Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

EMERALD (155)

Emerald kunstige planter Er du ikke god til at holde liv i planter, er det en god ide for dig, at du overvejer kunstige planter. De er langt nemmere for dig at have med at gøre, at du kan derfor udsmykke dit hjem med dem uden at skulle bekymre ..

1-32 af 155 produkter

Levering
Click & Collect
1.599,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 155 produkter

Emerald kunstige planter

Er du ikke god til at holde liv i planter, er det en god ide for dig, at du overvejer kunstige planter. De er langt nemmere for dig at have med at gøre, at du kan derfor udsmykke dit hjem med dem uden at skulle bekymre dig om pasning. Rul op på siden og find de planter og blomster fra Emerald, der passer til din smag.

Med kunstige planter i dit hjem eller din virksomhed kan du pynte op uden besværet med at skulle passe på planterne. Det tager en del tid for dig, når du skal huske at vande, gøde og sætte planterne de steder, hvor det passer til dem. Det kan være svært at huske i en travl hverdag og derfor er der mange, der ender med at have halv- eller heldøde planter stående i deres vindueskarme.

En smart løsning, hvis du gerne stadig vil have plantelooket i dit hjem, men ikke ønsker at bruge tid på at passe dem, er det en god ide for dig, at du bruger kunstige planter. Med dem kan du nemt have et smukt hjem med mange planter uden besværet med at passe dem.

Et af de firmaer, der forhandler virkelig smukke kunstige planter, er Emerald Eternal Garden BV i Holland. De importerer og distribuerer vellignende kunstige planter, træer og blomster til hele Europa. Navnet ”Emerald” er valgt, fordi det betyder smaragd på engelsk. For hver eneste af deres kunstige planter er små unikke mesterværker, der er lige så flotte og naturtro som smaragder. Så giver du en kunstig plante fra Emerald Eternal Garden i gave, så husk endelig at fortælle modtageren, at de ikke behøver vande den.

Tre fordele ved Emerald kunstige planter:

  • Smukke planter, der pynter i hjemmet og virksomheden
  • Ingen grund til at vande dem
  • Ingen grund til at tænke på varme/kulde og sol/skygge

Udsmyk hjemmet og virksomheden med kunstige planter

Hvis du gerne vil skabe mere liv i dit hjem, er det en god ide for dig, at du vælger at have nogle kunstige planter. Det er med til at gøre, at du kan skabe et virkelig smukt og hyggeligt look i lokalerne. Planterne er  med til at give et smukt udseende og et personligt look til dit hjem, derfor er det en god ide at have dem.

Med kunstige planter har du mulighed for at have en lang række forskellige planter i dit hjem og din virksomhed. Du kan dermed nemt finde den form for planter, der passer til din stil. Det kan være meget forskelligt, men hos os finder du kunstige planter, der passer til alle former for stilarter.

Emerald kunstige planter kræver ingen vanding

En af de vigtigste fordele ved Emerald kunstige planter er selvfølgelig, at du ikke behøver at vande dem. De kan holde for evigt uden at få en dråbe vand. Det er rigtig rart for dig, der har meget travlt i hverdagen, rejser meget eller som slet og ret måske bare er lidt distræt og derfor glemmer planterne.

Det betyder dog ikke, at planterne ikke stadig er smukke. Faktisk er der mange af Emeralds kunstige planter, der er så livagtige, at det er en god ide, at du gør opmærksom på, at de er kunstige, hvis du giver dem som en gave.

Kan stå overalt i hjemmet og virksomheden

Når du har med rigtige planter at gøre, er det selvfølgelig vigtigt, at du sørger for, at de står i omgivelser, der passer til deres behov. Nogle planter har brug for at stå meget varmt og i fuld sol, mens andre planter godt kan holde til at stå i et køligere rum, hvor de måske står i skygge meget af dagen.

Med kunstige planter slipper du helt for at skulle tænke på den slags. De kan klare sig helt inde i den inderste krog i huset, hvor der aldrig kommer en solstribe ind. De kan endda stå i kælderen, på badeværelset uden vindue, og hvor du ellers måtte have lyst til at have planter.

Det giver dig selvfølgelig en kæmpe fordel i forhold til, at du kan dekorere med planter selv i rum, hvor der ikke er vinduer, og hvor der ikke er så meget sollys.

Sådan vælger du de rette kunstige planter fra Emerald

Når du skal vælge kunstige planter til dit hjem, handler det stort set kun om, hvilken form for planter du godt kan lide. Det kan være meget forskelligt fra person til person, og derfor finder du også et stort udvalg af forskellige former for kunstige planter hos os.

Du kan finde store smukke træer, der kan være med til virkelig at bringe noget mere grønt ind i dit hjem eller din virksomhed. Træerne er med til at give noget dynamik i rummet i forhold til, hvis du udelukkende havde planter i vindueskarmen. Nogle træer kommer med krukker, men ønsker du en anden type, kan du nemt udskifte den.

Du kan også finde et stort udvalg af smukke kunstige blomster fra Emerald. Blomsterne fås både som urtepotter og som enkelte blomster, som du kan sammensætte en buket af. Afskårne blomster er særligt svære at få til at se friske ud i længere tid af gangen, derfor er de kunstige afskårne blomster en oplagt mulighed for dig.

Kunstige planter og blomster er med til at skabe et hyggeligt hjem

Planter og blomster er med til at give karakter og personlighed til et hjem. Det er derfor virkelig rart for dig at opholde dig et sted, hvor der er pyntet op med masser af smukke blomster og planter, der passer til den øvrige stil i hjemmet.

Du kan nemt bestille de kunstige planter og blomster fra Emerald, som du gerne vil have, her hos BAUHAUS. Du kan bestille dem med levering direkte til din adresse eller vælge, at du selv vil afhente dem nede i et af vores varehuse. Den sidste løsning kalder vi Click and Collect, og med den lægger vi dine varer klar, så du kan hente dem tre timer efter, at du har bestilt dem.

Rul op på siden, og find de smukke blomster og planter fra Emerald, der vil passe til dit hjem.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.