Indlæser

PRIMO

(124)
At renovere sin nuværende bolig eller bygge et hjem op helt fra ny er en meget omfattende proces. Ofte mere omfattende end de fleste regner med, når de går i gang. En af de mindre detaljer, der ofte ender med at gøre en stor forskel for det sam..

1-32 af 124 produkter

Side

Viser 1-32 af 124 produkter

Primo lister til hele dit hjem

At renovere sin nuværende bolig eller bygge et hjem op helt fra ny er en meget omfattende proces. Ofte mere omfattende end de fleste regner med, når de går i gang. En af de mindre detaljer, der ofte ender med at gøre en stor forskel for det samlede udtryk i boligen, er lister. Hos BAUHAUS finder du både fodlister, vinkellister, sandlister og væglister til ethvert hjem. Se alle vores forskellige lister fra Primo Plast herunder, og bestil dine nødvendige lister fra Primo Plast med hurtig levering, så du kan komme videre med dit nybyggeri eller renoveringsprojekt. 

 

Primo Plast – eller populært bare kaldet Primo – er først og fremmest kendt for sine lister i plast, selvom virksomheden også er leveringsdygtig inden for forskellige typer af lister i træ. Lister fra Primo fremstilles hovedsageligt i materialet PVC – dog uden brug af tungmetaller, som mange materialer i PVC ellers kan indeholde. I det hele taget er der stort fokus på at passe godt på miljøet hos Primo Plast i produktionen af nye lister til de danske hjem. Primo er blandt andet medstifter af den såkaldte WUPPI-ordning, som arbejder for større fokus på genbrug af plast på tværs af forskellige brancher, der bruger plast til sine produkter. Hos BAUHAUS fører vi et stort udvalg af lister fra Primo, og du kan blandt andet finde følgende typer af lister i sortimentet:

-          Primo fodlister

-          Primo væglister

-          Primo sandlister

-          Primo vinkellister

-          Primo hulkelister

Uanset hvilke lister, du står og mangler, kan du derfor finde dine ønskede lister i sortimentet her hos BAUHAUS, og du kan nemt bestille dem hjem med bare få klik, når du står og mangler en eller flere lister til din bolig.

 

Primo lister i plast og træ for enhver smag

Som nævnt tidligere fremstilles listerne fra Primo i plast, nærmere bestemt i PVC, der er et let men samtidig holdbart materiale. Enkelte lister laves også i træ, herunder bøg, eg eller ask. Her på siden kan du se de forskellige lister fra Primo, som du kan vælge imellem. I udvalget finder du Primo lister til både døre og vinduer, og vi har ligeledes det rette tilbehør til montering af dine lister. Køb dine lister fra Primo her, og monter dem selv, eller få en professionel til at hjælpe dig med at opnå det bedst mulige resultat. Vi har blandt andet lister i hvid, grå eller beige samt diverse naturlige træfarver, så du kan vælge lister, der passer i farven til dine vinduer og døre. Vi vil gerne garantere dig, at vi også har lister fra Primo, der matcher dine ønsker og drømme for, hvordan dine nye lister til hjemmet skal se ud.   

 

Find de rigtige lister til dit projekt

Sandlister, fodlister eller vinkellister. Mulighederne er mange, når du er på jagt efter lister i sortimentet fra Primo hos BAUHAUS, og det kan godt tage lidt tid og kræve lidt tålmodighed at finde de helt rigtige lister. Særligt hvis du ikke er vant til at kigge efter lister online. Brug derfor hellere lidt ekstra tid frem for at skynde dig igennem udvalget. Så har du størst mulig chance for at få det hele med i første omgang, og du undgår derved at stå og mangle lister, når du skal i gang med monteringen.

Er du vild med gør-det-selv-projekter, eller drømmer du om at finde din indre håndværker frem fra sit skjul? Så tag også et kig på vores udvalg af værktøj og isenkram her hos BAUHAUS. Her finder du alt, hvad du skal bruge, for at komme i gang med selv at bygge eller renovere i dit hjem. Det kan se uoverskueligt ud ved første øjekast, men tager du det trin for trin, ét skridt ad gangen, så kan de fleste projekter lykkes med et godt resultat til følge. At montere nye lister eller udskifte de eksisterende lister i dit hjem er et af de projekter, som du sagtens selv kan give dig i kast med. Du finder både sandlister, vinkellister, hulkelister, væglister og fodlister her hos BAUHAUS, så det er bare med at få dem bestilt hjem og komme i gang med monteringen.

 

Køb lister fra Primo Plast online hos BAUHAUS

Køber du lister fra Primo online hos os, får du glæde af en lang række af skønne fordele i forbindelse med din handel. Udover et af Danmarks bredeste udvalg af alle typer af lister, sørger vi også altid for hurtig levering, fri fragt ved køb over 2500 kr. og selvfølgelig 3 måneders fuld returret på alle produkter, som du køber online. Det er derfor stort set lige så nemt at købe produkter fra Primo online, som det er at købe dem i en af vores fysiske butikker – hvis ikke det faktisk er nemmere at sidde trygt og behageligt i ro og mag derhjemme og klikke dine ønskede lister hjem.

 

Du behøver faktisk slet ikke at røre en finger, når du køber online. Når du først har lagt din bestilling, sørger vi for at ordne alt det hårde arbejde, så du i stedet kan læne dig tilbage og samle kræfter til, at dine bestilte lister fra Primo skal monteres. Vi pakker dine lister, og vi leverer dem til dig så hurtigt som overhovedet muligt, så du snart kan komme i gang med at udskifte gamle lister eller montere lister i dit nybyggeri. Det går let som en leg med lister i plast eller lister i træ fra Primo, og du kan godt begynde at glæde dig til at se det færdige resultat!

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.