Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

DANFOSS

(59)
Danfoss er kendt for meget, men nok allermest for firmaets Danfoss termostater, der er termostater af høj kvalitet fra en af verdens førende producenter – som vi endda kan prale med er danske. Hovedkontoret for Danfoss ligger i Nordborg på Als,..

1-32 af 59 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
6.299,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 59 produkter

Danfoss termostater til radiator og gulvvarme

Danfoss er kendt for meget, men nok allermest for firmaets Danfoss termostater, der er termostater af høj kvalitet fra en af verdens førende producenter – som vi endda kan prale med er danske. Hovedkontoret for Danfoss ligger i Nordborg på Als, og tæt ved hovedkontoret finder du også Danfoss Museum – eller Danfoss Universe, som de fleste kender museet som. Her kan både store og små få et indblik i produktionen hos Danfoss og sikkert også få et glimt af en Danfoss termostat eller to, hvis I er rigtig heldige. 

Danfoss termostater er både funktionelle og æstetiske på en og samme tid. De er diskrete, og de skæmmer derved ikke indretningen i din bolig, som termostater ellers hurtigt kan komme til. I stedet indgår de som en naturlig del af indretningen, som du ikke lægger meget mærke til i hverdagen – men som du stadig nyder rigtig godt af. Særligt i årets kolde måneder fra september og frem til omkring marts eller april, hvor foråret som regel gør sit indtog.

Danfoss termostater til radiator eller gulvvarme fås i mange forskellige modeller – fra klassiske Danfoss termostater til digitale Danfoss termostater med display. Fælles for dem alle er, at de bidrager til at skabe et lunt og lækkert indeklima i din bolig i årets kolde måneder, så du ikke skal gå og fryse om tæerne. Der er noget lækkert og eksklusivt ved gulvvarme – og generelt ved et rart indeklima – og med Danfoss termostater er du godt på vej mod at bringe den behagelige varme godt ind i dit hjem.  

 

Skru op for din Danfoss termostat, når det bliver koldt

Der findes ingen regler for, hvornår det er tid til at tænde for varmen. Sommetider er sommeren så lang, at efteråret knapt nok når at kigge forbi, og du derfor aldrig får tændt for radiatoren, og andre år strækker vinteren sig så langt ind i foråret, at der skal skrues op for termostaten i mange af årets måneder.

Ligeledes kan der være stor forskel på, hvor kuldskære medlemmerne af din husstand er, og nogle er ganske enkelt for nærige til at ville skrue op for varmen, førend det er absolut nødvendigt, og det ikke kan trækkes længere. Varme er da også dyrt, og der kan være mange penge at spare ved at mærke efter frem for automatisk at tænde for sin Danfoss termostat, så snart kalenderen skriver september. Måske den værste kulde kan tages med et par varme sokker og en sweater eller med et uldtæppe til sofaen om aftenen? Skru ned for varmen, og brug i stedet de overskydende penge fra varmeregnskabet på en dejlig solferie under varmere himmelstrøg for hele familien, hvor I for alvor kan blive varmet igennem og få tanket op på overskuddet, imens kold vind og lave temperaturer hærger hjemme i Danmark.

En Danfoss termostat får du dog brug for under alle omstændigheder, for med de omskiftelige temperaturer i Danmark, kan du ikke holde kulden fra døren hele året, og på et tidspunkt bliver du ganske enkelt nødt til at skrue op for varmen. Måske det er tid til at få installeret gulvvarme derhjemme før vinteren kommer? Du finder alle vores produkter til gulvvarme her, hvor vi også fortæller mere om, hvordan du selv kan få lagt gulvvarme i din bolig. 

 

Køb dine Danfoss termostater online hos BAUHAUS

I udvalget fra Danfoss her på siden finder du alt fra Danfoss termostater og varmemåtter til indmuringsdåser og ventilhuse, der i den rette kombination gør det nemt for dig at aktivere både radiator og eventuel gulvvarme i din bolig. Mange mennesker vælger gulvvarme til badeværelset, så det bliver en mindre kold oplevelse at træde ud af badet, men i princippet kan der lægges gulvvarme i alle rum i din bolig, så du aldrig skal døje med kolde fødder.

Danske Danfoss er den fantastiske historie om, hvordan en dansk enmandsvirksomhed voksede ud af hønsehuset på den fædrene gård og blev en af verdens førende producenter af energieffektive og innovative løsninger inden for temperaturstyring. Det hele startede i 1933, hvor Mads Clausen grundlagde firmaet i føromtalte hønsehus. Her – over 80 år senere – kender ethvert barn en Danfoss termostat, når de ser en, og Danfoss termostater sælges over hele verden. Danfoss – og herunder Danfoss termostater – er hermed en dansk succes, som vi kan være stolte af, og som selvfølgelig også forhandles lige her på Bauhaus.dk.

Danfoss termostater er brugervenlige termostater, der ikke kræver meget vedligeholdelse. De er derfor et populært valg, når der skal vælges termostater til hjemmet, og hos BAUHAUS er vi meget stolte af at kunne tilbyde så bredt et sortiment af Danfoss termostater, som du finder her på siden. Gå på opdagelse blandt de mange spændende muligheder, og læg dine ønskede varer i kurven. Klik dig herefter videre til betaling, og gennemfør din ordre. Det går let som en leg her hos BAUHAUS, hvor du får hurtig levering og fri fragt ved køb for over 2500 kr. Vi har 3 måneders fuld returret på alle produkter, og du kan frit vælge levering til din bopæl eller til dit nærmeste varehus med Click & Collect. Læg din bestilling – så sender vi den afsted til dig så hurtigt som overhovedet muligt!  

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.