Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

OUTWELL

(4)
Outwell er et af de førende mærker indenfor campingudstyr. Det skyldes, at de er gode til at finde ud af, hvilke behov den moderne campist har, og at deres produkter er i en så høj kvalitet. Rul op på siden og find nemt det rette Outwell-produk..

Viser 4 produkter

Viser 4 produkter

Outwell

Outwell er et af de førende mærker indenfor campingudstyr. Det skyldes, at de er gode til at finde ud af, hvilke behov den moderne campist har, og at deres produkter er i en så høj kvalitet. Rul op på siden og find nemt det rette Outwell-produkt til din næste ferie!

Er du en af de mange danskere, der sætter pris på campinglivets glæder, er du med garanti stødt på mærket og navnet Outwell. Som navnet næsten antyder, producerer virksomheden tilbehør til udelivet og er bl.a. leveringsdygtige i telte, møbler og tilbehør til camping.

I vores varehuse har vi et godt udvalg af Outwell-produkter, herunder bl.a. campingmøbler, lanterner og gasblus. Vi tilbyder også en række af de produkter, som du altid står og mangler, såsom vanddunke, imprægneringsspray, luftpumper mv.

Outwell adskiller sig fra andre mærker ved at have en stor involvering med campister. Det gør, at de løbende kan trække på deres erfaringer i forhold til, hvad en moderne campist har brug for. Det sikrer dig nogle innovative og funktionelle løsninger, der er med til at gøre dit campingliv meget mere behageligt.

Tre fordele ved Outwells produkter:

  • Skabt særligt med campister for øje
  • Er ofte først på markedet med nye typer af produkter
  • Holdbar kvalitet

Fremstillet ud fra egne og andre campisters erfaringer

Det kan lyde fjollet, at et firma som Outwell, der producerer udstyr til campingfolket, lytter meget til, hvad campisterne siger og trækker på deres egne erfaringer. Det burde da give sig selv, at de gør det. Med andre mærker kan du dog godt få fornemmelsen, at det ikke helt er tilfældet.

Når du bruger produkter fra Outwell, kan du dog altid være sikker på, at de er tilpasset den måde, hvorpå det moderne campingliv foregår. Det udvikler sig jo løbende i takt med alt andet, og det er derfor vigtigt, at det også følger med tiden, så du kan blive ved med at få en komfortabel campingoplevelse.

Først med mange nye opfindelser

Fordi Outwell i så høj grad lytter til campisterne, når de designer deres produkter, gør det også, at de ofte er først på markedet med nye opfindelser indenfor området. Derfor kan det altså betale sig for dig, at du holder øje med dem, da du der kan få de nyeste produkter først.

For eksempel er de meget opmærksomme på den rolle, som vinden spiller, når du er på campingferie. Derfor har de også opfundet flere forskellige systemer, der er med til at gøre det nemmere for dig at være på campingferie, selvom det blæser.

Hav glæde af dit Outwell-campingudstyr i mange år

Noget, som alle campister selvfølgelig også lægger vægt på, er, at deres udstyr skal være i en høj kvalitet. Det slider bare mere på udstyret, når det er udsat for vind og vejr en stor del af tiden. Derfor er det vigtigt, at det har en meget høj kvalitet. Det er med til at gøre, at du kan have glæde af det i meget længere tid.

Du kan blandt andet se den gode kvalitet i forhold til de slidstærke materialer, som deres stole og liggestole er skabt i. Der er ikke bare tænkt på komforten, selvom den også er i top, der er også tænkt over, at stoffet skal være vandafvisende, så stole og liggestole kommer til at have en længere levetid.

Sådan vælger du det rigtige produkt fra Outwell

Når du skal købe et produkt, handler det selvfølgelig altid om at se på, hvad du har brug for. Hvis du for eksempel har brug for nye stole at have med på campingferie, er det vigtigt at overveje, hvor mange forskellige siddepositioner du har brug for. Skal stoffet på sædet være vandafvisende? Eller har du mulighed for at flytte stolene ind, når det regner?

Der er altså flere forskellige aspekter, som du skal være opmærksom på, når du køber produkter fra Outwell. Her hos BAUHAUS kan du læse en grundig beskrivelse af hvert produkt, hvilket er en stor hjælp i forhold til, at du kan træffe det rette valg.

Udover campingudstyr fra Outwell kan du for eksempel også få brug for overtræk til campingvognen, når du ikke bruger den om vinteren, og køletasker og opbevaring af mad. Du kan finde det hele i blandt vores store udvalg af campingtilbehør.

Med de rette Outwell-produkter bliver ferien en leg

Når du tager på campingferie, er det typisk for at nyde en billig ferieform, der er mere primitiv end det, som du er vant til. Dermed skaber du en langt bedre kontrast til din normale hverdag. Det er noget af det, der er med til at gøre, at du virkelig kan mærke, at du har ferie.

Selvom ferien er mere primitiv, er det stadig rart for dig, at du har nogle moderne produkter med. Primitiv behøver jo ikke at være det samme som besværlig. Med produkterne fra Outwell får du nogle holdbare produkter, der er med til at gøre ferien nemmere for dig. Dermed bliver det virkelig en behagelig oplevelse for dig at være på ferie.

Det kan for eksempel ses ved, at du kan sidde og nyde ferien i en god stol fra Outwell. Den er skabt ergonomisk korrekt, er nem at klappe sammen og har et praktisk betræk, som kan tåle vand. Dermed er du sikker på, at den ikke tager skade, selvom der kommer en byge.

Køb nemt det hele via nettet

Når du har fundet de produkter fra Outwell, som du gerne vil have, kan du nemt købe dem via nettet. Det er med til at gøre, at du hurtigt kan få dem leveret til din adresse eller afhente dem i et af vores varehuse. Vores Click and Collect løsning giver dig mulighed for at bestille på nettet og så tre timer efter afhente det bestilte i et varehus efter dit valg. Det er med til at spare dig for både tid og penge.

Rul op på siden og find nemt det, du skal bruge blandt vores store udvalg af udstyr fra Outwell.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.