Indlæser

ICOPAL

(39)
Står du overfor en tagrenovering, og mangler du remedier til dit nye tag, så findes der mange forskellige løsninger. Med produkter fra Icopal er du sikker på at komme godt i gang med dit projekt, så dit hus, din garage eller carport til sidst s..

1-32 af 39 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Kun webshop
4.899,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Kun webshop
4.899,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 39 produkter

Icopal 

Står du overfor en tagrenovering, og mangler du remedier til dit nye tag, så findes der mange forskellige løsninger. Med produkter fra Icopal er du sikker på at komme godt i gang med dit projekt, så dit hus, din garage eller carport til sidst står med et flot tag beskyttet med materialer af højeste kvalitet. 

Hos BAUHAUS finder du et bredt udvalg af tagprodukter fra Icopal. Disse produkter kan både bruges, hvis du skal lægge et helt nyt tag, men også hvis du blot skal reparere dele af dit tag. 

Hvad er Icopal? 

Icopal er en virksomhed som leverer produkter, der beskytter bygninger og tag. Virksomheden er Europas førende leverandør, og de har et bredt udvalg af produkter, som lever op til den høje kvalitetsstandard. Derudover udvikler de løbende nye produkter for at imødekomme samfundets ønsker til design, så der ofte lanceres nye løsninger efter forbrugernes smag. Dette kan for eksempel være i forhold til æstetik og bæredygtighed. Icopals produkter egner sig primært til tage på sekundære bygninger som garager, udestuer og carporte.  

Icopal er en del af BMI Group, som har over 165 års erfaring med produktion af flade og skrå tage, og er samtidig førende inden for løsninger til tagdækning og fugtisolering. Med produkter fra denne virksomhed kan du være sikker på at få materialer i den bedste kvalitet.  

BAUHAUS' sortiment af Icopal 

Hos BAUHAUS har vi samlet en bred vifte af produkter fra Icopal, som du kan bruge til dit tagprojekt. I vores sortiment finder du blandt andet disse materialer:

  • Icopal tagpap
  • Icopal Topsafe tagbelægning
  • Icopal undertag
  • Icopal selvklæber
  • Icopal Fastlock


Icopal tagpap findes både som base og top. Når du benytter den som base, skal det lægges som det nederste lag i din tagdækning. Det øverste lag skal da være Icopal Top, som kan bruges på sekundære bygninger som carporte, garager og halvtage. 

Icopal Topsafe er en tagbelægning som lægges i ét lag og anvendes ved renovering af tagpaptage. Topsafe har selvklæbende overlæg, der rulles ud og sømmes fast.

Icopal undertag findes både som diffusionsåbne og diffusionstætte. Undertagene er stærke og vandtætte, så de kan bruges under tagbelægninger, som ikke giver nok dækning i sig selv. Når du skal vælge undertag, afhænger det af din tagbeklædning. Hvis du ønsker en meget åben tagbeklædning, skal du også investere i et stærkere undertag. 

Icopal selvklæber er en anden form for tagbelægning, som anvendes på sekundære bygninger med flade tage som carporte, garager og halvtage. Fælles for Icopal selvklæber er, at de er nemme at arbejde med og hurtige at montere, da der ikke skal bruges gasbrænder. 

Icopal Fastlock er en tagbeklædning, som er perfekt til dig, der skal have en hurtig, smart og holdbar løsning. Fastlock er utrolig hurtigt at montere, da tagpladerne blot skal klikkes sammen. De er lavet i et meget stærkt materiale, så det færdige tag tåler vind og vejr. 

Vedligeholdelse af dit Icopal tag 

På trods af den utroligt høje kvalitet kan der selvfølgelig komme skader på dit Icopal tag, men hvis du sørger for god vedligeholdelse, har du stor chance for at undgå dette. Hvis du vil vedligeholde dit tag, kan du gøre det med Icopal tagasfalt. Du påfører blot din tagasfalt med en kost på dit flade og slidte tagpaptag, og det vil skabe en ny, beskyttende overflade. Dette er en god løsning, hvorpå du kan få dit Icopal tag til at holde længere, så du ikke skal udskifte hele dit tag. 

Hvis du skal reparere dit tag 

Hvis der kommer revner eller andre skader i dit tag, er det vigtigt, at du sørger for at få repareret skaderne hurtigst muligt. Når et tag er i stykker, kan det nemlig let blive utæt, så der kan trænge fugt ned gennem tagkonstruktionen. Hvis der først trænger fugt ned gennem dit tag, risikerer du at skulle igennem en større renovering med flere forskellige materialer for at komme problemet til livs.

Hos Icopal kan du finde en stor del af de ting du skal bruge, hvis en del af din tagkonstruktion er i stykker. Når der er en skade på dit tag, er det vigtigt, at du bruger de samme eller lignende materialer, så dit tag fortsat forbliver ensartet både på inder- og ydersiden. 

Hvis du skal udskifte en del af det øverste lag på dit tag, vil der selvfølgelig altid være en nuanceforskel på grund af sliddet på dit nuværende tag. Solen, vinden og vejret sætter sine spor og med tiden vil dit tag altid blive misfarvet. 

Dette har Icopal dog også en løsning på. Ligesom du kan bruge tagasfalt til vedligeholdelse af dit flade tag, kan du nemlig også bruge det som en sidste detalje, når du har repareret dit tag. Hvis du blot afslutter med et lag Icopal tagasfalt, er du nemlig sikret en glat og ensartet overflade, så dit tag igen kan se flot og nyt ud. 

Køb dine Icopal tagprodukter hos BAUHAUS 

Hos BAUHAUS håber vi, at du kan finde det, du skal bruge på siden her. Men hvis Icopal ikke har præcis de produkter, som du står og mangler, kan du tage et kig på vores tagkategori. Her finder du hele sortimentet med materialer til tag fra alle de kendte varemærker. 

Når du har fundet dine ønskede varer, skal du ikke tøve med at bestille dem hjem fra siden. Du kan enten få leveret dine varer hjem til dig eller benytte dig af Click & Collect, hvor du kan afhente varen i dit nærmeste BAUHAUS byggevarehus. 

Hvis du ikke føler dig helt sikker i din viden om taglægning og tagkonstruktioner, kan du altid få en snak med en ekspert inden for området, hvis du blot besøger din lokale BAUHAUS. Her vil du få den rette vejledning, så du er sikker på at komme hjem med det rigtige.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.