Indlæser
Ændrede åbningstider i weekenden: Lørdag 8-18. Søndag 10-20.

MOLAND

(34)
Den danske virksomhed Moland leverer parketgulve og plankegulve i høj kvalitet, og i alle de populære træsorter. Her finder du alt fra det klassiske lakerede parketgulv i eg og bøg til plankegulve med bredde planker i mange flotte træsorter. S..

1-32 af 34 produkter

Kun webshop
449,95 kr./m²
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Kun webshop
842,95 kr./m²
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Montageservice
599,95 kr./m²
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Montageservice
599,95 kr./m²
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 34 produkter

Moland

Den danske virksomhed Moland leverer parketgulve og plankegulve i høj kvalitet, og i alle de populære træsorter. Her finder du alt fra det klassiske lakerede parketgulv i eg og bøg til plankegulve med bredde planker i mange flotte træsorter. Se det store udvalg i forskellige træsorter og overflader, og bestil online i dag hos BAUHAUS.

Gulve i træ giver boligen et elegant og eksklusivt look. For et flot trægulv vil altid skabe ekstra meget opmærksomhed. Parketgulve og plankegulve er ægte klassikere, der i årevis er blevet brugt i mange nordeuropæiske hjem – og som for mange altid vil fremstå som det eneste rigtige gulv.

De mange valgmuligheder i forskellige træsorter og overflader gør det muligt at finde et Moland trægulv, der passer præcis til din personlige stil og til boligens indretning og arkitektur.

Tre fordele ved Moland trægulve

  • Smukt og naturligt udseende
  • Meget holdbart og slidstærkt
  • Perfekt til astma eller allergi

Gulve med naturligt look

Der er ikke mange gulvbelægninger, der slår et flot, ægte trægulv. Parket- og plankegulve har et naturligt look, og der er aldrig to trægulve, som er ens.

Trægulve har et levede og naturalistisk udseende, og alt efter hvilken træsort du vælger, kan du få mere eller mindre spil i overfladen.

Hvis du har en forkærlighed for kraftige og rustikke gulve, kan du vælge parket eller planker med tydelige åretegninger og store knaster. Hvis du er mere til et lidt afdæmpet og ensartet look, findes der flere muligheder for gulve med knapt så markante årer og en mere ensartet overflade.

Det er i høj grad din individuelle smag, der spiller ind i valget. Heldigvis er udvalget så stort, at der let kan findes et trægulv, som passer til både boligens og din personlige stil.

Glatte gulve er gode for indeklimaet

Hvis der er personer med astma eller allergi i hjemmet, er glatte gulve som f.eks. trægulve ideelle. Pollen, støv og andre allergener er lettere at støvsuge op, og kan ikke ”gemme” sig som på tæppebelagte gulve. Hår fra hund og kat kan heller ikke skjule sig, og kan let fjernes, hvilket også giver et bedre indeklima.

Moland gulve er FSC certificerede. Denne certificering sikrer, at træet stammer fra bæredygtige skovbrug. Når du som forbruger vælger FSC mærkede produkter, er du med til at sikre genplantningen af nye træer i skovene. FSC sikrer tillige, at skovarbejderne arbejder under gode og kontrollerede forhold.

Moland trægulve i mange varianter

Hos BAUHAUS finder du Moland trægulve i flere varianter, træsorter og med forskellige typer overfladebehandling. Udvalget er meget bredt, så du kan vælge præcis det gulv, der tiltaler dig mest.

Træsorter

Et af de første valg du skal træffe, er hvilken træsort du foretrækker. Moland har trægulve i alle de kendte træsorter som ask, eg, fyr og bøg.

Fyr er en forholdsvis blød træsort, mens ask, eg og bøg hører til de hårdere danske træsorter. Fyr er meget behageligt at gå på, men er samtidig mere modtagelig overfor mærker fra f.eks. stilethæle. Fyr har dog den egenskab, at mange mindre mærker i overfladen rejser dig igen efter vask. Ask, eg og bøg er forholdsvist hårdt træ, og overfladen er dermed knapt så sart.

