Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

LOCTITE

(32)
Lim fra Loctite er ekstremt holdbart – og noget af det tørrer ekstremt hurtigt. Det er med til at gøre, at du ikke behøver at vente på, at limen tørrer. Du kan bruge limen på en lang række forskellige former for materialer. Rul op på siden og f..

Viser 32 produkter

Levering
Click & Collect
Special Price 21,95 kr. Regular Price 39,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect

Viser 32 produkter

Loctite

Lim fra Loctite er ekstremt holdbart – og noget af det tørrer ekstremt hurtigt. Det er med til at gøre, at du ikke behøver at vente på, at limen tørrer. Du kan bruge limen på en lang række forskellige former for materialer. Rul op på siden og find nemt den form for lim fra Loctite, der passer til dit projekt.

Loctite er nok mest kendt for deres hurtigttørrende lim, der på sekunder kan fastholde brudstykker af både metal, træ, plast, porcelæn og andre materialer. Du kan dog også få lim, der er længere tid om at tørre, så du har mulighed for at rette på dit resultat.

Firmaet blev startet i 1953 i Connecticut, USA af kemiprofessor Vernon Krieble, der udviklede det unikke hærdesystem, der spiller en central rolle i limen. I dag er firmaet en del af Henkel-gruppen og hører ind under Henkel Teroson, der bl.a. producerer værktøj og tilbehør til professionelle og gør-det-selv folket.

Tre fordele ved produkter fra Loctite:

 • Tørrer meget hurtigt
 • Kan bruges på en lang række forskellige former for overflader
 • Nem at påføre

Ekstremt hurtigttørrende lim gør dit arbejde enkelt

Når du skal have limet noget sammen, er det irriterende, hvis du skal bruge lang tid på at vente på, at det tørrer. Med den hurtigttørrende lim fra Loctite kan du meget hurtigere komme videre med dit arbejde. Dermed bliver limens tørringstid ikke en irriterende stopklods i dit arbejde.

Har du brug for at kunne rette på dit resultat i et par minutter efter, at du har limet det, bør du dog ikke vælge en lim, der tørrer i løbet af få sekunder. I stedet bør du vælge en lim, der er nogle minutter om at tørre. Det giver dig mulighed for lige at rette de to limede materialer, så de kommer til at sidde præcis, som du gerne vil have.

Loctite lim kan bruges på mange forskellige former for overflader

Du kan ikke bruge al Loctites lim på alle overflader, men du kan være sikker på, at der er en lim, der passer til de to materialer, som du prøver at lime. Det er lige meget, om det er træ, metal, glas, læder og meget andet.

Loctites produkter bliver i dag brugt mange forskellige steder. Det er for eksempel både i rummet og på racerbanen. Det siger noget om, hvor mange forskellige materialer limen kan sidde på – og hvor holdbar den er.

Meget nemt selv at påføre

Når du har med lim at gøre, der tørrer i løbet af få sekunder, er det selvfølgelig vigtigt, at det er nemt for dig at påføre. Det er dels for, at du kan få et så godt resultat som muligt. Dels for, at du ikke får det på fingrene og efterfølgende får svært ved at få det af.

Loctite har skabt deres beholdere, så det netop er meget nemt for dig at påføre limen fra dem. Dermed kan du hurtigt få limet det sammen, som du har brug for.

Sådan vælger du det rigtige produkt fra Loctite

Når du vil købe en lim fra Loctite, kan du ikke bare tage den første den bedste. Du bør tænke over, hvilken form for lim der er den helt rigtige til din opgave. Herunder kan du læse om, hvad du bør være opmærksom på.

 • Hvor lang tid skal den være om at tørre?
  Loctite er kendt for deres superlim, der tørrer på ingen tid. Det gør dog også, at du ikke har mulighed for at rette resultatet: Du skal altså gøre det rigtigt første gang. Derfor har de også udviklet lim, der er lidt længere tid om at tørre, så du har mulighed for at rette på resultatet efterfølgende.
 • Hvilket materiale skal limen bruges på?
  Når du skal vælge lim, skal du selvfølgelig også både være opmærksom på, hvilke materialer du prøver at lime sammen. Det er nemlig ikke al Loctites lim, der kan bruges på alle materialer. Du kan dog være sikker på, at du kan finde en form for lim, der kan bruges på lige præcis de former for materiale, som du prøver at lime sammen.
 • Hvor stort et område skal limen bruges på?
  Hvor stort et område du skal lime på, har betydning for en lang række forskellige faktorer: Hvordan påfører du nemmest limen, hvor meget lim skal du bruge, og hvor hurtigt må den tørre. Er det et mindre område, der er tale om, gør det ikke noget, at limen tørrer i løbet af få sekunder, men hvis det er et større område, risikerer du, at limen når at tørre i den ene ende, før du har fået den påført i den anden. Det er selvfølgelig ikke hensigtsmæssigt.
 • Skal limen være vandfast?
  Nogle former for lim er vandfast, hvilket gør, at den ikke bliver opløst af vand. Det er vigtigt, at du har overvejet det, inden du vælger en lim.
 • Skal det være en tokomponentlim eller en, du kan bruge direkte fra tuben?
  En tokomponentlim er en form for lim, hvor du skal blande to komponenter sammen, inden du kan bruge limen. Andre kan du bruge direkte fra tuben. Det sidste er selvfølgelig nemmere, og hvis det er det enkle, du går efter, er det at foretrække.

Loctite lim er nem at påføre og holder i mange år

Med Loctites lim får du alt, hvad du som gør-det-selv mand eller kvinde har brug for: en lim, der er nem at påføre, og som sikrer, at du får et holdbart resultat. Det er med til at gøre, at du nemt kan bruge limen til dit arbejde i huset, haven og mange andre steder.

Når du har fundet den form for lim fra Loctite, der passer til dit behov, kan du bestille den her hos BAUHAUS. Du kan vælge at bestille den med levering til din adresse eller et andet sted, hvor du plejer at hente pakker, eller at bestille den som Click and Collect. Det sidste betyder, at du bestiller den på hjemmesiden, og at du så selv kører ned i dit nærmeste BAUHAUS-varehus og henter den. Dermed bliver turen meget hurtigere.

Rul op på siden og find nemt den form for lim, som du skal bruge til dit projekt.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.