Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

DLH

(169)
Den danske virksomhed DLH har i over 100 år produceret planke- og pladeprodukter i en høj kvalitet. De går højt op i, at deres produkter er fremstillet på bæredygtig og miljøvenlig vis, og at der er tale om lovligt fældet træ. Alle produkterne..

1-32 af 169 produkter

Special Price 369,95 kr. Regular Price 384,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 169 produkter

DLH

Den danske virksomhed DLH har i over 100 år produceret planke- og pladeprodukter i en høj kvalitet. De går højt op i, at deres produkter er fremstillet på bæredygtig og miljøvenlig vis, og at der er tale om lovligt fældet træ. Alle produkterne er derudover meget nemme for dig selv at montere. Rul op på siden og gå på jagt blandt vores store udvalg af DLH-produkter.

DLH er en dansk virksomhed, der producerer træplader og planker i en meget høj kvalitet. Plade- og plankeprodukterne fra DLH kan både bruges inde og ude. Det giver dig nogle alsidige produkter, der kan bruges til en række forskellige projekter.

Nogle af plankerne er fremstillet særligt som gulvplanker. De er meget nemme for dig at lægge, så du hurtigt og enkelt kan få et bedre og mere solidt gulv. De er derfor oplagte for dig, der er gør-det-selv mand eller kvinde. De har for eksempel udviklet et spånpladegulv, der kan bruges til gulvvarme.

Virksomheden blev grundlagt i 1908 og har eksisteret i mere end 110 år. De har altid insisteret på at agere professionelt og ansvarligt. Det har de taget med ind i det 21. århundrede, hvor de blandt andet har et stort fokus på, at de kun forhandler træ, der er fældet på lovlig vis, og at det er så bæredygtigt og miljøvenligt som muligt.

Tre fordele ved produkter fra DLH:

  • Nemt for dig selv at montere
  • Bæredygtigt og miljøvenligt 
  • Træ, der er fældet på lovlig vis

Montér nemt selv gulvplanker og plader

Har du brug for et nyt gulv, kan du spare rigtig mange penge på at lægge det selv. Det kan du heldigvis nemt med gulvene fra DLH, der er skabt med smarte og enkle systemer til at lægge dem.

Har du brug for en ny bordplade, kan du også finde den blandt det store udvalg af plader fra DLH. De har en række forskellige former for plader til både arbejdsborde, køkkenborde og mange andre former for borde. For at give en flot finish kan du nemt og hurtigt sætte nogle af listerne fra DLH op.

Så bæredygtigt og miljørigtigt træ som muligt

DLH går meget op i, at det træ, som de fremstiller deres plader og planker af, er så bæredygtigt som muligt. Derfor bruger de også meget tid og energi på at sikre den side af deres produktion. Faktisk er det en af deres kerneværdier, at træet skal være så miljørigtigt som muligt.

I en tid, hvor det netop er noget, der er vigtigt for så mange af os, er det rart for dig at vide, at det også er noget, som DLH går op i.

Lovligt fældet træ til dit hjem

I træindustrien er der et stort problem med, at der er træ, der bliver fældet ulovligt. Det er rigtig ærgerligt, da det ikke er rart for dig at finde ud af det bagefter. Samtidig kan det være noget, der er svært at holde øje med som forbruger, når det drejer sig om eksotiske træsorter, der bliver produceret rundt om i verden.

DLH gør meget ud af at sørge for, at det træ, de vælger, er fremskaffet på lovlig vis. Kun på den måde kan de være med til at sikre dig, deres kunde, at du får det bedst mulige træ, der er fremskaffet på en forsvarlig måde.

Sådan vælger du den rigtige planke og plade fra DLH

Hvilket produkt fra DLH, du skal vælge, kommer selvfølgelig helt an på, hvad du skal bruge det til. Skal du bruge en ny bordplade, skal du både se på, hvor holdbar den skal være, og hvilket look du ønsker dig. Er det en bordplade i køkkenbordet, er det for eksempel vigtigt, at den kan holde til, at den bliver våd fra tid til anden, og at du kan sætte varme ting på den.

Derudover har bordpladen selvfølgelig stor betydning for, hvordan dit køkken kommer til at se ud. Derfor er det også vigtigt, at du vælger en træsort, der passer til det look, som du ønsker at skabe.

Det samme gælder i høj grad, når du vælger gulvplanker. Skal de ligge et sted, hvor der er mange, der går frem og tilbage hver dag, er det vigtigt, at det er en holdbar form for træ, der kan holde til at blive slebet mange gange. I rum med mindre trafik kan du godt vælge en blødere trætype. Derudover skal du selvfølgelig igen tænke over, hvilket look du ønsker dig.

Flotte planker og plader i holdbar kvalitet giver dit hjem et løft

Når du får valgt de rette planker og plader til dit hjem, er det med til virkelig at skabe et funktionelt og flot hjem. Når du har valgt materialer i en god kvalitet, kan du netop være sikker på, at du får et resultat, der kan holde i mange år. Det er derfor oplagt for dig, at du gør det.

Når plankerne og pladerne er så nemme for dig selv at montere, gør det dem ekstra oplagte for dig at vælge. Du kan dermed netop få tilfredsstillelsen ved selv at have udført arbejdet og samtidig være sikker på, at du får et flot resultat. Er du i tvivl, om du har det rette værktøj til at montere produkterne med, kan du nemt finde det her hos BAUHAUS.

Køb nemt DLH produkter her hos BAUHAUS

Når du har fundet frem til, hvilke produkter fra DLH, der er de rette for dig, kan du nemt bestille dem her hos BAUHAUS. Du kan vælge at få dem leveret direkte til din adresse eller at hente dem i et af vores byggemarkeder.

Skal du bruge en stor stak gulvplanker, vil det nok være nemmest for dig, at du får dem leveret til dit hjem. Er det bare en enkelt bordplade, vil du typisk selv kunne hente den. I det tilfælde kan du vælge vores Click & Collect løsning. Der bestiller du den på nettet, og vi lægger den derefter klar til dig bare tre timer efter.

Rul op på siden og find de rette produkter fra DLH.