Indlæser

DAFA

(57)
Den danske virksomhed Dafa har i mange år produceret tætningsløsninger. I dag har deres produkter derfor en ekstremt lang holdbarhed, der sikrer dit hjem mod fugt, skimmel og mug. Dafas produktion er så miljøvenlig og bæredygtig som muligt. Led..

1-32 af 57 produkter

209,95 kr./meter
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
379,95 kr./meter
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 57 produkter

Dafa

Den danske virksomhed Dafa har i mange år produceret tætningsløsninger. I dag har deres produkter derfor en ekstremt lang holdbarhed, der sikrer dit hjem mod fugt, skimmel og mug. Dafas produktion er så miljøvenlig og bæredygtig som muligt. Leder du efter holdbare og miljørigtige produkter, så gå på jagt blandt vores store udvalg af produkter fra Dafa herover.

Dafa er en dansk virksomhed, der har eksisteret siden 1939. De startede med at fremstille bronzetætningslister, men fremstiller i dag udelukkende produkter i skum, plast og gummi. Det er blandt andet dampspærrer, fugebånd, kabelkraver og forskellige former for lister. Det gør det nemt for dig at finde det produkt, som du skal bruge.

Produkterne fra Dafa er alle meget holdbare, så du får et resultat, som du kan have glæde af i lang tid fremover. Faktisk er produkterne så holdbare, at du ikke bare vil kunne tage dem af, hvis du ændrer mening. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at sætte dem op et sted, hvor de skal sidde i lang tid.

Ønsker du at bruge så bæredygtige produkter som muligt, kan du trygt vælge dem fra Dafa. De har et anlæg med solceller, der dækker en del af deres energibehov. Derudover hjælper for eksempel deres kabelkraver dig med at spare energi.

Tre fordele ved produkter fra Dafa:

  • Lang levetid – Ekstremt holdbare
  • Miljørigtige og energibesparende
  • Nemt selv at sætte op

Holdbart resultat med lang levetid

Som noget helt unikt bliver Dafas produkter kun mere holdbare med tiden. Det er modsat mange andre produkter, der netop mister deres holdbarhed med årene. Når du har sat produkter fra Dafa op, kan du derfor være sikker på, at du får et resultat, som du kan glæde dig over i lang tid.

Den høje kvalitet skyldes, at Dafa bliver ved med at udvikle på deres produkter, så de er så holdbare som muligt. Det skyldes blandt andet, at det er en integreret del af deres produktion, at de tester deres produkter løbende – og ikke bare slutprodukterne. 

Dafa fremstiller miljørigtige og energibesparende produkter

Hos Dafa går de meget op i at producere deres produkter så bæredygtigt som muligt. De har derfor blandt selv solceller, der kan dække en del af deres energibehov. Du kan altid se på deres hjemmeside, hvor stor en del af deres energibehov, der bliver dækket af vedvarende energi.

For Dafa er det også vigtigt, at deres produktion skaber så lidt affald som muligt. Derfor arbejder de også hele tiden på at optimere den, så der er så få elementer som muligt, der ryger til småt brændbart. En af de måder, hvorpå rester fra deres produktion bliver genanvendt, er til ko-måtter, som køerne står på i staldene.

Derudover er der også en række af deres produkter, der kan hjælpe dig til at skabe et mere energibesparende hjem. Det er blandt andet deres kabelkraver. Når du sætter dem rundt om kabler og loftudtag, isolerer de yderligere og forhindrer kold luft i at slippe ind.

Dafa er nemt at have med at gøre for gør-det-selv folket  

Alle produkterne fra Dafa er meget nemme for dig selv at sætte op. Det gør dem perfekte for gør-det-selv folket at have med at gøre. Deres produkter har en stærkt klæbende effekt, og du skal derfor bare sætte det op, der hvor det skal sidde.

Det eneste, der kan være lidt tricky ved Dafas produkter, er faktisk den klæbende effekt. For når du først har sat et af deres produkter op, kan du ikke få dem af igen. Du skal derfor være helt sikker på, at de sidder det rigtige sted, inden du sætter dem op.

En del af Dafas produkter kommer på ruller af forskellige længde. Det gør det nemt for dig at klippe det stykke af, som du skal bruge. Mangler du sakse eller hobbyknive, har vi et stort udvalg her hos BAUHAUS.

Sådan vælger du det rigtige produkt fra Dafa

Dafas produkter er alle skabt til at opfylde et bestemt behov. Derfor vil du typisk altid vide, hvilken form for produkt du skal bruge. Er du i tvivl om, hvordan du skal bruge de forskellige produkter, kan du finde en gennemgang herunder:

  • Dampspærre: Forhindrer, at fugtig luft fra boligen bliver presset ud i vægge og tag, hvor den kan føre til skimmelsvamp.
  • Fugebånd: bliver brugt til udvendigt at tætne, særligt omkring vinduer og døre, så du forhindrer fugt i at komme ind i boligen.
  • Kabelkrave: monteres oven på dampspærren, der hvor kabler og loftudtag kommer ind i boligen. Virker energibesparende.

Når du skal i gang med et større byggeprojekt, hvor du skal isolere det bedst muligt, vil du altså typisk både bruge dampspærre, fugebånd og kabelkrave. Er det et mindre projekt, som du skal i gang med, vil det i mange tilfælde kun være nødvendigt at bruge en af delene.

Et godt indeklima er essentielt for at have et rart hjem

Dafas produkter hjælper dig til at tætne og isolere dit hjem og er med til at give det et bedre indeklima. Dermed bliver det langt rarere for dig at være i dit hjem.

Det er netop vigtigt, at du tager indeklimaet alvorligt, fordi du opholder dig så meget indenfor. Langt de fleste danskere bruger størstedelen af deres tid inden døre. Det er enten på arbejdet eller derhjemme. Derfor er et også vigtigt, at der er rart for dig at være, og at du kan forhindre mug og skimmelsvamp. Det kan Dafas produkter heldigvis effektivt hjælpe dig med.

Når du har fundet ud af, hvilke produkter fra Dafa du skal bruge, kan du nemt og hurtigt bestille dem her på siden. Du kan bestille dem med levering til din adresse eller som Click & Collect. Ved levering modtager du varerne i løbet af 1-4 dage. Som Click & Collect kan du hente dine varer bare tre timer efter bestilling.

Rul op på siden og find nemt de rette Dafa-produkter til dit behov.

 

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.