Indlæser
Ændrede åbningstider i weekenden: Lørdag 8-18. Søndag 10-20.

LAURITZ KNUDSEN

(167)
Lauritz Knudsen har i mange år stået for at fremstille produkter til elinstallation i en meget høj kvalitet. Det er produkter, der er både sikre, miljøvenlige og pæne at se på. Rul op på siden og dan dig et overblik over de mange produkter fra..

1-32 af 167 produkter

Montageservice
Special Price 79,95 kr. Regular Price 88,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Special Price 23,95 kr. Regular Price 24,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Special Price 21,95 kr. Regular Price 23,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 167 produkter

Lauritz Knudsen 

Lauritz Knudsen har i mange år stået for at fremstille produkter til elinstallation i en meget høj kvalitet. Det er produkter, der er både sikre, miljøvenlige og pæne at se på. Rul op på siden og dan dig et overblik over de mange produkter fra Lauritz Knudsen. 

Det er meget muligt, at du ikke har lagt mærke til det, men sandsynligheden taler for, at du har mindst et produkt fra Lauritz Knudsen i dit hjem. Virksomheden har nemlig i mange år været en af hovedleverandørerne til det danske marked af stikkontakter, lampeudtag, stikdåser og mange andre apparater, der har med el at gøre.  

Virksomheden blev startet i 1893. Langsomt begyndte den af fusionere med sine konkurrenter, blandt andet virksomheden NES. Derfor var navnet i en periode LK-NES, et navn, der for nogle stadig hænger ved. Sidenhen er virksomheden fusioneret med finske Ahlstrøm og Schneider Electric. Virksomheden er i dag kendt som Lauritz Knudsen by Schneider Electric eller slet og ret LK. 

Produkterne har dog den samme høje kvalitet, som de altid har haft. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde frem til den form for produkter, som du skal bruge. Husk, at du i mange tilfælde skal have en autoriseret elinstallatør til at sætte produkterne op. Det er ikke noget, som du selv må kaste dig ud i. 

Tre fordele ved produkter fra Lauritz Knudsen: 

  • Sikre produkter med f.eks. børnesikring
  • Produkt, der passer til dine behov
  • Så miljøvenlige produtker som muligt 

Produkter, hvor sikkerheden er i top

Hos Lauritz Knudsen er de selvfølgelig helt klar over, at det er vigtigt, at dine elinstallationer er sikre. En lille fejl kan være fatal og kan ende med, at dit hjem brænder ned. Derfor gør de alt for at sikre deres stikkontakter og lignende produkter mest muligt. Dermed kan du bruge dem med ro i sindet og sove trygt om natten. 

Udover at selve produkterne er sikre, har de hos Lauritz Knudsen også tænkt over, at dine børn skal være sikre, når de bruger dem. Derfor har alle de produkter, hvor det er relevant, en børnesikring. Dermed kommer dine  børn ikke uforvarende til at bruge dem på en forkert måde. 

Produkt til dine behov 

Selvom en stikkontakt essentielt bare sidder på væggen for, at du kan tænde for lyset, kan det alligevel godt være forskelligt, hvilken stikkontakt du har brug for. Det har de taget højde for hos Lauritz Knudsen og har derfor skabt forskellige former for stikkontakter. 

Du kan selvfølgelig finde den klassiske stikkontakt, hvor der er en eller to knapper, som du kan trykke på, når du skal tænde lyset. Det er smart og simpelt i de fleste tilfælde. 

I nogle tilfælde kan du dog også have brug for, at lyset kan slukke af sig selv. Det er særligt praktisk i rum, som mange forskellige mennesker bruger, hvor du ikke kan være sikker på, at de husker at slukke lyset efter sig. Med en bevægelsessensor er det muligt at tænde lyset, når personen kommer ind i rummet, og indstille, hvor længe lyset skal være tændt. Det kan være alt fra 20 sekunder til 20 minutter. 

Så miljøvenlige produkter som muligt 

Hos Lauritz Knudsen har de løbende arbejdet for at skabe produkter, der er så miljøvenlige og bæredygtige som muligt. Deres bevægelsessensor bruger derfor kun i sig selv max 1 watt, lige som den også hjælper dig med at spare på strømmen, når den slukker automatisk.

Det store fokus på bæredygtighed ses også i forhold til, at virksomheden har hovedkontor i en meget moderne og miljørigtig bygning i Ballerup. 

Sådan vælger du det rigtige produkt fra Lauritz Knudsen

Hvilket produkt fra Lauritz Knudsen, du skal vælge, kommer selvfølgelig helt an på, hvilket produkt du skal bruge. Er du på jagt efter en stikkontakt, skal du overveje, om den skal have en eller to knapper, og om der skal være et stik under den. Det kan også være, at en bevægelsessensor vil være den bedste løsning for dig. 

Skal du sætte en ny stikkontakt op, skal du også tænke over, hvilken farve der vil passe bedst ind i dit hjem. De fleste af os har hvide vægge, og det vil derfor være mest naturligt at have hvide stikkontakter. Har du mørke vægge, kan det dog se pænest ud med en sort eller grå stikkontakt. 

Er det et lampeudtag, som du er på jagt efter, bør du først og fremmest overveje, hvordan ledningen skal sidde fast, og hvor tung lampen er. I de forskellige lampeudtag kan ledningerne sidde fast på forskellige måder, og det er forskelligt, hvor høj en vægt de kan klare. 

Med sikre og flotte elinstallationer kommer dit hjem til at spille 

Dine elinstallationer er typisk ikke noget, som du gider at bruge tid på at tænke over, når du ikke skal skifte dem ud. Derfor handler det om at vælge de rette første gang, så du ikke behøver at bekymre dig om det længere. 

Med installationerne fra Lauritz Knudsen får du nogle, der er både sikre og flotte at se på. Du kan vælge nogle, der i farven passer til væggene i dit hjem. Dermed glider de i et med rummet, og du kommer ikke til at lægge mærke til dem. 

Køb nemt produkter fra Lauritz Knudsen hos BAUHAUS

Når du har fundet ud af, hvilke former for elinstallationer der vil være de rette for dig, kan du nemt bestille dem her hos BAUHAUS. Du kan bestille dem med levering til din adresse eller som Click and Collect, hvor du selv henter dem. 

Den sidste løsning giver dig mulighed for at hente dine nye produkter til elinstallationer inden for bare tre timer efter bestilling. Du skal dog huske på, at du i mange tilfælde ikke selv må sætte dem op. Det kræver en autoriseret elinstallatør. 

Rul op på siden og gå på jagt blandt de mange forskellige produkter fra Lauritz Knudsen.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.