Indlæser

GEYSER

(19)
Find Geyser armaturer og blandingsbatterier i mange varianter og stilarter. Vælg mellem moderne vandhaner og armaturer i retro stil. Geyser har elegante og enkle vandhaner i et tidløst design til det stilrene hjem. Men også vandhaner i gammel s..

Viser 19 produkter

Kun webshop
Montageservice
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Montageservice
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Montageservice
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Montageservice
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Montageservice
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Montageservice
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Montageservice
Levering
Click & Collect
Montageservice
Special Price 594,95 kr. Regular Price 839,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Montageservice
Special Price 428,95 kr. Regular Price 470,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Montageservice
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Montageservice
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect

Viser 19 produkter

Geyser

Find Geyser armaturer og blandingsbatterier i mange varianter og stilarter. Vælg mellem moderne vandhaner og armaturer i retro stil. Geyser har elegante og enkle vandhaner i et tidløst design til det stilrene hjem. Men også vandhaner i gammel stil som passer til den ældre patriciervilla og lejligheden med stuklofter. Bestil Geyser hos BAUHAUS.

Geysers brede sortiment gør det let at finde præcis den vandhane, der passer til dine ønsker. Du skal naturligvis vælge ud fra din personlige smag og stil, men også ud fra din boligs arkitektur. På den måde kan du let integrere et moderne armatur i en ældre bolig, så du får det bedste fra begge verdener.

Med en ny og smart vandhane kan du sætte dit personlige præg på køkken og bad. Vælg om armaturet skal være stort og dominerende eller lille og fikst.

Tre fordele ved armaturer fra Geyser

 • Vælg mellem flere stilarter, der passer til alle boliger
 • Få et gennemgående design i både køkken og bad
 • Leveres med keramisk indsats og 5 års drypgaranti

Find vandhaner og armaturer til alle formål

Blandt Geysers store udvalg finder du armaturer, der passer til både køkken og bad. Til køkkenet kan du vælge de høje og markante vandhaner, som er meget oppe i tiden, eller de lavere og knapt så fremtrædende armaturer. Vælg mellem 1- og 2-grebs vandhaner, alt efter hvad du finder mest praktisk. Hvis armaturet stilmæssigt skal passe til en ældre bolig, kan du vælge et retro look med dele i ”guld”.

Geyser har ligeledes et bredt sortiment i blandingsbatterier til badeværelser. Her finder du de samme valgmuligheder som ved køkkenbatterierne. Du skal blot være opmærksom på, om armaturet skal være udstyret med en løft-op ventil, så du kan lukke for vaskens afløb.

Du kan også vælge mellem flere forskellige brusearmaturer med eller uden termostat, og ligeledes med 1- eller 2-grebs betjening.

Hvis du har badekar, har Geyser også flere armaturer, der passer til det. Her kan du vælge imellem et almindeligt badekarsarmatur, og et kombineret armatur, hvor der også kan monteres en bruseslange.

Må jeg selv skifte vandhaner og armaturer?

Du må ikke selv lave nye VVS-installationer i hjemmet. Men til gengæld må du gerne selv udskifte din dryppende vandhane i køkken og bad. Som hovedregel gælder det, at du må udføre arbejde på den del af vandinstallationen, der ligger efter en ballofix. Det er den lille hane, der sidder på røret, hvor du kan lukke for vandtilslutningen til vandhanen.

Det vil sige, at hvis du kan lukke for vandtilførslen til armaturet, så må du gerne skifte vandhaner, bruserarmaturer, toiletter m.m. Hvis du ikke kan lukke for vandet, så skal du alliere dig med en VVS-montør.

Husk også dette ved armatur-skift

I badeværelset skal du være opmærksom på, at du ikke må have en bundventil med lukkefunktion, medmindre håndvasken har overløb. Denne regel er til for at undgå, at vasken løber over, og dermed forårsager en vandskade.

