Indlæser

DIGIPHOT

(17)
Digiphot står bag innovative produkter af høj kvalitet til rimelige priser med hovedfokus på optiske produkter. Udover forstørrelsesglas til hobby, daglig eller professionelt brug tilbyder Digiphot ekstraordinære produkter til ekstraordinære kra..

Viser 17 produkter

Viser 17 produkter

Digiphot står bag innovative produkter af høj kvalitet til rimelige priser med hovedfokus på optiske produkter. Udover forstørrelsesglas til hobby, daglig eller professionelt brug tilbyder Digiphot ekstraordinære produkter til ekstraordinære krav.

Med et forstørrelsesglas fra Digiphot får du et flot design samt fremragende skarphed, der fungerer som en nyttig hjælp både ude og hjemme. Er du naturelsker og glad for udendørs aktiviteter, har vi hos BAUHAUS et forstørrelsesglas til netop dig. Mangler du derimod et forstørrelsesglas til at se de helt små detaljer med, eksempelvis når du skal sy eller se på frimærker, så kan vi sikre dig, at vi også et forstørrelsesglas, der opfylder dine behov.

Hos BAUHAUS er udvalget af Digiphots forstørrelsesglas så stort, at du kan være sikker på at finde et forstørrelsesglas, der matcher dine ønsker og behov.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.