Indlæser

ORAS

(44)
Mangler du nyt armatur til håndvasken eller brusenichen på badeværelset? Så har ORAS helt sikkert, det du skal bruge. ORAS producerer stilrene og klassiske armaturer i god kvalitet, som vil bidrage elegant til interiøret i dit badeværelse. Hos..

1-32 af 44 produkter

Montageservice
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
3.599,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
7.899,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
4.749,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Kun webshop
3.959,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
5.299,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 44 produkter

ORAS 

Mangler du nyt armatur til håndvasken eller brusenichen på badeværelset? Så har ORAS helt sikkert, det du skal bruge. ORAS producerer stilrene og klassiske armaturer i god kvalitet, som vil bidrage elegant til interiøret i dit badeværelse.

Hos BAUHAUS finder du et bredt udvalg af de flotte og kvalitetsfyldte produkter fra ORAS. Vi har både selve armaturerne, men også alt hvad du skal bruge dertil.  

Hvad er ORAS? 

ORAS er en finsk virksomhed, der går helt tilbage til 1945. Her begyndte ORAS at fremstille armaturer med fokus på kvalitet og design. ORAS stræber efter at skabe brugervenlige produkter, som bidrager til besparelse på vand og energi. 

Udseendet på hvert enkelt design er tidløst og i kombination med kvaliteten, medfører det en lang levetid. I dag er ORAS en af de ledende indenfor deres felt, og var blandt andet de første til at præsentere befolkningen for de smarte berøringsfri armaturer helt tilbage i 1990'erne. 

Det fremstår tydeligt, at der er tænkt over hver enkelt detalje på et ORAS-armatur. Alt lige fra designet til funktionaliteten er i top, så du får en løsning, der bidrager med noget effektivt og æstetisk, som du kan få gavn af i mange år. 

Skift til et berøringsfrit armatur 

ORAS er, som nævnt, en af de førende virksomheder, når vi snakker fremstilling af berøringsfri armaturer. Men er et berøringsfri armatur egentlig nødvendigt? Og i så fald hvorfor?

Her får du nogle gode grunde til, hvorfor du bør overveje at skifte dit armatur til en moderne berøringsfri model:

  • Et berøringsfrit armatur er en hygiejnisk løsning

Fingrene vaskes som ofte, når de er blevet beskidte. Det kan være efter et toiletbesøg eller i forbindelse med madlavning. Derfor giver det næsten også sig selv, at et berøringsfrit armatur er langt mere hygiejnisk. Her slipper du nemlig for at røre de samme steder, hvor mange andre først har rørt med deres beskidte fingre. Det er især en fordel på offentlige steder, hvor du ikke kender de andre, der har benyttet håndvasken.

  • Der er en stigende interesse for smarte produkter

Den kontinuerlige produktudvikling er ikke til at tage fejl af, og forbrugerne har bare en stor interesse i produkter, der er intelligente og smarte. Disse faktorer må man sige, at et berøringsfrit armatur overholder.

ORAS har udviklet et system, som gør deres berøringsfri armaturer yderligere intelligente - du kan nemlig styre dem via en app. Det giver dig for eksempel muligheden for at bestemme, hvor længe vandet skal løbe, efter du er færdig med at bruge det. Du kan også installere en automatisk skyllefunktion, som sørger for, at der aldrig ligger stillestående vand i din håndvask.

  • Fordelagtigt for familier med små børn

Med et berøringsfrit armatur behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt dine børn husker at slukke vandhanen efter brug. Det sker nemlig helt af sig selv og kan dermed spare dig for en del på vandregningen. Desuden kan vandtemperaturen installeres på forhånd, så du undgår, at dit barn brænder sine fingre, fordi hanen bliver for varm. 

Find det rette armatur til din vask 

I dag kan du få et væld af armaturer i forskellige designs, og hver især har de også en bred vifte af smarte funktioner. Men hvad skal du overveje, når du skal finde det helt rette armatur?

Først og fremmest skal du tænke over, hvem der skal bruge armaturet. Er der små børn eller ældre mennesker i hjemmet? Eller en beboer med et særligt behov? Her skal du ud i en variant, hvor brugervenligheden og funktionen er i højsædet.

Dernæst skal du overveje, hvor armaturet skal placeres. Der er naturligvis stor forskel på et badeværelses- og et køkkenarmatur. Det er især grundet, at der i køkkenet vaskes store køkkenredskaber af, som tager mere plads.

Du skal også overveje, hvor armaturet skal placeres, og hvilken håndvask det er i forbindelse med. Det kan nemlig være en god idé at vælge armatur efter din håndvask, og hvis du er i gang med et renoveringsprojekt, kan du vælge håndvask og armatur sammen. Så er du nemlig sikker på at få det bedste resultat. 

Rengøring af dit armatur 

Et armatur kan være en bakteriebombe, og selvom du vælger en berøringsfri variant, skal det stadig rengøres i ny og næ. Du bør faktisk rengøre dit armatur hver dag, og når du først får det inkorporeret som en rutine, tager det ikke særlig lang tid at få ordnet.

Når du rengører armaturer, skal alle bakterier fjernes, men du skal samtidig undgå at ridse i belægningens overflade. Hvis du har en tendens til at bruge det skrappeste rengøringsmiddel på hylden i supermarkedet, bør du måske skifte det ud med en lidt mildere variant. Så får du nemlig både dræbt bakterierne, og dit armatur vil forblive pænt og uridset i lang tid.

Det er også vigtigt, at du ikke sprayer rengøringsproduktet på selve armaturet - gør det i stedet på en klud. Så ender produktet ikke i små revner, hvor du ikke kan fjerne det igen. Når du først har fået rengøringsproduktet på kluden, er det selvfølgelig vigtigt, at du sørger for at rengøre i alle kroge, hvor der kan sidde skidt. 

TIl slut er det vigtigt, at du tørrer både vand og rengøringsprodukt af med en tør klud, så du får et armatur uden bakterier og pletter. 

Find det rette ORAS-armatur hos BAUHAUS! 

Har du fundet det rette ORAS-armatur til din bolig, så kan du nemt og enkelt bestille det hjem her fra BAUHAUS. Har du brug for at udforske lidt mere, kan du tage et kig på alle vores armaturer, som vi har samlet her.

Du er også altid velkommen hos dit lokale BAUHAUS byggevarehus, hvor du kan se de forskellige produkt samt få en kompetent vejledning. Så er du sikker på at komme hjem med det helt rigtige. 

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.