Indlæser

NILFISK

Alle produkter

 1. Nilfisk våd-/tørstøvsuger Buddy II 18 Premium Car Cleaner
  Nilfisk våd-/tørstøvsuger Buddy II 18 Premium Car Cleaner
  Special Price 799,95 kr. Regular Price 819,95 kr.
  Click & Collect Levering
 2. Nilfisk våd-/tørstøvsuger Multi-II 30 T INOX
  Nilfisk våd-/tørstøvsuger Multi-II 30 T INOX
  Special Price 1.129,00 kr. Regular Price 1.449,00 kr.
  Click & Collect Levering
 3. Nilfisk støv-og gulvvasker Combi inkl. tilbehør
  Nilfisk støv-og gulvvasker Combi inkl. tilbehør
  Special Price 999,95 kr. Regular Price 1.499,00 kr.
  Click & Collect Levering
 4. Nilfisk husholdningsstøvsuger One LGRPC13P05A-HFN
  Nilfisk husholdningsstøvsuger One LGRPC13P05A-HFN
  Special Price 999,95 kr. Regular Price 1.299,00 kr.
  Click & Collect Levering
 5. Nilfisk husholdningsstøvsuger One RB10E05A2 Basic
  Nilfisk husholdningsstøvsuger One RB10E05A2 Basic
  Special Price 699,95 kr. Regular Price 849,95 kr.
  Click & Collect Levering

118 produkter

Danske Nilfisk er nok mest kendt for sine legendariske støvsugere i høj kvalitet, men virksomheden producerer også en lang række af andre produkter, primært til rengøring. Hos BAUHAUS tilbyder vi en bred vifte af produkterne, lige fra Nilfisk støvsugere over højtryksrensere og til damprengøringsudstyr. I sortimentet finder du også et hav af tilbehør og reservedele samt mopper, klude og forskellige former for rengøringsmidler. Se udvalget herunder, og læs mere om Nilfisk nederst på siden.


Industrikvalitet til den private husholdning

Det største marked for Nilfisk ligger i dag hos erhvervslivet, hvortil Nilfisk blandt andet sælger professionelle rengøringsmaskiner. Det er dog samme teknologi, der sidder i de Nilfisk støvsugere, du kan købe som almindelig forbruger. Derfor kan du være sikker på, at kvaliteten er helt i top. Det betyder på den anden side også, at støvsugerne fra Nilfisk ikke er helt billige. Men kvalitet koster. Til gengæld kan du være sikker på at få et dansk kvalitetsprodukt, der holder til at blive brugt gennem mange år. Et glimrende eksempel er de klassiske gamle Nilfisk støvsugere, som typisk holdt til daglig rengøring gennem flere generationer.

Hvilken støvsuger har du behov for?

Er du på jagt efter en ny Nilfisk støvsuger, er det vigtigt på forhånd at få fastlagt behovene. Der er nemlig grundlæggende tre typer af støvsugere, som hver har deres styrker. Læs med nedenfor, hvor vi lister de tre typer op og går lidt i dybden med hver enkelt. Med den information skulle du gerne være godt klædt på til at vælge. Er du fortsat i tvivl om noget, er du som altid velkommen til at rette henvendelse til en af vores medarbejdere, som vil hjælpe dig videre.

 • Husholdningsstøvsugeren
 • Håndværkerstøvsugeren
 • Centralstøvsugeren

Husholdningsstøvsugeren – den almindelige støvsuger

Husholdningsstøvsugeren er den type, som alle hjem i dag har stående. Den første Nilfisk støvsuger var også af denne type. Støjniveauet er tåleligt, da maskinen jo er beregnet til at blive brugt i hjemmet. De fleste husholdningsstøvsugere er i dag endvidere forsynet med god filtrering af udblæsningsluften, hvilket blandt andet kommer allergikere til gode. Har du eller andre i din familie problemer med støv og allergi, kan du med fordel gå efter modeller med HEPA-filter.

