Indlæser

BROVST

(4)
Brovst har i mere end 100 år stået for at producere holdbare blikløsninger til både private, det offentlige og til industrien. Produkterne er holdbare og skabt til at stå udenfor hele året i det danske klima. Så rul op på siden og find den løsn..

Viser 4 produkter

Brovst – holdbare og praktiske løsninger

Brovst har i mere end 100 år stået for at producere holdbare blikløsninger til både private, det offentlige og til industrien. Produkterne er holdbare og skabt til at stå udenfor hele året i det danske klima. Så rul op på siden og find den løsning, som du har brug for.

Det danske firma Brovst skaber en lang række forskellige former for løsninger i blik. De er mest kendte for deres affaldsløsninger, der er med til at gøre din hverdag langt nemmere for dig. Alle deres affaldsløsninger er skabt i samarbejde med både forbrugere, designere og en lang række andre partnere, hvilket gør, at det på alle måder både er praktisk, funktionelt og ser smart ud.

Den høje grad af praktik og funktionalitet gør, at de i dag er leverandører til en lang række kommuner, staten, Skov- og Naturstyrelsen og mange andre partnere. Derfor kan du også finde løsninger på blandt andet rastepladser, torve og gader, parker og foran dit hus som en helt almindelig dagrenovationsløsning.

Tre fordele ved Brovst:

  • Dansk design og kvalitet
  • Holdbare produkter, der er skabt til at stå ude hele året
  • Udviklet i samarbejde med designere, Arbejdstilsynet, forbrugere, kommuner m.fl.

Blikløsninger i en høj kvalitet

Brovst er en dansk fabrik, og alle deres produkter er derfor et udtryk for dansk design og kvalitet. Det gør, at affaldsstativerne og de andre blikvarer, som de producerer, alle er tilpasset, så de passer til den danske stil og de behov, som du måtte have.

Det er meget forskelligt, hvilke krav der er til de forskellige former for blikvarer i de forskellige lande. Med en løsning fra Brovst kan du derfor være sikker på, at den passer til dine behov her i Danmark.

Holdbar løsning, der kan stå ude hele året

Typisk vil du have din skraldespand stående udenfor hele året. Derfor er det vigtigt, at den er skabt i et holdbart materiale, så den kan holde til det slid, der er fra vind og vejr. Produkterne fra Brovst er alle skabt i en meget holdbar kvalitet. Blik kan netop holde i mange år, så du er sikker på, at du ikke er nødt til at skifte din affaldsløsning ud lige foreløbig.

Brovsts produkter bliver også brugt af en lang række kommuner, Skov- og Naturstyrelsen, danske rederier og mange andre. Skraldespandene derfor blandt andet brugt på rastepladser, genbrugspladser, torve og ved beboelsesejendomme og til dagrenovation.

Udviklet i samarbejde med både designere og forbrugere

Hos Brovst samarbejder de med en lang række forskellige instanser om at udvikle deres produkter. Det er for eksempel både designere, der sikrer, at de får et flot og tidløst design, og forbrugerne, der i sidste ende skal bruge produktet på en daglig basis.

Derudover arbejder de for eksempel også sammen med kommuner og Arbejdstilsynet. For en skraldespand gælder det jo, at det er en skraldemand, der skal tømme den. Derfor er det vigtigt, at den sikrer, at vedkommende kan arbejde hurtigt og effektivt uden at få skader af sit arbejde.

Sådan vælger du det rette produkt fra Brovst

Når du skal vælge en affaldsløsning, er det vigtigt, at den passer til dine behov. Først og fremmest bør du derfor se på, om det er en skraldespand, der skal stå fast et sted, eller om du skal køre den ud til vejen. Der er mange kommuner, hvor det er et krav, at du sætter skraldespanden ud til vejen, når den skal tømmes. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du sørger for at vælge en skraldespand med hjul, hvis det er sådan, det fungerer, der hvor du bor.

Har du mulighed for at have en skraldespand, der står fast på stedet, kan du vælge mellem flere forskellige løsninger. Det er med til at gøre, at du kan få en skraldespand, der i udseendet passer til din bolig. Det giver et pænere helhedsindtryk.

Bor du i en kommune, hvor du skal sortere dit affald i flere forskellige fraktioner, er det også vigtigt, at du sørger for at have en affaldsløsning, der giver dig mulighed for det. Generelt handler det om, at du skal gøre det så let som muligt for dig selv at sortere dit affald. Dermed er sandsynligheden for, at du får det gjort, meget større. Er du også på jagt efter en smart løsning til at sortere dit affald indenfor, kan du finde den her.  

Udover skraldespande kan du også finde forskellige andre produkter fra Brovst. Det er for eksempel en holder til din vandslange og en cigaretdispenser, hvor du kan samle dine skodder, når du står udenfor og ryger.

Brovsts historie

Brovsts Blikvarefabrik blev startet allerede i 1902 og har siden arbejdet sig op til at blive nogle af de mest toneangivende i branchen. De er derfor nogle af de største leverandører til blandt andet kommuner, stat, Skov- og Naturstyrelsen og en lang række andre samarbejdspartnere.

En god skraldeløsning gør hverdagen nemmere

I hverdagen tænker du sikkert ikke så meget over din skraldespand eller lignende praktiske løsninger omkring din bolig. Det er først noget, som du lægger mærke til, hvis den ikke fungerer korrekt. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at skabe en god og praktisk løsning, der passer til dine behov.

Når du bestiller dine varer her hos BAUHAUS, kan du vælge, at du gerne vil hente dem nede i varehuset, eller at du gerne vil have dem leveret til din adresse. Den første løsning kalder vi Click and Collect. Med den sikrer du dig, at vi har de varer i varehuset, som du skal bruge. Vi stiller dem selvfølgelig frem, så de er klar til afhentning. Den anden løsning med levering til døren er langt nemmere, men koster også lidt mere.

Rul op på siden og find den løsning fra Brovst, som du har brug for!

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.