Indlæser

BORUP

(105)
Borup Kemi producerer en lang række forskellige former for produkter, som du kan bruge til rengøring og gør-det-selv projekter. Det er for eksempel kalkfjerner, afløbsrens og linolie. Rul op på siden for at se det store udvalg af forskellige fo..

1-32 af 105 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 105 produkter

Borup Kemi

Borup Kemi producerer en lang række forskellige former for produkter, som du kan bruge til rengøring og gør-det-selv projekter. Det er for eksempel kalkfjerner, afløbsrens og linolie. Rul op på siden for at se det store udvalg af forskellige former for produkter fra Borup Kemi, som vi fører.

Ifølge Borup Kemi selv står der i gennemsnit tre af deres produkter i alle danske hjem. Det siger noget om, hvor udbredt og brugt deres produkter er. Med et udvalg på hele 3.000 forskellige produkter er det da heller ikke underligt, at danskerne uden besvær kan finde et produkt, der passer til deres behov. Det er lige meget, om vasken er stoppet, de skal afkalke toilettet eller hvidte loftet.

Borup Kemis historie går helt tilbage til 1908, hvor de opkøbte gamle klude og rensede flasker. Det var dog først i 1960’erne, at virksomheden selv begyndte at producere forskellige materialer at komme på flaskerne.

Produktudvalget er løbende blevet udvidet, så der i dag er nogle, der passer til stort set alle de formål, som du kan forestille dig. Det er lige meget, om det er til rengøring eller gør-det-selv løsninger.

Tre fordele ved Borup Kemi:

  • Dansk kvalitet
  • Nemt at bruge
  • Brug produkterne til alle skridt i processen

God dansk kvalitet er din sikkerhed

Borup Kemi producerer først og fremmest deres produkter til det danske marked, selvom de i dag også eksporterer en stor del af dem. Målretningen til det danske marked gør, at deres produkter er direkte målrettet til din hverdag. Det er både i forhold til de materialer, det kan bruges på, og at det lever op til de krav, som de danske myndigheder stiller.

Derfor er du sikker på, at du kommer til at få nogle produkter i en meget høj kvalitet. Dermed får du altså nogle produkter, der holder i meget lang tid, samtidig med at du er sikker på, at de ikke er skadelige for dine omgivelser. 

Nemt at bruge Borup Kemis produkter til rengøring og gør-det-selv

Lige meget, om du skal bruge Borup Kemis produkter til gør-det-selv arbejde eller til rengøring, er de nemme for dig at gå til. Mange af dem ved du sikkert allerede, hvordan du skal bruge. Det er for eksempel brun sæbe, kalkfjerner og afløbsrens.

De produkter, du måske ikke bruger så tit, vil det stadig være nemt for dig at komme i gang med at bruge – der er nemlig en tydelig vejledning i, hvordan du skal bruge dem. Når du skal bruge produkterne til gør-det-selv arbejde, er det altid en god ide, at du har beskyttelsestøj på, så dit eget tøj ikke bliver beskidt.

Brug produkter fra Borup Kemi gennem hele arbejdsforløbet

Når du skal udføre gør-det-selv arbejde, kan du nogen gange komme ud for, at du skal have fat i produkter fra flere forskellige firmaer. Det kan være med til at gøre det mere besværligt for dig at finde ud af, hvilke former for produkter du skal bruge. 

Borup Kemis produkter kan dog ofte bruges hele vejen igennem processen. Har der været decideret oversvømmelse i kælderen, kan du først bruge Borup Kemis grundrens til at vaske med og derefter Rodalon til at desinficere med.

Med Borup Vandtæt kan du dæmme op for, at der kan trænge vand gennem væggen en anden gang. Til slut kan du sætte Fugtfjernere op. Det er poser, der hjælper med at suge den fugt, der naturligt kommer til at være i en kælder.

Sådan vælger du det rigtige produkt fra Borup Kemi

Her hos Bauhaus kan du finde en stor del af de 3.000 produkter, som Borup Kemi har i deres sortiment. Når du skal finde det rigtige produkt, handler det derfor om, at du har styr på, hvilken form for arbejde eller rengøring du skal bruge det til.

I mange tilfælde vil du udelukkende baseret på navnet på produktet kunne gennemskue, hvilken form for produkt du har brug for. Det er med til at gøre det meget nemt for dig at vælge det rette. Kan du ikke det, har vi en grundig beskrivelse af hvert produkt, hvor du kan læse om, hvordan du skal påføre det, og hvilke materialer det kan bruges på.

Dine produkter fra Borup Kemi er med til at gøre hverdagen nemmere

Er du en af de danskere, der har de gennemsnitlige tre Borup Kemi produkter i dit hjem, eller har du måske endda flere, ved du også, at de er med til at gøre både hverdagen og gør-det-selv arbejdet meget nemmere. Når du har afløbsrens og brun sæbe lige ved hånden, kan du hurtigt komme i gang med at gøre rent.

Linolie, mørtel og pulverfarve er med til at gøre, at du kan få ordnet dine gør-det-selv projekter på en flot og tilfredsstillende måde. Dermed kan du være sikker på, at de holder i lang tid, og at de bliver ved med at være pæne.

Køb nemt produkter fra Borup Kemi hos BAUHAUS

Her hos BAUHAUS har du mulighed for at bestille produkterne fra Borup Kemi med levering til din adresse eller som Click and Collect i et af vores byggemarkeder. Har du bestilt mange dunke, kan det være en fordel for dig, at du får det leveret. Det samme selvfølgelig, hvis du ikke har tid til at køre forbi byggemarkedet, men du gerne vil bruge produkterne i weekenden for eksempel.

Click and Collect gør det muligt for dig at bestille varerne på nettet og hente dem nede i det valgte byggemarked efter bare tre timer. Dermed behøver du ikke at bruge tid på at gå igennem byggemarkedet for at finde frem til de produkter, som du skal bruge, du kan bare finde dem på nettet og så hurtigt afhente dem kort tid efter.

Rul op på siden, og se vores store udvalg af Borup Kemi produkter.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.