Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

MTD

(3)
MTD producerer havemaskiner i en meget høj kvalitet, der ikke kræver meget vedligeholdelse. De kan bruges på stort set alle terræner og er mulige at indstille på en række forskellige måder. Rul op på siden og gå på opdagelse blandt vores store..

Viser 3 produkter

14.599,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect

Viser 3 produkter

MTD – havetraktorer og -maskiner i høj kvalitet

MTD producerer havemaskiner i en meget høj kvalitet, der ikke kræver meget vedligeholdelse. De kan bruges på stort set alle terræner og er mulige at indstille på en række forskellige måder. Rul op på siden og gå på opdagelse blandt vores store udvalg af MTD havemaskiner.

Det amerikanske firma MTD har i en årrække produceret maskiner til brug i haven. Det betyder, at de hele tiden har holdt sig opdaterede i forhold til, hvad forbrugeren har brug for, og har arbejdet henimod at opfylde det behov. De arbejder derfor for eksempel på, at deres produkter bliver så klimavenlige som muligt og kun kræver meget lidt vedligeholdelse.

MTD er først og fremmest kendte for deres store sortiment af lækre havetraktorer. De er oplagte til dig, der har en stor have og gerne vil have græsslåningen klaret på en nem og hurtig måde. Udover havetraktorerne producerer MTD for eksempel også almindelige plæneklippere, buskryddere, havefræsere og en række andre former for maskiner til haven.

Tre fordele ved produkter fra MTD:

  • Nemme at justere i forhold til dine behov 
  • Høj kvalitet - kræver kun lidt vedligeholdelse
  • Lette at manøvrere rundt med i forskelligt terræn

Vælg nemt klippehøjden, arbejdsbredde og meget mere med MTD’s maskiner

Maskinerne fra MTD er alle skabt, så du nemt kan justere dem i forhold til dine behov. På havetraktorerne og plæneklipperne har du mulighed for at justere, hvor højt du vil have, at græsset skal være, når du har slået det. Det er forskelligt fra plæne til plæne, og alt efter hvilket udtryk du går efter.

På MTD’s havefræser har du for eksempel mulighed for at justere arbejdsbredden, så du kan få den bredde, der passer til det, som du skal fræse. Har du en stor køkkenhave, er det oplagt for dig med en havefræser, som du kan bruge til at vende jorden med. Har du en mindre køkkenhave, kan du vælge at bruge en skovl i stedet.

MTD’s havemaskiner kræver kun lidt vedligeholdelse

Havemaskinerne fra MTD er alle skabt, så de kræver så lidt vedligeholdelse som muligt. Det er med til at gøre det nemmere for dig at holde dem, og du kan have glæde af dem i længere tid fremover.

For eksempel er MTD’s havefræsere skabt med selv-slibende knive. Det giver en kæmpe fordel for dig og sparer dig for meget tid, at du ikke behøver at tænke over at skulle slibe knivene fra tid til anden.  

Kom nemt rundt i haven med MTD’s havemaskiner

For alle MTD’s havemaskiner gælder også, at der er sørget for, at de er nemme for dig at manøvrere rundt med i haven. På trods af deres havetraktorers størrelse har de for eksempel en meget lille venderadius. Når de kan vende på lidt plads, gør det det nemt for dig at slå græsset på de mere komplicerede steder og stadig have mulighed for at vende, når du skal rundt.

Har du en have med terræn, vil du blive glad for en plæneklipper med større hjul. Den gør det nemt for dig at slå græsset, selvom det er på en bakke. De store hjul gør det langt enklere for dig at komme rundt i kuperet terræn i haven.

Sådan vælger du det rigtige produkt fra MTD

Der er selvfølgelig forskel på, hvilken opgave du har brug for at få udført, og du bør derfor selvfølgelig vælge produkter ud fra det. En havefræser kan ikke erstatte en plæneklipper, men udover det er der en række fællestræk, der går igen, som du bør tænke over.

  • Hvor stort et område skal maskinen kunne klare? Forskellige maskiner passer til forskellige arealer. Mindre plæneklippere er gode til små græsplæner, mens en havetraktor egner sig godt til større haver.
  • Hvor meget skal du have mulighed for at justere den? På havetraktorer og plæneklippere kan du indstille klippebredden, men der er forskel på, hvor mange valgmuligheder du har. På havefræsere kan du indstille arbejdsbredden, men igen kan der være forskel på, hvor meget det kan være.
  • Hvor nemt skal det være for dig at komme rundt med maskinen? Har du en have, hvor der er meget terræn, er det selvfølgelig langt vigtigere for dig, at det er nemt for dig at komme rundt i forhold til, hvis du har en mere flad have. Der er det særligt relevant at se på hjulenes størrelse.

De rette maskiner gør arbejdet i haven nemmere

Lige meget om du holder af havearbejde eller ej, vil du helt sikkert foretrække, at arbejdet i haven bliver så nemt for dig som muligt. Derfor er det også vigtigt, at du har de rigtige maskiner til at udføre det. Ved at vælge havemaskiner fra MTD kan du være sikker på, at du får nogle maskiner i en meget høj kvalitet.

Maskinerne fra MTD er alle designet, så de er nemmest muligt for dig at vende og bruge i haven. Selv de store maskiner vil derfor være nemme for dig at manøvrere rundt med, og du kan bruge dem i mange forskellige terræner. Det er derfor slut med at bande over, at det er svært at slå græsset, selvom din have ligger på en bakke.

Køb nemt havemaskiner fra MTD hos BAUHAUS

Når du har fundet de havemaskiner fra MTD, der passer til din have og de opgaver, du skal have løst, kan du nemt bestille dem her på siden. I mange tilfælde vil det nemmeste for dig være, at du bestiller dem med levering. I det tilfælde går der 1-4 dage, fra du bestiller, til du modtager maskinerne. Det kommer an på, hvornår på ugen du bestiller.

Har du mulighed for selv at hente maskinerne, kan du vælge vores Click & Collect løsning. Den gør det muligt for dig at hente maskinerne i et af vores byggemarkeder samme dag, som du har bestilt dem. Vi stiller dem klar til afhentning bare tre timer efter, at du har bestilt dem her på siden.

Rul op på siden og find nemt de rette havemaskiner fra MTD til dit behov.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.