrelsen:

Størrelsen på din håndklædetørrer afhænger af to ting – antallet af personer i hustanden og badeværelsets størrelse. Vær opmærksom på, at en stor håndklædetørrer forbruger mere energi end en lille model. Er I en familie på fire, kan I sagtens vælge en mindre eller mellemstor håndklædevarmer og finde plads til håndklæderne ved at folde dem en gang på midten, inden I hænger dem til tørre.

  • Design:

Admiral leverer håndklædetørrere i unikt og funktionelt design. Du kan derfor vælge mellem flere forskellige farver og designs, når du ruller op på siden. En indbygget, flad håndklædetørrer er perfekt til moderne badeværelser på få kvadratmeter, alt imens at håndklædevarmeren med spejl og knageholder er det oplagte valg til dig, der ønsker en multifunktionel og stilfuld håndklædetørrer. Du kan selvfølgelig også gå efter klassikeren – en håndklædetørrer med hvide, horisontale rør i rustfri stål.

  • El- eller vand?

Dit valg af opvarmningsform kommer i høj grad an på din bolig og behov. Vælger du en håndklæderadiator, der kan opvarmes med både vand og el, får du en billig opvarmningsløsning i vinterhalveret og en sikker el-løsning om sommeren, når du slukker for dit centralsystem.

Kæl for detaljerne med en Admiral håndklædevarmer

Dit badeværelse er et af de eneste rum, du kan være sikker på at bruge flere gange i løbet af dagen. Det kan derfor sagtens forsvares, at du bruger lidt ekstra penge på at dekorere dit badeværelse med en eksklusiv håndklædevarmer, en flot brusekabine og brusehoved.

Når du køber en håndklædetørrer fra Admiral, får du en bedre badeoplevelse, samtidig med at du kommer ildelugtende håndklæder og fugt på badeværelset til livs.

Bestil din Admiral håndklædevarmer hos BAUHAUS i dag, og hent den i dit nærmeste varehus inden for få timer takket være vores Click and Collect-løsning. Vi leverer selvfølgelig også til døren, hvis det er det, du foretrækker.

Rul op på siden og find en håndklædetørrer, der passer perfekt til netop dit badeværelse!

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.