Flere træsorter kan leveres i forskellige sorteringer. Sorteringen er ikke et udtryk for gulvets kvalitet, men henviser til strukturen i træet. Her kan du vælge mellem rustikke gulve med mange knaster og markant åretegning, eller gulve med et mere ensartet og roligt look.

Planker eller stavparket

Når du har besluttet dig for en træsort, skal du vælge mellem et planke- eller et parketgulv.

Som navnet siger, består plankegulvet af hele planker, mens et parketgulv er sammensat af mindre stave. Opbygningen af gulvet er fuldstændig ens, og der er ingen kvalitetsmæssig forskel på de to typer gulve.

Her er det alene et spørgsmål, om du foretrækker de store planker eller de mindre parketstave.

Overfladebehandling

De enkelte trægulve kan vælges med flere forskellige slags overfladebehandlinger, der hver især giver gulvet et helt specielt udseende.

Ved den lakerede overflade beholder træet sin oprindelige farve og struktur. Det giver en klassisk og naturlig overflade. Hvis du ønsker et lysere look, men stadig foretrækker et lakeret gulv, kan du med fordel vælge en behandling med hvid lak.

Oliebehandlede planke- og parketgulve findes ligeledes i naturolie og i hvidolie, alt efter det udseende du ønsker, gulvet skal have.

Hvad enten du er til lyst eller mørkt gulv, afhænger det ikke kun af behandlingen, men også af den valgte træsort. Alle gulve er færdigbehandlede ved levering, og kræver kun minimal vedligeholdelse.

Hvilket værktøj skal jeg bruge for at lægge trægulve

Hvis du vil lægge dine Moland trægulve selv, så har vi alt, hvad du skal bruge til projektet. Som udgangspunkt skal du bruge følgende værktøj:

  • Fukssvans og evt. elektrisk stiksav og rundsav
  • Hammer
  • Tommestok og blyant
  • Bor i forskellige størrelser
  • Stemmejern
  • Slagklods

Find alt værktøjet her, og se også vores sektion med gulvtilbehør. Her finder du underlag, gulvskinner og andet tilbehør, der sikrer dig det bedste resultat.

Rengøring og vedligeholdelse af Moland trægulve

Mange tror, at trægulve kræver meget omsorg og pleje. Men det er faktisk ikke tilfældet. Den daglige rengøring af Moland gulve foregår med kost og støvsuger. Når du synes gulvet trænger til at blive vasket, skal du bruge rent lunkent vand, og vaske gulvet med en opvredet klud – Det gælder for både de lakerede og oliebehandlede gulve.

Efter noget tid kan gulvet blive lidt trist at se på, og kræve en opfriskende behandling. Når du vasker lakerede gulve, kan du tilsætte vaskevandet en smule Moland lakpleje, som vil få overfladen til at se frisk ud igen. Olierede gulve kan vaskes med Moland oliepleje i natur eller hvid, afhængig af hvilken overflade gulvet har.

Efter behandlingen med plejeprodukterne har du igen et trægulv, der ser flot og indbydende ud.

Bestil dit Moland plankegulv eller parketgulv hos BAUHAUS

Hos BAUHAUS har vi et stort udvalg af de mange flotte Moland trægulve. Du kan bestille gulvene online, og få dem leveret direkte til din adresse. Eller du kan besøge at af vores mange BAUHAUS byggevarehuse.

Hvis du selv vil afhente dine varer, kan du bestille alt, hvad du skal bruge online, og vælge Click & Collect. Så sørger vi for, at dine varer står klar i din lokale BAUHAUS i løbet af maksimalt 3 timer – og du betaler først ved afhentning.

Rul op, og se hele sortimentet af Moland gulve herover, og bestil hos BAUHAUS i dag.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.