Indlæser

HEMPEL

(81)
Det danske firma Hempel producerer maling til blandt andet både i en meget høj kvalitet. Det giver dig et holdbart resultat, som du kan være tilfreds med i lang tid fremover. Rul op på siden og find nemt det rette produkt fra Hempel blandt vore..

1-32 af 81 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 81 produkter

Hempel

Det danske firma Hempel producerer maling til blandt andet både i en meget høj kvalitet. Det giver dig et holdbart resultat, som du kan være tilfreds med i lang tid fremover. Rul op på siden og find nemt det rette produkt fra Hempel blandt vores store udvalg.

Danske Hempel er nok mest kendt for deres maritime malinger til både og yachter, men har rent faktisk også et stort udvalg af malinger til brug inden for industri, produktion og container, samt til dekorationsformål.

Firmaet blev stiftet i 1915 af den kun 21-årige Jørgen Christian Hempel med 300 kroner på lommen. Han startede med at sælge malinger og begyndte snart at mikse sine egne på en gammel kaffemølle. Resten er historie, og i dag er Hempel en verdensomspændende virksomhed med over 5.000 ansatte på verdensplan.

Produkternes høje kvalitet gør, at de både bliver brugt af private og af virksomheder. I begge tilfælde har Hempel skræddersyet produkterne, så de passer til det givne behov. Samtidig går de meget op i, at deres produkter skal være miljøvenlige, så det kan hjælpe dig til at være mere miljøvenlig.

Tre fordele ved produkter fra Hempel:

  • Skabt specifikt til formålet
  • Miljøvenlige løsninger
  • Stort udvalg

Fremstillet til det bestemte område

Produkterne fra Hempel er alle kendetegnet ved, at de er skabt meget præcist til det formål, som de skal bruges til. Det gør, at du får et produkt, der virkelig hjælper dig i forhold til vedligeholdelse efterfølgende, og at det har en lang holdbarhed.

Det er Hempels lak til både et eksempel på. Den er skabt med et UV-filter, der gør, at den ikke bliver påvirket af solens stråler. Samtidig er den skabt, så den kan tåle de skrappe rengøringsmidler, der bliver brugt på både.

Miljøvenlige løsninger hjælper dig til at være miljøvenlig

Maling og lak på for eksempel både er ofte i kontakt med havet. Derfor er det vigtigt, at det ikke indeholder skadelige stoffer. Hempels produkter overholder selvfølgelig alle retningslinjerne i forhold til det, men Hempel prøver også at gå længere i forhold til, at deres produkter er miljøvenlige.

Det er for eksempel ved, at de skaber produkter, der kan hjælpe dig med at skære ned på dit brændstofforbrug eller reducere din udledning. Dermed får du en løsning, der hjælper dig til at være mere miljøvenlig.

For at være endnu mere miljøvenlig er det selvfølgelig også vigtigt, at du sørger for at få dækket af, og at du ikke bruger for meget maling. Find det rette malertilbehør her.

Stort udvalg af produkter – nemt at finde det rette

Hempel har et virkelig stort udvalg af forskellige former for produkter, hvilket gør det meget nemt for dig at finde det rette i forhold til dit behov. Du kan for eksempel både vælge mellem flere forskellige former for lak og flere forskellige former for maling.

Hvis du allerede ved, hvad du skal bruge, kan du altså nemt finde frem til det rette. Her hos BAUHAUS fører vi et stort udvalg af produkterne fra Hempel, så du hurtigt kan finde det, som du skal bruge. Er du i tvivl om, hvilket produkt du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os eller læse mere i guiden herunder.

Sådan vælger du det rigtige produkt fra Hempel

Der er en række aspekter, som du skal være opmærksom på, når du skal vælge produkter fra Hempel. Først og fremmest kan det være en god ide at se på, under hvilke temperaturer det er muligt at påføre malingen.

Er det maling til din båd, vil det være naturligt, at du prøver at få den gjort klar om foråret, så du kan have den i vandet hele sommeren. Mange typer af maling og lak tørrer dog hurtigere, når det er varmt i vejret, frem for når det er køligere. Faktisk kan tørretiden blive halveret, hvis du vælger at påføre malingen, når det er godt vejr. Det er vigtigt at holde øje med.

Det kan også være, at du gerne vil behandle din båd midt om sommeren. Er det en god sommer, hvor det er meget varmt, kan det faktisk også blive for varmt til, at du kan påføre produkterne fra Hempel. Nogle af produkterne kræver, at overfladen ikke er mere end 30 grader varm.

I forhold til en båd er det også vigtigt, at du overvejer, hvor slidstærk bundmalingen skal være. Hvis du har din båd liggende i vandet i hele sæsonen, stiller det langt større krav til malingen, end hvis du tager båden på land, når du har brugt den.

Med den rette maling er din båd flot i lang tid

Som bådejer ved du helt sikkert, at du aldrig kommer til at have et tidspunkt, hvor der ikke er et eller andet, der skal fikses eller rengøres. Det er en del af charmen ved at have en båd. Når du vælger den rette maling fra for eksempel Hempel, sikrer du dog, at du ikke behøver at male igen lige foreløbig. Du får et holdbart resultat, der ser flot ud, og som er med til at beskytte din båd i længere tid.

For bundmaling er det for eksempel både vigtigt, at den beskytter båden mod at blive porøs, men også at den beskytter mod begroning. Når båden ligger i vandet, kan den meget hurtigt blive overdækket af alger, hvis du ikke har valgt den rette maling – og du ved helt sikkert, at begroning kun giver masser af ekstra arbejde.

Køb nemt de produkter fra Hempel du skal bruge

Her hos BAUHAUS har vi som nævnt et stort udvalg af produkter fra Hempel. Det er med til at gøre det nemt for dig at finde den type, som du skal bruge. Når du bestiller her via hjemmesiden, kan du vælge mellem at få varerne sendt til din adresse eller selv at afhente dem i et af vores varehuse.

Den sidste løsning kalder vi Click and Collect. Det kan virke mærkeligt at bestille på nettet og så selv afhente, men der er flere fordele ved det. Først og fremmest sparer du nogle penge på det. Derudover bliver din tur i BAUHAUS meget hurtigere, når vi har sat varerne frem for dig, og endelig er du sikker på, at vi har de produkter og i den mængde, som du skal bruge.

Rul op på siden og find nemt de produkter fra Hempel, der passer til dit behov.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.