Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

DYMO

(28)
DYMO tilbyder kontorudstyr til din bolig eller til din arbejdsplads. De forskellige produkter fra DYMO er til dig, der nyder at have orden i tingene, og godt kan lide at organisere alt fra køkkenprodukter til diverse papirdokumenter.  Hos BAUHA..

Viser 28 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect

Viser 28 produkter

DYMO - Kontorudstyr til dig, dit hjem og din arbejdsplads

DYMO tilbyder kontorudstyr til din bolig eller til din arbejdsplads. De forskellige produkter fra DYMO er til dig, der nyder at have orden i tingene, og godt kan lide at organisere alt fra køkkenprodukter til diverse papirdokumenter. 

Hos BAUHAUS har vi samlet et udvalg af de forskellige produkter fra DYMO. Hvert produkt har hver sine funktioner - du kan se de forskellige varianter ovenover, og finde den der kan opfylde dine behov. 

Hvad er DYMO?

DYMO er en af verdens mest anerkendte virksomhed inden for labels og tape - samt maskiner til producering af disse. Virksomheden har eksisteret siden 1970'erne, hvor de så et behov for afmærkning af forskellige produkter. Det udnyttede de, og i dag er DYMO på de flestes læber, så snart vi snakker om at afmærke og organisere ting med labels. 

Både navnet DYMO og mærkaterne har et ikonisk design, som du med garanti kan koble sammen, så snart du ser det. I starten kunne du udelukkende få en maskine med et drejehjul, hvor hvert enkelt bogstav og tegn kunne vælges. Det blev til selvklæbende mærkater, der kunne trækkes ud fra maskinen. I dag kan du også få den ikoniske maskine digitalt - og du har dermed også mulighed for at slette og tilføje, som du vil. 

Praktiske produkter til organisering

Rod og uorden i tingene skaber rod og uorden i hovedet. Har du ikke styr på dine ting - i hjemmet eller på kontoret - så giver det anledning til stressede situationer, hvor du ikke kan finde det, du har brug for. 

Vi kender allesammen til, at skulle finde et bestemt dokument - gerne så hurtigt som muligt. Du ved, at dokumentet ligger i et ringbind i en af de tre øverste skuffer, men du er nødt til at kigge alle dueslag igennem - for de er nemlig ens. 

Det er her DYMO kommer ind i billedet. DYMO giver dig muligheden for at lave små labels til alle dine ting. Det kan være:

  • Dueslag
  • Ringbind
  • Skuffer
  • Opbevaringsbøtter
  • Madpakker

Du kan både bruge DYMO, når du skal vide, hvad kassen eller dueslaget indeholder - men du kan også bruge det til dine børns madpakker, så det er tydeligt, hvem de tilhører. Du kan blive ved og ved med at finde nye ting, som du kan sætte labels på. Hvis du først bliver bidt af organiseringen, kan du med garanti bruge lang tid på at eksperimentere med forskellige designs, tegn og skrifttyper. 

Produkter til private og professionelle 

Hvad end du er en privat person eller en medarbejder på en arbejdsplads, så er DYMOs produkter relevante for dig. Der er selvfølgelig forskel på, hvor mange funktioner du har brug for, alt efter om maskinen skal bruges privat eller til erhverv.

Hvis du skal bruge labelmaskinen på kontoret, er det nødvendigt med den mest effektive maskine - så arbejdsprocessen ikke bliver for tung. Du skal måske udskrive labels hver dag, og i det tilfælde vil en genopladelig labelprinter, der kan kobles til computeren, være et godt valg. Så har du nemlig muligheden for at arbejde hurtigt samt redigere på en nem måde, hvis du skriver forkert. Derudover kan det være en fordel med mange forskellige skrifttyper og tegn, alt efter hvad du arbejder med.

Hvis du blot skal bruge DYMO-maskinen i privaten, bliver den højst sandsynligt ikke bruge lige så jævnligt. Derfor kan du måske godt nøjes med færre funktioner - som for eksempel, at du ikke kan koble maskinen til computeren. 

De forskellige modeller og deres funktioner

Du finder flere forskellige DYMO-produkter i vores sortiment. Vi har både maskiner og labeltape, som hver især har diverse funktioner. 

Nogle DYMO-maskiner har genopladeligt batteri, og kan tilknyttes en computer. På den måde kan du effektivisere arbejdet ved at skrive dine labels fra computeren. Andre kan du blot skrive på fra selve maskinen. Det er også individuelt, hvor mange indstillinger de forskellige maskiner har. Du kan læse om antal skrifttyper, størrelser, tegn og andre funktioner under hvert enkelt produkt. 

Du finder både almindelig labeltape med klister, og labeltape der kan stryges på. Tapen fås i forskellige farver, men inden du vælger din favorit farve, skal du være opmærksom på, at tapen passer til din DYMO-maskine. 

Har du brug for andet kontorudstyr?

Produkterne fra DYMO udgør kun en lille del af alt det, du har brug for på kontoret. Hvis du er i gang med at indrette dig selv - og måske nogle medarbejdere - på et kontor, er der mange andre ting I skal have styr på.

Først og fremmest er det vigtigt med et ordentligt skrivebord samt en behagelig skrivebordsstol, så du kan holde ud at sidde og arbejde en hel dag. Hos BAUHAUS finder du blandt andet et stort udvalg af bordplader, som giver dig muligheden for at skabe lige dét skrivebord, som har tænkt dig. 

Derudover skal du selvfølgelig have styr på computer: tastatur, skærme og andet teknologi, der hører sig til på et kontor. Du må endelig heller ikke glemme alle de små kontorartikler som kuglepenne, notesbøger, post-its og hvad der ellers måtte høre sig til på dit hjemmekontor eller din arbejdsplads. 

Hos BAUHAUS finder du også et stort udvalg af opbevaringskasser, som er et oplagt supplement, hvis du i forvejen skal i gang med at organisere med DYMO-labels. 

Køb dine DYMO-produkter her hos BAUHAUS!

Vi er sikre på, at en DYMO-maskine vil gøre dit liv nemmere, og du kan nemt og hurtigt bestille den hjem her fra siden! Vi sender og leverer inden for få dage, så du kan komme i gang med organiseringen så hurtigt som muligt. 

Er du i tvivl om, hvilket DYMO-produkt der er det helt rette for dig? Så besøg endelig dit lokale BAUHAUS byggevarehus og få en snak med en af vores medarbejdere, som med glæde vil hjælpe dig i den rigtige retning.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.