Indlæser

MAGNODUR

(23)
Hos BAUHAUS finder du et bredt udvalg af MAGNODURS miljøvenlige produkter. MAGNODUR tilbyder produkter til ethvert behov: sortimentet byder på alt fra hængsler og hængelåse til gardinvinkler.MAGNODUR er sukis omfattende sortiment af premium besl..

Viser 23 produkter

Fra: 15,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Fra: 12,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect

Viser 23 produkter

Hos BAUHAUS finder du et bredt udvalg af MAGNODURS miljøvenlige produkter. MAGNODUR tilbyder produkter til ethvert behov: sortimentet byder på alt fra hængsler og hængelåse til gardinvinkler.

MAGNODUR er sukis omfattende sortiment af premium beslag til træ med høj korrosionsbestandighed, der giver fremragende holdbarhed, selv når produkterne bruges udenfor. Da MAGNODURS produkter er fri for krom VI, er de hverken til skade for helbredet eller miljøet. Produkterne er med en hård belægning, som giver fantastisk holdbarhed – selv ridser påvirker ikke produkternes levetid.

Produkterne er klar til at blive malet uden priming eller forbehandling. De modstår korrosion ligesom rustfri stål; med MAGNODUR får du samme kvalitet som rustfri stål, men til en fornuftig pris.

Hos BAUHAUS anbefaler vi, at du bruger MAGNODUR til at erstatte dit nuværende sortiment af beslag til træ, ikke supplere det, da det er en løsning, der giver dig høj kvalitet, som samtidig er det bedste valg for både miljø, helbred samt pengepungen.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.