Indlæser

NEPTUN

(60)
Neptun er Bauhaus’ egen linje af vandingstilbehør til haven. Neptun er specialiseret indenfor vandingssystemer til alle private behov, både manuel vanding med slange og automatiserede vandingssystemer til haven. Neptun producerer desuden alt hva..

1-32 af 60 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
Kun webshop
5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
Kun webshop
5 års garanti
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 60 produkter

Neptun er Bauhaus’ egen linje af vandingstilbehør til haven. Neptun er specialiseret indenfor vandingssystemer til alle private behov, både manuel vanding med slange og automatiserede vandingssystemer til haven. Neptun producerer desuden alt hvad der rører sig på markedet af tilbehør til vandingssystemerne, og har et skarpt blik for hvilke behov der er for alsidighed indenfor vandingen, alt efter hvilken have og vision du har.

Løsningerne designes med behovet som udgangspunkt, hvilket gør Neptuns produkter meget specialiserede, men samtidig med rig mulighed for at få de bedste ud af både redskab og have, da produkterne er super brugervenlige. Du finder et sortiment med stor spændvidde, fra stort til småt, alt med særlige kvaliteter som gør Neptuns produkter til kærkomne redskaber i haven, som aktivt er med til at give dig de bedste resultater med både plæne og bed.

Neptun vandingsløsninger til have og hjem

Neptun er BAUHAUS’ helt egen linje af vandingstilbehør til haven. Serien omfatter vandingsprodukter til haven, udstyr til havedammen, udendørs brusersystemer og dykpumper til akut brug ved oversvømmelser eller flytning af store vandmængder, samt forskellige former for brugsvandsløsnigner.

Produkterne i Neptun-serien er især målrettet det private behov – altså det behov du har for vanding og vandhåndtering udendørs. Produkternes kvalitet, holdbarheden og stabiliteten er dog helt i top og kan derfor også sagtens bruges til professionelle vandings- og vandhåndteringsbehov.

Vandingssystemer til haven

Neptun fører en bred vifte af vandingsløsninger til haven. Produktporteføljen omfatter således både manuelle vandingsløsninger med slange og forskellige former for automatiserede vandingssystemer til haven.

Neptun producerer desuden en stor mængde tilbehør til vandingssystemerne, og kommer hele tiden med nye former for relevant tilbehør. Det skyldes vores fokus på at dække alle de behov, der er for vanding af forskellige former for afgrøder, alt efter hvilken have, hvilke grøntsager og hvilken måde du dyrker din have på.

Udgangspunktet for alle de løsninger, Neptun producerer inden for vandingssystemer, er netop behovet. Det betyder, at mange af Neptuns produkter er ekstremt specialiserede til helt konkrete formål.

Samtidig er produkterne særdeles brugervenlige og nemme at tage i brug. Også selv om du ikke benytter Neptun-løsninger hele vejen rundt i dit vandingssystem. For alle produkter produceres til de standardmål, der er inden for vandslanger, ligesom koblingerne også passer til flere andre havevandingssystemer.

Så du er aldrig fastlåst til kun at vælge Neptun, når først du har købt et af deres produkter. Men oftest ender du med at vælge Neptun igen, når du først har købt et af deres produkter. For brugervenligheden, kvaliteten og pålideligheden af deres løsninger er i top. Så har du først valgt Neptun en gang, vil det være dit naturlige førstevalg, næste gang vandingssystemet skal udvides.

Alt til havedammen

Flere og flere vælger at få en havedam eller anden form for vandinstallation i haven. Det skyldes den meget meditative og beroligende virkning, som selv en lille havedam – måske med et par guldfisk i – giver. Samtidig gør det haven mere levende og naturlig.

Til netop havedammen tilbyder Neptun et bredt sortiment af pumper, springvandspumper, luftpumpeløsninger, belysning og hvad der nu ellers er brug for til den perfekte havedam.

Det giver dig mulighed for at skabe lige præcis den havedam, som du drømmer om. Enten en havedam med det klassiske springvand i midten eller f.eks. en mere å- eller vandløbslignende vandinstallation, der er i evig bevægelse og skaber både liv og lyd i haven.

