Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

PINOTEX (68)

Siden 1959 har Pinotex været et af danskernes foretrukne varemærker indenfor træbeskyttelse. Pinotex beskytter dit udendørs træværk mod råd og svamp, og forlænger dermed levetiden på træ og træmaterialer med adskillige år. Vi har et..

1-32 af 68 produkter

1.069,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
1.069,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Fra: 59,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Special Price 289,00 kr. Regular Price 329,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Special Price 398,00 kr. Regular Price 449,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
1.199,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
1.499,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Fra: 199,95 kr. Regular Price 199,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 68 produkter

Pinotex

Siden 1959 har Pinotex været et af danskernes foretrukne varemærker indenfor træbeskyttelse. Pinotex beskytter dit udendørs træværk mod råd og svamp, og forlænger dermed levetiden på træ og træmaterialer med adskillige år. Vi har et stort udvalg af Pinotex træbeskyttelse til alle formål. Bestil online allerede i dag hos BAUHAUS.

Pinotex har på mange måder været pionerer indenfor udviklingen af moderne træbeskyttelse. Da det første produkt så dagens lys i 1959, blev adskillige problemer med effektiv beskyttelse af udendørs træværk løst.

Pinotex havde fundet opskriften på et produkt, der formåede at bevare og fremhæve træets smukke struktur, og samtidig yde god beskyttelse med råd og svamp. Tidligere tiders problemer med afskallende maling var løst, og Pinotex blev snart anvendt af bl.a. flere store producenter af vinduer.

Tre fordele ved træbeskyttelse fra Pinotex

  • Du forlænger levetiden på udendørs træværk betydeligt
  • Den heldækkende træbeskyttelse er suveræn til farveskift
  • Maling og olier har en lang rækkeevne og hurtig tørretid

Hvornår er det bedst at male udendørs?

I princippet kan du næsten male træværk året rundt, men godt og tørt vejr er en betingelse. Der kræves en temperatur på over 5 grader, og meget gerne også over 10 grader. Den ideelle årstid at male med træbeskyttelse er om sensommeren, hvor temperaturen er omkring 20 grader, og træets overflade har tørret sommeren igennem.

Træet du skal male, må ikke være for fugtigt, da det kan føre til, at malingen vil skalle af. Det anbefales, at fugtprocenten i træet er under 15-20 %. Hvis du er i tvivl, kan du let måle fugtprocenten med en fugtighedsmåler. Du finder et stort udvalg af fugtmålere hos BAUHAUS.

Træ kan indeholde meget fugt, hvis det har regnet meget i dagene eller ugerne op til malearbejdets start. Nyt, imprægneret træ kan ligeledes have en fugtprocent, der er over det anbefalede. Hvis træet er for fugtigt, er der ikke andet at gøre end udsætte arbejdet, til træet er blevet tørt nok.

Et grundigt forarbejde giver det bedste resultat

Når du skal male udendørs træværk, er et godt forarbejde lige så vigtigt som selve malearbejdet. Udendørs træværk er ofte meget beskidt. Derfor er det vigtigt at rense overfladen grundigt, så du sikrer, at den nye maling hæfter, som den skal.

Det kan ofte være svært at se, hvor beskidt træet er. Især hvis der er tale om sorte eller mørke overflader, kan snavset skjule sig godt.

Hvis du maler oven på belægning, der sidder på træet, risikerer du, at der dannes råd i træet. I den slags tilfælde kan maling med træbeskyttelse være spildt arbejde. Alt snavs og belægninger skal derfor vaskes af, inden du begynder at male. Til afvaskning og afrensning kan du f.eks. bruge Pinotex grundrens, der rengør træet i dybden, og fjerner alle aflejringer.

Dernæst skal du sørge for at fjerne alt løstsiddende maling fra overfladen. Hvis den eksisterende maling skaller af, skal træværket slibes grundigt, indtil bunden er helt fast og tør. Husk at børste alt slibestøv af, så det ikke sætter sig i den færdige overflade.

Find Pinotex til alt træværk

Pinotex har et meget stort udvalg i produkter til træbeskyttelse og behandling af træ. I udvalget finder du bl.a.:

  • Grundmaling og grundingsolie til den indledende behandling af nyt træ
  • Heldækkende træbeskyttelse i mange forskellige, flotte farver
  • Transparent træbeskyttelse, der bevarer træets naturlige udseende
  • Dør- og vinduesmaling til såvel nye, som gamle vinduer
  • Møbelrens, der fjerner belægninger på havemøbler i træ og plast
  • Terrasseolier til træterrasser, der fremstår i naturligt look

Kan jeg male døre og vinduer med Pinotex?

Ja – det kan du godt. Pinotex har en særlig dør- og vinduesmaling, der er beregnet til formålet. Malingen giver døre og vinduer en halvblank overflade, og beskytter effektivt mod skimmelsvamp og blåsplint.

Også her er det meget vigtigt at sørge for, at vinduesramme og karm er grundigt rengjorte, og at løstsiddende maling er slebet væk.

På døre og vinduer kan der forekomme områder, der er meget harpiksholdige. Ofte trækker harpiksen frem, og danner små fedtede dråber uden på træet. Denne harpiks kan være svær at slibe af, men den kan effektivt fjernes med rensebenzin.

Hvis du sliber helt ind til det rene træ, skal disse områder grundes, inden den afsluttende malerbehandling. Det gælder også, hvis du maler døre eller vinduer, der ikke tidligere har været malede.

Pinotex dør- og vinduesmaling er i øvrigt også perfekt til dine malede havemøbler i træ. Malingen kan let friske havemøblerne op, så de holder en smuk glans i mange år frem.

Kan jeg bruge Pinotex indendørs?

Pinotex har flere produkter, som kan bruges til behandling og maling af indendørs træværk. Pinotex Panelhvid bruges til at lysne ældre trælofter og træpaneler, så de kommer til at fremstå med en hvidskuret overflade.

Til meget gule og triste træpaneler, findes der en dækkende panelhvid, som giver overfladen en hvidmalet og rengøringsvenlig overflade.

Tilbehør til Pinotex, som du ikke kan undvære

At male og smøre med træbeskyttelse, kræver ikke de helt store indkøb af tilbehør. Men der er alligevel nogle ting, som du bør anskaffe dig.

Du skal naturligvis have nogle pensler i god kvalitet, og i de størrelser, du skal bruge. Til de store flader kan du med fordel vælge en bred pensel, som gør arbejdet lettere og hurtigere. Hvis du maler vinduer eller havemøbler, skal du bruge små pensler, så du lettere kan styre malingen.

Dernæst skal du bruge sandpapir og gerne et skrabejern til at fjerne løstsiddende maling.

Husk også plastic eller pap til afdækning af mure, fliser og havegange. Maling, der har dryppet på mursten og havefliser, kan være overordentlig svær at vaske af. Ved god afdækning skal du slet ikke tænke på det.

Hvis du skal male i højden, så er en god og stabil stige nødvendig. Se vores udvalg af stiger her.

Bestil Pinotex til beskyttelse af træværk hos BAUHAUS

Når du skal male nyt eller gammelt træværk, så finder du et stort udvalg af Pinotex-produkter hos BAUHAUS. Vi har den rette træbeskyttelse til alle formål, og naturligvis også det tilbehør du skal bruge.

Hos BAUHAUS er du altid sikker på at få dine varer til de bedste og mest konkurrencedygtige priser. Derfor tilbyder vi prismatch på vores varer.

Skynd dig at rulle op til Pinotex-produkterne herover, og bestil din træbeskyttelse hos BAUHAUS i dag.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.