Indlæser

PROXXON

(109)
Miniværktøjet fra Proxxon er noget af det mest populære blandt både hobbyfolk og professionelle, der har brug for meget præcist værktøj, som de kan arbejde med i lang tid. Værktøjet er vibrationsfrit og sikret mod overophedning, hvilket netop g..

1-32 af 109 produkter

Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
4.199,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 109 produkter

Proxxon

Miniværktøjet fra Proxxon er noget af det mest populære blandt både hobbyfolk og professionelle, der har brug for meget præcist værktøj, som de kan arbejde med i lang tid. Værktøjet er vibrationsfrit og sikret mod overophedning, hvilket netop gør det muligt for dig at arbejde med det så lang tid, som du ønsker. Rul op på siden, og find det rette værktøj til dit projekt blandt vores store udvalg.

Proxxon producerer noget af det absolut mest præcise værktøj på markedet. Du kan bruge det til selv de fineste og mest delikate former for arbejde. Det er også derfor, at det er det foretrukne værktøj for en lang række forskellige faggrupper som finmekanikere, værktøjsmagere, optikere, guldsmede, gravører, juvelerer og mange andre faggrupper værktøj.

Værktøjet er skabt til at hjælpe disse faggrupper og mange andre til at udføre deres arbejde så korrekt og præcist som muligt. Priserne på værktøjet er dog nede i et leje, hvor det også er muligt for dig som amatør at være med. Derfor kan du for eksempel have glæde af værktøjet, hvis din hobby er at fremstille smykker, instrumenter eller bygge modeller.

Proxxon har et stort udvalg af forskellige former for miniværktøj. Det kan bruges på en lang række forskellige former for materialer. Det er med til at gøre, at du altid vil kunne finde et, der passer til det materiale, som du arbejder med.

Tre fordele ved produkter fra Proxxon:  

  • Let værktøj, som du kan sidde med i lang tid
  • Vibrationsfrit og roligt værktøj
  • Batteri med temperaturstyring, så værktøjet ikke overopheder

Proxxons lette værktøj gør det muligt for dig at arbejde med det i lang tid

Når du sidder og bygger modeller, graverer, udformer musikinstrumenter, eller hvad du nu ellers arbejder eller sysler med, kan du have brug for at kunne sidde med det samme værktøj i hånden i længere tid af gangen.

Det kan du heldigvis med Proxxons værktøj. Det er skabt i en meget let kvalitet, så det er behageligt for dig at sidde med det i hånden i længere tid – også selvom du skal sidde i en lidt akavet stilling for at få den helt rigtige vinkel på. Det er med til at gøre, at du ikke behøver at afbryde arbejdet på grund af ømme hænder.

Proxxons værktøj er fortrinsvis ledningsløst, hvilket gør det endnu nemmere for dig at arbejde med det. Du behøver ikke at tage hensyn til en ledning og kan dermed få lige præcis den vinkel på værktøjet, som du har brug for.

Roligt værktøj uden vibrationer

For at kunne være så præcis som muligt er det selvfølgelig vigtigt, at værktøjet ikke vibrerer eller på anden måde bevæger sig, når du sidder med det. Det har Proxxon selvfølgelig sørget for, at deres værktøj ikke gør. Dermed kan du være sikker på, at du uden problemer kan forme selv de mindste krummelurer og åbninger i dit materiale.

Når du skal arbejde med værktøjet i lang tid, er det også rart for dig, at det er helt roligt. Det kan blive ubehageligt efter noget tid, hvis du arbejder med værktøj, der vibrerer kraftigt. Derfor gør det vibrationsløse værktøj det også muligt for dig at kunne arbejde med det i længere tid.

Sikring mod, at værktøjet overopheder

Måske har du tidligere oplevet, at du ikke kunne bruge andre former for værktøj så længe, som du gerne ville, fordi det begyndte at overophede efter noget tid. Det er ofte et problem med mange former for værktøj.

Batterierne i Proxxons værktøj er dog netop skabt, så du er sikret, at værktøjet ikke overopheder. Dermed kan du bruge det så længe, som du ønsker.

Sådan vælger du det rigtige produkt fra Proxxon

Med de mange forskellige former for værktøj, som Proxxon producerer, kan det være svært for dig at finde ud af, hvilken der vil være den rette til dit projekt. Meget af værktøjet kan dog bruges på mange forskellige former for materialer og til mange forskellige formål. Du behøver derfor ikke at være bange for at komme til at købe et værktøj, der er for specialiseret.

Hvis du skal til at købe dit første værktøj fra Proxxon, er det en god ide for dig, at du ser nærmere på følgende værktøj:

  • Industriboresliber – Industriboresliberen er et godt all round værktøj, der kan bruges til en række forskellige udformninger og materialer.
  • Båndsliber – Båndsliberen er særligt god til at forme små åbninger, notfræsning, polere lister og overflader og lignende opgaver.
  • Vinkelsliber  - Vinkelsliberen er meget alsidig og kan bruges på en lang række forskellige former for materialer. Det er for eksempel stål, blødmetaller, glas, keramik, træ, kunststof og mange andre som krydsfiner og plexiglas.

Det rette værktøj fra Proxxon er helt uundværligt i dit arbejde

Når du arbejder med noget, der er meget småt, er det vigtigt, at du har det rette værktøj til det. Du kan simpelthen ikke skabe det resultat, som du ønsker, hvis du ikke har det rette værktøj til det. Det er lige meget, om det er til dit professionelle arbejde eller til din hobby.

Det er noget helt særligt at se værktøjet glide langs med materialet og forme den kurve, som du havde forestillet dig inde i hovedet. Det er kun muligt at gøre den til virkelighed, når du har det rette værktøj at arbejde med.

Når du har fundet frem til det værktøj fra Proxxon, der passer til dit projekt, kan du nemt bestille det her hos BAUHAUS. Du kan vælge at få det sendt til den adresse, som du ønsker, eller at bestille det med afhentning i et af vores varehuse. Det sidste kalder vi Click and Collect, og i det tilfælde lægger vi værktøjet klar til afhentning allerede tre timer efter, at du har bestilt det.

Rul op på siden og find nemt det rette værktøj fra Proxxon til dit arbejde.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.