Dykpumper, husvandværk og pumpetilbehør

Udover vandings- og havedamsløsninger har Neptun også nogle rigtig gode bud på forskellige former for dykpumper, husvandværker, brøndboringspumper og andre vandløsninger til brugsvand.

Dykpumperne bruges oftest, når der er akut brug for at få suget vandet op fra f.eks. den oversvømmede kælder, bunden af båden eller andre steder, hvor der er løbet vand ind. Dykpumperne fås i forskellige kapaciteter og med forskellige pumpehøjder. Så der er altid en løsning, der passer til den vandmængde, du skal have fjernet. Dykpumperne fås både med og uden vandfølere.

Føleren er en simpelt flydeløsning, som flyder oven på vandet. Når vandet overstiger en bestemt højde, tipper flyderen, så strømmen til pumpen tændes. Derved kan du altid have dykpumpen stående klar og helt automatisk begynde at pumpe vandet væk, når der er brug for det.

Se også vores øvrige udvalg i dykpumper her.

Husvandværket kan benyttes til din havevandingsløsning, hvis du har en gammel brønd, der ikke længere er godkendt til drikkevandsformål. Du kan også bruge husvandværket til sommerhuset, eller hvis du har problemer med at skaffe vandtryk nok i en del af din bolig.

Udover pumperne har Neptun også forskellige tilbehør til dyk- og vandværkspumper. F.eks. et rensefilter og forskellige typer af pumpeslanger til spildevand.

Neptun – den store havgud

At det netop blev Neptun, som blev navnet på BAUHAUS’ egen serie af vandingsprodukter, er ganske oplagt. Neptun er nemlig navnet på den romerske havgud – og dermed det romerske modstykke til den græske Poseidon.

Han herskede over havets rige, fiskene, havfruerne og alle de andre sagndyr, som levede i havet i oldtidens verden. Walt Disney gør ham samtidig til far til den lille havfrue i tegnefilmen af samme navn. Det er nok herfra, de fleste har hørt om Neptun og hans trefork for første gang.

Sådan vander du mest effektivt

Når du skal vande blomster, buske, træer, frugter og grøntsager i haven, er det vigtig, at du vander dem korrekt og på det rigtige tidspunkt.

For selv om vi selv gerne vil have noget koldt at drikke, når det er varmt, kan det være direkte skadeligt for planterne, hvis du vander dem med koldt vand midt i middagsheden. Vand i stedet aften eller morgen. Så får planterne mest ud af vandet, fordi fordampningen og temperaturforskellen er mindst.

Lad også være med at vande med alt for små vandmængder. Sjatvandinger ender som regel med at fordampe, inden vandet når ned i jorden til planternes rødder. Vand i stedet med større mængder vand. F.eks. en gang daglig med op til 30 liter vand pr. kvadratmeter.

Pas også på med at overvande. Start altid med at mærke efter, om jorden har brug for vand. For selv om den ser tør ud på overfladen, kan den godt være fugtig der, hvor planterne har deres rødder. Vil du være helt sikker på ikke at overvande, bør du derfor grave et spadestik ned i jorden, og mærke efter om jorden er fugtig, før du vander.

Har du steder i haven, hvor jorden hurtigere tørrer ud, kan du med fordel enten sætte mere nøjsomme planter eller dække jorden med flis, græsafklip eller lignende. Det hjælper med at holde på fugten, samtidig med at det dæmper ukrudtets fremmarch.

I tørre perioder hvor der er risiko for vandingsforbud, er det en god ide at prioritere din vanding, så du kun vander de planter, der har mest behov for det. Opdel eventuelt have og køkkenhave i forskellige zoner og vand hver zone efter behov. Derved kan du dække de forskellige zoners vandingsbehov, uden at trække for store veksler på vandforsyningen.

Bestil Neptun vandingsløsninger online på BAUHAUS

Bestiller du Neptun vandingsløsninger online her på siden, kan du vælge, enten at få leveret det bestilte direkte på din adresse eller afhente det i dit lokale BAUHAUS-varehus.

For vil du have Neptun-kvalitet til din vandingsløsning og vandhåndtering, er BAUHAUS det eneste sted, der sælger dem. Det er som allerede nævnt vores eget mærke, som vi har skabt på baggrund af de behov, som vores kunder har for kvalitetsvandløsninger til deres pryds- og køkkenhaver.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.