Indlæser

NKT

(33)
Her hos BAUHAUS finder du et stort udvalg af forskellige former for søm og skruer fra NKT. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde dem, der passer til dit projekt. NKT har i mange år stået for at producere søm og skruer til det danske mark..

1-32 af 33 produkter

Fra: 69,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Fra: 89,95 kr. Regular Price 134,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 33 produkter

Skruer og søm fra NKT

Her hos BAUHAUS finder du et stort udvalg af forskellige former for søm og skruer fra NKT. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde dem, der passer til dit projekt. NKT har i mange år stået for at producere søm og skruer til det danske marked. De er derfor nogle af håndværkernes favoritter og mener selv, at deres søm og skruer holder flest bygninger i Danmark sammen. Rul op på siden og find nemt de rette søm og skruer fra NKT til dit projekt.

Et af de mest velkendte mærker indenfor søm og skruer er NKT. Deres søm og skruer har en så høj kvalitet, at de er næsten uundværlige til både professionelle projekter såvel som til gør-det-selv. Dermed kan du være sikker på, at dit byggeri kommer til at holde i mange år fremover.

NKT er oprindeligt en dansk virksomhed grundlagt i Middelfart tilbage i 1899. I dag er virksomheden under amerikansk ejerskab og hedder derfor ITW. Der bliver dog stadig produceret søm og skruer i Middelfart, hvilket sikrer, at du stadig får søm og skruer i en god, dansk kvalitet.

I BAUHAUS har vi et kæmpe udvalg af NKT skruer og søm i alle varianter og størrelser. Tjek udvalget her på webshoppen eller kig ind i et af vores mange varehuse.

Tre fordele ved produkter fra NKT:

 • God kvalitet, der også bliver brugt i industrien
 • Stor erfaring giver lang holdbarhed
 • Altid en skrue til din opgave

God kvalitet og stor holdbarhed karakteriserer NKT

NKT har fremstillet søm og skruer i over 100 år til det danske marked. Derfor har de også styr på, hvordan deres produkter skal skrues sammen – så at sige – så de holder bedst muligt under de forhold, der er i Danmark. Det er også en af de vigtigste grunde til, at der er mange håndværkere, der foretrækker NKT, når de køber søm og skruer.

Med det store udvalg her på siden kan du nemt finde frem til den rette form for søm og skruer til dit projekt. Det kan være meget forskelligt alt efter, hvilket materiale du skal sømme eller skrue sammen. Derudover bør du også være opmærksom på, hvilket resultat rent udseendemæssigt du er interesseret i.

Mangler du en hammer, boremaskine eller andre former for værktøj til dit projekt, kan du finde det her hos BAUHAUS. 

Sådan vælger du de rette skruer og søm fra NKT

Det kan virke helt uoverskueligt, når du skal vælge skruer og søm til dit byggeri: Der er jo så mange forskellige at vælge imellem. Her kommer vi med nogle gode råd til, hvad du bør være opmærksom på. Vi har adskilt søm og skruer, da der trods alt er en del forskel, når du skal vælge mellem de to.

To vigtige detaljer går dog igen for både søm og skruer: hvor langt et søm eller en skrue har du brug for? Og skal den kunne holde til at sidde udenfor?

Sådan vælger du de rette skruer

Først og fremmest skal du vælge skruer ud fra, hvilket materiale du skal bruge dem til. Du kan overordnet finde skruer til træ, murværk, plader og universalskruer. Inden for hver kategori findes der forskellige former for specialskruer.

Du skal også være opmærksom på, hvilken kærv du skal bruge. Tidligere var lige kærv det eneste, som du kunne få, men i dag findes den næsten kun på messingskruer. I stedet kan du vælge mellem philipskærv, pozidrivkærv, torxkærv og sekskantet hoved.

Du bør også være opmærksom på, hvilken form for skruehoved der vil passe til din opgave. Du kan vælge mellem:

 • Undersænket hoved, hvor skruens hove kommer til at ligge i plan med overfladen
 • Rundhoved skrue, der danner en halvkugle ovenpå overfladen
 • Linsehoved, der er en kombination af et undersænket hoved og et rundhoved. Det kræver forsænkning.
 • Panhoved, der er cylinderformet med afrundede hjørner.
 • Sekskantethoved, der i dag primært bruges på plader

Sådan vælger du de rette søm

Her er, hvad du bør tænke over, når du skal vælge søm:

 • Firkantede søm er de mest almindelige. De fås i mange forskellige længder. Det siger sig selv, at du skal bruge flere slag, jo længere sømmet er. De kan bruges til brædder, facadebeklædning, terrassebrædder og plankeværk.
 • Runde søm bliver kun brugt til sømpistoler. Har du en sådan, er det derfor de runde søm, som du skal have fat i.
 • Dykkere er små søm, der primært bliver brugt til samlinger af træ. De fås både som runde og firkantede og til indendørs og udendørs brug.
 • Papsøm er små søm med store hoveder. De blev oprindeligt brugt til at sømme tagpap fast med. I dag kan det dog også brændes fast. Papsøm kan også bruges til at sømme vindfang, blik og skifer fast med.

Gode søm og skruer sikrer, at dit projekt holder i mange år

Når du skal udføre et projekt med søm og skruer, er du selvfølgelig interesseret i, at det holder i længst mulig tid. Det kan du sikre, når du vælger søm og skruer fra NKT. De bryster sig selv af, at det er deres skruer og søm, der holder flest bygninger sammen i hele Danmark. Om det passer, er svært at sige, men med deres lange produktion af søm og skruer er det helt sikkert en mulighed.

Når du har fundet de former for søm og skruer, du skal bruge, kan du bestille dem her hos BAUHAUS. Du kan vælge at få dem leveret til din adresse eller selv at hente dem nede i et af vores varehuse. Det sidste kalder vi Click and Collect, og det sparer dig for meget tid i forhold til en almindelig tur i BAUHAUS, fordi du bare kan gå direkte op til kundeservice og hente dine varer.

Rul op på siden og find nemt de søm og skruer fra NKT, der passer til dit behov.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.