Indlæser

KNAUF

(74)
Skal du bygge nye vægge i dit hjem, eller er du i gang med nybyggeri, har du brug for gipsplader og stålskinner til at holde dem. Pladerne fra den tyske virksomhed Knauf, der har overtaget den danske virksomhed Danogips, har en høj kvalitet og..

1-32 af 74 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Special Price 94,95 kr. Regular Price 115,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 74 produkter

Knauf Danogips

Skal du bygge nye vægge i dit hjem, eller er du i gang med nybyggeri, har du brug for gipsplader og stålskinner til at holde dem. Pladerne fra den tyske virksomhed Knauf, der har overtaget den danske virksomhed Danogips, har en høj kvalitet og en lyddæmpende effekt. Rul op på siden for at danne dig et overblik over de mange produkter fra Knauf Danogips. 

Den danske virksomhed Danogips blev grundlagt i 1968 i Hobro. I 1992 blev de opkøbt af den tyske gipsvirksomhed Knauf. De er derfor kendt som Knauf A/S, men bliver i nogle tilfælde herhjemme i Danmark stadig omtalt som Knauf Danogips eller slet og ret Danogips. 

Kvaliteten på de gipsplader og stålskinner til opsætning, som Knauf Danogips fremstiller, er dog den samme. De har altid haft en høj kvalitet, hvor de har haft fokus på, at deres gipsplader skal bidrage til et godt indeklima. Det er både i forhold til, at der ikke skal være skadelige stoffer i, og at de skal være med til at give en god akustik. 

Derudover er bæredygtighed også noget, der er meget vigtigt for virksomheden. De prøver så vidt muligt at genbruge alle deres gipsplader. Der er de nu oppe på, at 99 % af gipspladerne bliver genbrugt. 

Tre fordele ved produkter fra Knauf Danogips:  

  • Uden skadelige stoffer
  • 99 % bliver genbrugt 
  • Giver et godt indeklima

Gipsplader fra Knauf Danogips er uden skadelige stoffer

Gipspladerne i dit hjem er meget vigtige for, hvordan indeklimaet i din bolig kommer til at være. Derfor er det også vigtigt, at de er fremstillet i en høj kvalitet uden skadelige stoffer i. Det kan du være sikker på, at pladerne fra Knauf Danogips er. 

Hvis du skal sætte pladerne op som væg om et vådrum, er det vigtigt, at du sikrer dig, at pladerne bliver beskyttet ordentligt. Her hos BAUHAUS kan du finde vådrumsspartel og vådrumsmaling, så du kan være sikker på, at der ikke kommer fugt i pladerne. 

99 % bliver genbrugt 

For Knauf Danogips er det vigtigt, at de kan være med til at bidrage til en bæredygtig udvikling. Derfor arbejder de også for, at så mange af deres materialer som muligt kan genbruges. Derfor er de nu oppe på at kunne genbruge 99 % af deres gipsplader. 

Du kommer ikke til at mærke på kvaliteten, at der er tale om genbrugt gips. Det eneste sted, hvor du kommer til at mærke det, er derfor i forhold til din gode samvittighed. 

Knauf Danogips gipsplader giver god akustik

I mange nye boliger kan dårlig akustik være et stort problem. Der kommer til at være for meget rumklang, fordi vi bor i større og større rum. Det er ikke rart for dig at bo i et hjem, hvor der er dårlig akustik; det kan hurtigt føre til hovedpine. 

Gipspladerne fra Knauf Danogips er skabt, så de hjælper med at dæmpe lyden. Dermed får du en langt bedre akustik, og det bliver langt behageligere for dig at være i din bolig. 

Sådan vælger du det rigtige produkt fra Knauf Danogips 

Gipspladerne kan typisk alle bruges til både vægge, loft og gulv. Det er derfor ikke noget, som du behøver at være opmærksom på, når du vælger gipsplader fra Knauf Danogips. I stedet skal du først og fremmest være opmærksom på, om pladerne er MK-godkendte eller ej. Er de MK-godkendte, har de en kvalitet, så de også må blive brugt på en byggeplads, mens de uden en MK-godkendelse kun er til mindre former for byggerier. 

Derudover er det også vigtigt, at du er opmærksom på, hvilken størrelse pladerne har. Det kan være forskelligt, hvad du har brug for, alt efter hvor du skal sætte pladerne op henne. 

For de stålskinner, du skal bruge til at montere gipspladerne, skal du også være opmærksom på, hvilken størrelse de har, og om de er MK-godkendte eller ej. Hvis de ikke er MK-godkendte, kan du stadig godt bruge dem i dit private byggeri, og de har alle en høj kvalitet. 

De rette gipsvægge skaber et godt hjem

Med gipspladerne kan du skabe de rum, som du har brug for i dit hjem. Det er med til at gøre, at du kan få indrettet din bolig, præcis som du har brug for. Dine behov i forhold til bolig kan jo have ændret sig meget i takt med, at din familie vokser, dine børn flytter hjemmefra, du starter egen virksomhed, eller hvad det nu måtte være, der kræver, at du har flere rum i boligen. 

Der er det virkelig praktisk for dig, at du så nemt selv kan sætte gipsplader op og skabe nye rum i hjemmet. Dermed kan du virkelig skabe det hjem, der passer til dine behov. 

Når først gipspladerne er sat op og beklædt med tapet, kommer du ikke længere til at tænke over dem. I stedet kan du bare nyde, hvordan du kan gå ind i det nye rum og lukke døren efter dig. Både skinnerne og gipspladerne hjælper med til at dæmpe lyden, så du for eksempel kan koncentrere dig om at arbejde. 

Køb nemt de rette Knauf Danogips gipsplader hos BAUHAUS

Når du har valgt, hvilke former for gipsplader og stålskinner, der er de rette til dit byggeri, kan du nemt købe dem her hos BAUHAUS. Har du mulighed for selv at hente dem, kan du bestille dem med vores Click & Collect løsning. 

I det tilfælde bestiller du gipspladerne her på siden, men henter dem så selv nede i et af vores byggemarkeder. Du bestemmer selv hvilket. Vi lægger pladerne klar til afhentning bare tre timer efter, at du har bestilt, og du har derefter 48 timer til at hente varen. 

Har du ikke selv mulighed for at hente gipspladerne, kan du i stedet vælge at få dem leveret. Vi kan levere direkte til din dør de fleste steder i landet. Du får dine gipsplader og stålskinner leveret i løbet af 1-4 dage, alt efter hvornår på ugen du bestiller. 

Rul op på siden og få et godt overblik over produkterne fra Knauf Danogips.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.