Efter installationen er det vigtigt, du sikrer dig, at alle samlinger er helt tætte. Selv den mindste lille utæthed vil kunne føre til fugt- og vandskader.

Hvis du er lidt fiks på fingrene, er udskiftningen dog sjældent sværere, end du selv kan binde an med projektet. Ofte er det største problem at få afmonteret det eksisterende armatur. Kalk og aflejringer kan gøre det vanskeligt at skrue delene fra hinanden, medmindre du har det rette værktøj.

For at udskifte en vandhane skal du bruge:

 • Svensknøgle eller fastnøgler i korrekt størrelse
 • Skruetrækkere i flere forskellige størrelser
 • Nedstryger (hvis kobberrørene skal skæres til)
 • Evt. en rørtang, hvis armaturet er svært at skille

Find det værktøj du skal bruge i vores sektion for håndværktøj.

Generelt skal du passe på ikke at tage for hårdt fat i rørene. Du kan let komme til at ødelægge et gevind, hvis du lægger for mange kræfter i.

Brusearmatur med og uden termostat

Hvis du står og skal udskifte et brusearmatur, så kan du vælge en hane med eller uden termostat.

Termostatarmaturet er en smule dyrere end de almindelige armaturer. Men til gengæld får du stor glæde af den automatiske varmeregulering.

De fleste af os tager bad ved nogenlunde den samme temperatur hver dag. På et almindeligt brusebatteri skal du selv mikse koldt og varmt vand, indtil du finder den rette temperatur på badevandet.

Fordelen ved et termostatbatteri er, er du blot tænder for vandet. Så finder den armaturet selv ud af at blande vandet til den ønskede temperatur.

Det betyder, at du ikke længere skal stå og fumle med hanerne. Så kan du hurtigere komme ind under det varme vand med præcis den temperatur, du finder behageligt.

Lækre brusesæt

Når du har skiftet brusearmaturet, kan du overveje, om ikke du også skulle skifte håndbruseren. Vælg mellem mange forskellige brusesæt. Her får du foruden håndbruseren også en stang til at sætte bruseren på. Så kan du indstille højden på bruseren, så den passer til dig.

Til nogle brusesæt er der både en håndbruser, og en noget større topbruser. Det giver en endnu mere luksuriøs badeoplevelse.

Vælg mellem vores mange brusesæt i forskellige størrelser og varianter.

Spar på vandet

Vand er dyrt, og samtidig en ressource som vi skal spare på. Med nogle ganske få råd kan du let spare på vandregningen, og samtidig gavne miljøet.

Her får du 5 tips, der sparer koldt og varmt vand:

 • Udskift den gamle vandhane, hvis den drypper
 • Vælg et termostatarmatur til badet, så vandet hurtigere får den rette temperatur
 • Skift nogle af karbadene ud med et brusebad
 • Sluk for vandhanen, når du sæber dig ind, og når du børster tænder
 • Vælg en håndbruser med vandbesparende funktion

Ved at følge disse få råd, kan du spare mange liter vand hvert år. Hvis du får hele familien med på idéen, vil besparelsen naturligvis blive endnu større.

Bestil dit næste Geyser armatur hos BAUHAUS

Hos BAUHAUS har vi et stort udvalg i forskellige Geyser-armaturer til køkken og bad.

Du kan bestille Geyser-produkterne online, og få din bestilling leveret direkte hjem til din adresse. Du kan naturligvis også besøge et af vores mange BAUHAUS byggevarehuse, og se nærmere på sortimentet af Geyser armaturer, og købe med det samme.

Endelig kan også vælge at bestille online med Click & Collect. Så sørger vi for at finde dine varer frem. Så kan du afhente bestillingen i det nærmeste BAUHAUS byggevarehus senest 3 timer efter, vi har modtaget din ordre.

Rul op til toppen af siden, og bestil dit nye Geyser-armatur med det samme.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.