Til kategorien af husholdningsstøvsugere hører også de lidt mindre håndstøvsugere og stangstøvsugere. En håndstøvsuger er typisk batteridrevet og beregnet til småopgaver, herunder opsamling af krummer eller lettere støvsugning i bilen. Stangstøvsugeren er kendetegnet ved, at hele støvsugeren er monteret på selve støvsugerrøret. Der er altså ingen slange og ofte heller ingen ledning, da de fleste stangstøvsugere er batteridrevne. I dag fås også kombinationer af de to typer, hvor håndstøvsugeren er en integreret del af stangstøvsugeren. Til lidt større rengøringsopgaver er stangstøvsugeren mest bekvem, mens håndstøvsugeren kan klikkes af og bruges særskilt, hvor det er mest praktisk. Stangstøvsugerens sug er dog typisk ikke lige så kraftigt som traditionelle støvsugeres, så den egner sig bedst til lettere rengøring eller eksempelvis til brug i sommerhuset. Du finder selvfølgelig både Nilfisk hånd- og stangstøvsugere i sortimentet hos BAUHAUS.

Håndværkerstøvsugeren – ekstra robust og ekstra kraftig

I modsætning til den almindelige husholdningsstøvsuger er støjniveau og filtrering ikke særligt højt prioriteret på håndværkerstøvsugeren. Disse ting betyder mindre, hvis maskinen alligevel mest skal bruges i værkstedet eller på byggepladsen. Til gengæld er sugeevnen typisk noget kraftigere, og støvsugeren er beregnet til at kunne håndtere grovere snavs og materialerester. Mange støvsugere af denne type kan også klare fugtige materialer og sågar vand. De kaldes derfor også eksempelvis for våd-/tørsugere eller lignende. Gode eksempler fra denne støvsugerkategori er Nilfisk Multi-serien eller Buddy-serien.

Centralstøvsugeren – lydsvag og allergivenlig

Med en Nilfisk centralstøvsuger foregår rengøringen lidt anderledes, end du er vant til med den almindelige husholdningsstøvsuger. Selve støvsugerdelen skal placeres på loftet eller i garagen. Herfra trækkes der så et rørsystem rundt i huset. Rørsystemet er forsynet med en række udtag, hvor du kan tilkoble støvsugerslangen, alt efter hvor du befinder dig i huset. Det lyder måske lidt omstændeligt med installationen af et rørsystem, og det er da også et lidt større projekt. Mange vælger derfor at installere det i forbindelse med nybyggeri eller renovering, så rørsystemet kan monteres skjult i væggen.

Selvom installationen er lidt besværlig, byder centralstøvsugeren på en lang række markante fordele. Først og fremmest foregår støvsugningen næsten lydløst. Der er selvfølgelig støj fra luftstrømmen, men selve motoren generer ikke, da den jo er placeret andetsteds. Eftersom støvsugeren er stationær, er det ikke nødvendigt med en kompakt konstruktion. Det betyder i praksis, at motoren kan gøres mere effektiv. Der er også plads til en langt større filterpose, som kun behøver tømning et par gange om året. Du kan endda helt undlade at bruge filterpose, hvis du synes. Udblæsningsluften ledes nemlig direkte ud i det fri, og placerer du udblæsningen et fornuftigt sted, sker der ikke noget ved, at der blæses lidt støv ud.

Netop udblæsningen til det fri gør endvidere, at løsningen er optimal rent allergimæssigt. Det er helt slut med dårlig luft inden døre, når der støvsuges. Der kan altså både spares HEPA-filter og støvsugerpose, og det kan blive til en betydelig besparelse over tid. En centralstøvsuger er en smule dyrere i indkøb, men de mange fordele og løbende besparelser får flere og flere til at vælge denne moderne rengøringsløsning.

Lidt historiske facts om Nilfisk støvsugere

Som danskere har vi meget at være stolte af, og det gælder ikke mindst inden for industri og innovation, hvor vi op igennem tiden har fostret mange store internationale selskaber. Et godt eksempel er Nilfisk. Historien går helt tilbage til 1906, hvor fabrikant Peder Andersen Fisker og værkfører Hans Marius Nielsen stiftede virksomheden Fisker & Nielsen. Det primære produkt var dengang elektromotorer, men med tiden udviklede forretningsområdet sig til også at omfatte værktøj og udstyr med indbyggede elektromotorer.

Nilfisk støvsugeren så dagens lys første gang i 1910. Netop dette produkt blev ret hurtigt kerneproduktet for virksomheden, og allerede i 1954 var den første million Nilfisk støvsugere solgt. I dag er Nilfisk ejet af NKT og er blevet en betydelig international spiller på rengøringsmarkedet med mange strategiske opkøb bag sig. Virksomheden har en milliardomsætning og adskillige tusinde ansatte. 

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.