Indlæser

PARKONE

(9)
ParkOne parkeringsskiver er den praktiske løsning på de parkeringspladser, hvor du kan nøjes med at sætte parkeringskiven. Dem er der ikke mange tilbage af, og netop derfor glemmer flere og flere at stille parkeringsskiven. Se vores udvalg af au..

Viser 9 produkter

ParkOne – slip for at huske parkeringsskiven

ParkOne parkeringsskiver er den praktiske løsning på de parkeringspladser, hvor du kan nøjes med at sætte parkeringskiven. Dem er der ikke mange tilbage af, og netop derfor glemmer flere og flere at stille parkeringsskiven. Se vores udvalg af automatiske parkeringsskiver fra ParkOne, og læs mere om parkeringsskiverne og parkeringsregler!

Efterhånden er der langt imellem de parkeringspladser, hvor du bare kan nøjes med at sætte parkeringsskiven. I de fleste byer skal du nemlig altid betale for parkeringen – enten via en parkeringsapp eller i de opstillede automater.

Derfor glemmer flere og flere at stille parkeringsskiven, når det endelig er gratis at parkere. Det har den stik modsatte effekt. For kommer parkeringsvagten forbi, bliver det pludseligt meget dyrere at parkere gratis på en parkeringsplads med tidsbegrænsning, end hvis du havde valgt en betalingsparkering. Bøden lyder på mellem 550 og 750 kroner i de fleste byer.

Med en ParkOne parkeringsskive undgår du parkeringsbøder

Men med en automatisk parkeringsskive fra ParkOne, undgår du den slags kedelige parkeringsbøder, når det endelig er gratis at parkere. Den smarte parkeringsskive registrerer selv, at du standser og parkerer bilen.

Så er det eneste du skal gøre, er lige at tjekke, hvor lang tid du må holde på parkeringspladsen. Er du tilbage inden fristens udløb, undgår du altid at få parkeringsbøder med ParkOne i forruden.

Parkeringsskiver i elegant design

En anden stor fordel ved ParkOne er designet. Med den i forruden er det slut med grimme reklame-parkeringsskiver fra bilforhandleren, forsikringsselskabet eller hvem der ellers leverer den slags.

ParkOne’s automatiske parkeringsskiver kan endda fås i flere forskellige design. Helt nøjagtigt kan du få ParkOne-parkeringsskiver i 6 forskellige design, hvor vi dog ikke sælger alle modeller her hos BAUHAUS. De fleste modeller fås i flere forskellige farver. Endelig kan du også få forskellige specialudgaver, f.eks. den smarte Kevin Magnussen Edition.

Så uanset hvilken bil og hvilken stil du har, kan du altid finde en ParkOne-skive, der passer til dig og din bil.

Det grundlæggende design minder utroligt meget om det velkendte minimalistiske design, som danske B&O oprindelig blev så kendte for. Det er rent og enkelt, fri for alle mulige distraherende detaljer. Det gør designet ekstra eksklusivt og sikrer, at din automatiske parkeringsskive larmer så lidt som muligt i forruden.

Næsten lige så tynd som en manuel skive

Især udmærker ParkOne’s parkeringsskiver sig ved at være utroligt tynde i forhold til konkurrerende produkter. De tyndeste modeller er kun 1,2 cm i tykkelsen på det tykkeste sted og kun ganske få millimeter tykke ved kanten. Derved bliver der en nærmest glidende overgang mellem ruden og parkeringsskiven. Det får den til på det nærmeste at se ud som om, den er integreret fuldstændigt med forruden.

På bagsiden af alle ParkOne-parkeringsskiver har du mulighed for at indstille tid og dato. Det skal kun gøres en gang. Derefter holder den automatiske skive selv styr på sommer- og vintertid i de tre år, som batteriet gennemsnitlig holder.

Du har også mulighed for at rykke parkeringstiden frem, ligesom du nemt kan skifte batterierne ved at fjerne bagpanelet på ParkOne-skiven.

Hvor præcis skal du være, hvis du vil undgå en parkeringsbøde?

Du har sikkert også prøvet den stressende situation, hvor du ved, at din parkeringstid er ved at udløbe, og du stresser for at nå tilbage til bilen i tide.

I langt de fleste tilfælde hvor du kommer til at holde for længe, har der ikke været en parkeringsvagt. Men de gange hvor det sker, er det superærgerligt. Især hvis du når at komme, når parkeringsvagten lige har sat bøden i vinduesviskeren, og har vendt sig for at gå videre til den næste parkerede bil.

Da du ikke kan glemme at sætte parkeringsskiven med en ParkOne-parkeringsskive, behøver du ikke bekymre dig om, hvor længe du må holde parkeret, før skiven skal være sat. Men kommer du for sent tilbage til bilen, er det godt at være klar over reglerne.

Her gælder det, at parkeringsvagten skal have observeret bilen i minimum 3 minutter, før han eller hun må gribe ud efter bødeblokken og skrive dig en parkeringsbøde. Lokalt kan observationstiden dog godt være længere. I nogle kommuner og på nogle private parkeringspladser har du helt op til 15 minutters respit, før du risikerer at få en bøde.

Men kommer du frem, mens parkeringsvagten stadig er ved at udskrive parkeringsbøden, slipper du for bøden. Bordet fanger først, hvis parkeringsvagten har nået at sætte bødeforlægget under vinduesviskeren. Kommer du frem inden og sætter dig ind i bilen, må han eller hun ikke give dig nogen bøde. Det fremgår af færdselslovens § 121, stk. 3.

ParkOne parkeringsapp

ParkOne parkeringsskiver udvikles og produceres af danske Needit. Udover de fysiske parkeringsskiver tilbyder de også en særlig ParkOne-app, som du kan betale din parkering med på betalingsparkeringspladser.

ParkOne samarbejder med de fleste parkeringsselskaber – både kommunale og privatejede – over hele landet. Derved kan du nøjes med at bruge en parkeringsapp til betaling af parkering overalt hvor du kommer frem.

Appen kan hentes fra Apple App Store eller Google Play.

Køb ParkOne online hos BAUHAUS

Kunne du tænke dig en stilfuld parkeringsskive fra ParkOne, kan du hurtigt og nemt bestille lige præcis den model her på vores webshop, der passer til forruden i din bil.

Du vælger selv, hvorvidt du ønsker at modtage parkeringsskiven hjemme på adressen, eller om du vil hente den i det lokale BAUHAUS-varehus. Har du akut behov for en parkeringsskive til bilen, er det den hurtigste løsning.

BEMÆRK: Det er ikke alle modeller, der kan bestilles online eller til afhentning. Hvilke muligheder du har for den enkelte parkeringsskive, kan du se under produkterne i produktoversigten. Hold øje med det grønne flueben ud for Click & Collect, hvis du vil afhente skiven i dit nærmeste BAUHAUS-varehus. Eller ud for Webshop, hvis du hellere vil have, at vi sender den hjem til dig.

Uanset hvad du vælger, får du en flot og nemt installérbar parkeringsskive, der vil spare dig for mange parkeringsbøder fremover. Såul tilbage til toppen af siden nu og vælg den model, der passer netop til dig og din bil.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.