Indlæser
Ændrede åbningstider i weekenden: Lørdag 8-18. Søndag 10-20.

DUPLI COLOR

(166)
Spraymaling er en god løsning til maling af overflader, hvor det er besværligt at opnå et jævnt resultat ved brug af almindelig maling og pensel. Hos BAUHAUS finder du alt i spraymaling fra Dupli Color, herunder også spraylak og den helt særlig..

1-32 af 166 produkter

Side

Viser 1-32 af 166 produkter

Spraymaling fra Dupli Color

Spraymaling er en god løsning til maling af overflader, hvor det er besværligt at opnå et jævnt resultat ved brug af almindelig maling og pensel. Hos BAUHAUS finder du alt i spraymaling fra Dupli Color, herunder også spraylak og den helt særlige radiatorspray, der er perfekt egnet til maling af radiator og andre overflader i metal. Se de forskellige muligheder her, og bestil din spraymaling fra Dupli Color online hos BAUHAUS. 

 

Sommetider er det lettere at bruge spraymaling end at skulle til at kæmpe med almindelig maling og pensel for at opnå et jævnt resultat og en flot finish. Med spraymaling fordeles malingen jævnt over hele dit materiale, og du får en høj dækkeevne uden at skulle til at male mange lag. Vores personlige favorit inden for spraymaling, som du finder her på siden, er spraymaling fra Dupli Color, der er en spraymaling af høj kvalitet, som fås i mange forskellige farver. Du kan derfor altid finde en spraymaling, der passer til dine ønsker og drømme, når du køber spraymaling fra Dupli Color online her hos BAUHAUS.

 

Spraymaling til alle materialer

Vil du have det bedst mulige resultat med en spraymaling, er det ikke nok blot at vælge en spraymaling af høj kvalitet. Det er også vigtigt, at din valgte spraymaling passer til det emne eller materiale, som du ønsker at spraymale. I sortimentet fra Dupli Color finder du blandt andet en særlig radiatorspray, der er perfekt til maling af radiatorer, og vi har også spraymaling til maling af træ samt spraymaling til metal, så du altid er sikret den bedst mulige finish og holdbarhed på din spraymaling. Med spraymaling fra Dupli Color kan du eksempelvis:

-          Lave spraymaling af møbler eller andet interiør i træ

-          Lave spraymaling af dåser til opbevaring

-          Lave spraymaling på overflader af metal

-          Male din radiator med radiatorspray, der er en varmebestandig spraymaling

Spraymaling fra Dupli Color fås i flere forskellige udgaver, herunder både spraymaling til indendørs brug og spraymaling til udendørs brug. Du bør dog altid, så vidt muligt, lave selve arbejdet med at spraymale udendørs for at passe bedst muligt på din og andres sundhed og for at bevare et godt indeklima i din bolig.

 

Sådan bruges spraymaling fra Dupli Color

Spraymaling fra Dupli Color er nemt at bruge af både nybegyndere og mere garvede brugere af spraymaling. Dupli Color er straks klar til brug. Følg blot følgende fremgangsmåde for at opnå det bedste resultat med din spraymaling:

  1. Sørg for at rengøre dit materiale grundigt, så overfladen er helt ren, før du bruger din spraymaling.
  2. Slib eventuelt materialet med sandpapir, så det bliver helt glat og uden ujævnheder.   
  3. Brug gerne en grunder som første lag af maling på dit materiale. Det giver den bedste dækning ved senere spraymaling og det mest holdbare resultat. Ryst først spraydåsen. Sprøjt derefter med grunder nedefra og op, og sørg for at give hele overfladen et tyndt men samtidig jævnt lag. NB: Maler du på metal, skal du altid bruge en særlig metalgrunder for at undgå, at materialet ruster.
  4. Lad grunderen tørre helt, og giv derefter materialet et ekstra lag grunder, hvor du sprayer fra højre mod venstre i et jævnt lag. Lad det tørre, og giv eventuelt et sidste lag grunder, hvis materialet ikke er helt jævnt dækket.
  5. Nu er du endelig klar til at spraymale med din valgte spraymaling. Brug samme metode som med grunderen. Ryst først spraydåsen, og spray derefter med maling nedefra og op. Lad tørre, og giv derefter endnu et lag spraymaling, hvor du sprøjter fra højre mod venstre. Når det er tørt, kan du igen vurdere, om materialet skal have et ekstra lag spraymaling eller ej.
  6. Giv eventuelt to afsluttende lag med klarlak, der giver en flot finish og styrker holdbarheden på din maling. Lagene sprayes ud fra samme metode som med grunder og spraymaling. Lad det sidste lag tørre så længe, som der står på sprayflasken, før du tager materialet i brug for første gang.

Se også hele vores sortiment af maling her, hvor du finder både almindelig maling i bøtter og spraymaling på dåse. Du finder ligeledes alt i malertilbehør, så du altid kan opnå det mest optimale resultat med maling fra udvalget hos BAUHAUS. 

 

Køb din spraymaling online hos BAUHAUS

Står du og mangler spraymaling til et bestemt projekt, er det heldigvis nemt at bestille din ønskede spraymaling hjemme fra sofaen og få leveret lige til døren. Hos BAUHAUS har vi et bredt udvalg af spraymaling i alle tænkelige nuancer og til brug på alle typer af materialer, og du kan købe det hele online med bare få klik med musen på lige den tid af døgnet, der passer dig. Vi leverer inden for få dage og med fri fragt ved køb for over 2500 kr.

Uanset hvad du skal male, finder du en spraymaling til dine behov her hos os. Tag dig god tid til at klikke dig igennem de forskellige muligheder, så du er sikker på at få den rigtige farve hjem og sikker på, at din valgte spraymaling passer til det emne, du ønsker at male. Spraymaling fra Dupli Color er super nemt at bruge og giver, modsat arbejdet med almindelig maling, et minimum af efterfølgende rengøring. Der er således mange fordele ved at overveje spraymaling frem for almindelig maling, når du vil sætte lidt kulør på din bolig. Bestil din ønskede spraymaling online i dag. Så leverer vi til dig så hurtigt som overhovedet muligt!   

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.