Indlæser
Philips Signify_LP_test
Find den rigtige lampe til dit hjemFind den rigtige lampe til dit hjem

Den velkendte lysproducent Philips tilbyder lamper til hele hjemmet. Gå på opdagelse i vores udvalg her hos Bauhaus for at finde de lamper, der passer perfekt til både din indretning og hverdag. Med funktioner som SceneSwitch og All in one kan du vælge Philips lamper, der kan dæmpes i lysstyrke og endda også justeres fra varmt til køligt hvidt lys. Vælg mellem spotlamper, loftslamper, udendørslamper og endda lamper designet specifikt til dit badeværelse. Philips giver dig mulighed for at indrette enhver del af hjemmet med netop den belysning, der er brug for.

Spotlamper fra PhilipsSpotlamper fra Philips
Loftslamper fra PhilipsLoftslamper fra Philips
Udendørsbelysning fra PhilipsUdendørsbelysning fra Philips
Badeværelseslamper fra PhilipsBadeværelseslamper fra Philips

Køkkenet – hjemmets hjerte

Den rette belysning giver utallige muligheder for at udnytte køkkenet fuldt ud. Køkkenet er hjertet i mange i mange hjem, og det danner rammerne for aktiviteter fra morgen til aften og både til hverdag og festlige anledninger. Flotte loftslamper med blødt LED lys byder køkkenets gæster varmt velkommen, mens funktionelle lamper og spots med klart, hvidt lys sørger for god arbejdsbelysning til madlavningen. Vælg med fordel dæmpbart lys over siddeområder, så der både kan spises morgenmad, læses lektier og drikkes eftermiddagskaffe i det helt rette lys.

Soveværelset – fredfyldt oase

I soveværelset er den rigtige belysning essentiel for at skabe en behagelig og afslappende atmosfære. Valget af dæmpbart lys i varme hvide nuancer giver bedre muligheder for at vågne blidt om morgenen og falde til ro om aftenen. Derfor er justerbart lys ved sengebordet og blidt lys fra en loftslampe et godt sted at starte i ethvert soveværelse. Er der behov for ekstra oplysning af rummet, kan spotlamper med fordel bruges til at give lys til hjørner, langs vægge og rettet mod klædeskabe og personlige ejendele.

Stuen – familiens samlingspunkt

I stuen kan der med stor fordel tænkes flere lag af lys ind i indretningen. Som samlingspunkt for mange forskellige aktiviteter er det ideelt at have belysning i stuen, der både egner sig til læsning, filmaftener, hjemmearbejde og sociale sammenkomster. Her er det oplagt at vælge lamper, der kan dæmpes i lysstyrke og justeres fra varme til kølige hvide nuancer. Med en blanding af bord-, gulv- og loftslamper kan der også let skabes både hyggelig stemningsbelysning og gode zoner til forskellige aktiviteter.

Badeværelset – velvære & rutiner

Med den rette badeværelsesbelysning er der stor hjælp at hente til de daglige rutiner. Badeværelset er et multifunktionelt rum, og der skal gerne både være godt lys foran spejlet og mulighed for at slappe af i badet. Dæmpbare spots og loftslamper sørger for en god funktionel belysning, samtidig med at de kan dæmpes til at skabe en mere afslappende atmosfære. Lys langs badeværelsesspejlet er ideelt til hverdagens morgen- og aftenrutiner foran spejlet.

Uderum – helårlig udendørsglæde

Udendørslamper hjælper dig med at få mere glæde af dine udeområder. Fra at blive mødt af en oplyst indkørsel og forhave på en mørk vinterdag til at forlænge de lune sommeraftener på altanen eller i baghaven. Lys på altanen, terrassen og i haven giver dig flere timer at nyde udendørs og er med til at skabe hyggelige rammer om dine aktiviteter. Ved at tilføje lys til dine uderum på husets forside får du både en varm velkomst hjem og en sikkerhedsforanstaltning, der hjælper med at holde ubudne gæster væk.

Hele sortiment fra PhilipsHele sortiment fra Philips