Indlæser

PURUS

(49)
Med 200 medarbejdere og en årlig omsætning på 500 millioner kroner, er Purus A/S storleverandør til VVS-branchen. Virksomhedens produktion foregår i Sverige, men Danmark og de omkringliggende lande nyder godt af de innovative produkter. Mest..

1-32 af 49 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 49 produkter

Purus

Med 200 medarbejdere og en årlig omsætning på 500 millioner kroner, er Purus A/S storleverandør til VVS-branchen. Virksomhedens produktion foregår i Sverige, men Danmark og de omkringliggende lande nyder godt af de innovative produkter.

Mest kendt er måske Purus gulvafløb og Purus afløb til vaske og andre VVS-installationer. Hos BAUHAUS har vi et udvalg af Purus produkter, herunder vandlåse, hjørneafløb og tilhørende fittings til brug ved installationen.

Hvem er Purus?

Purus Gruppen er en af de førende producenter i Skandinavien af produkter til badeværelset og køkkenet. Deres vigtigste produkter er afløb til både private og industri - det kan være gulvafløb, vandlåse, interiør af rustfrit stål og sanitet.

Purus står stærkt på det nordiske marked takket være deres fokus på produktudvikling gennem 50 år, hvor pålidelighed og innovation er i centrum. Purus er en del af BLS Industries, som er en kendt koncern inden for VVS-branchen. I dag har koncernen vokset sig til at være en af de vigtigste leverandører på grund af deres innovative produktudvikling og deres strategi for nye opkøb i VVS-branchen.

Det er fremstillingen af afløb og riste i rustfrit stål, som Purus beskæftiger sig med. Med rindende vand kan der nemlig komme rust, hvis metallet er fremstillet i en dårlig kvalitet. Deres mange års erfaring giver Purus den fordel, at de ved, hvad der skal til for at designe nogle unikke afløbsløsninger, der kan holde i mange år.

Purus udvikler nogle robuste systemer, der er lavet med nogle hårdføre materialer, og du kan også være sikker på, at installationen holder. Test af deres produkter og løsninger viser, at Purus afløbsløsninger er kvalitet, og hvor der også er fokus på dine behov.

Hos Purus er der særlig meget fokus på udvikling af nye produkter og ny teknologi, så de kan fortsætte med at være markedsledende i VVS-branchen. Af den grund kommer der hele tiden nye og forbedrede løsninger til afløb og kloak, hvor der bliver taget udgangspunkt i dine krav og behov til funktionerne.

Hos BAUHAUS kan vi tilbyde et bredt sortiment af Purus afløbsløsninger, så du nok kan finde, hvad du har brug for. Her kan du se vores produkter inden for afløb og kloak fra Purus.

Purus afløbsløsninger i forskellige materialer

Purus er et godt eksempel på, hvad der sker, når innovation og udvikling går hånd i hånd og revolutionerer en branche. Du kan få produkter fra Purus i forskellige former, så du kan få en løsning, der passer til din bolig. Det giver dig også mulighed for at få en mere personlig indretning. De forskellige former giver tilmed større frihed, hvor du kan placere afløbsristen.

Purus fremstiller afløb og gulvrender i flere slags materialer som plastik, rustfrit stål og støbejern. Kendetegnene er for løsningerne er sikkerhed, ydeevne og innovativt design. Løsningerne fungerer også med alle typer lokaler, hvor der er brug for gulvafløb.

Indendørs afløbsprodukter til vådrum bliver fremstillet i plast eller gummi. Nogle eksempler på disse produkter kan være vandlåse, rør, fittings, ventiler og toilettilslutninger. Det er også muligt at finde forkromede kobberrør og rørholdere.

Du kan vores udvalg af tilbehør til håndvask fra Purus her.

Afløb i skandinavisk design

Purus’ nordiske rødder giver dig nogle afløbsløsninger, der er designet efter skandinaviske traditioner og stilarter, så du kan få et afløb, der passer til dit køkken eller badeværelse.

Flere gange har Purus været de første med nye løsninger i elegante designs. Du kan også altid være sikker på, at en Purus afløbsløsning placeres diskret i din bolig.

Udover afløb producerer Purus også sanitetsløsninger i rustfrit stål. Disse løsninger bliver dog typisk brugt til offentlige toiletter og forskellige institutioner og organisationer.

Derudover kan Purus også byde på forkromede afløbsrør og rørbærere til synlige afløb. Det giver en løsning i et stilrent design, hvis det ikke er muligt at skjule selve rørføringen.

Køb afløb fra Purus online hos BAUHAUS

Har du fundet nogle afløbsløsninger fra Purus, som du kan bruge til din bolig? Så kan du let og hurtigt bestille dem direkte hjem til online fra BAUHAUS. På den måde kan du nemlig komme i gang med dit VVS-arbejde derhjemme. Vi leverer enten til din egen adresse eller til et BAUHAUS byggevarehus nær dig med vores Click & Collect.

Ellers kan du selvfølgelig også komme og besøge os i dit lokale BAUHAUS byggevarehus, hvor du kan se nærmere på vores sortiment af afløb fra Purus. Vores medarbejdere kan give dig yderligere information, og de kan svare på dine spørgsmål. Så kan du nemlig være sikker på at komme hjem med de helt rette afløbsløsninger.

 


FAQ:

  1. Hvad er et Purus afløb?
    Et afløb fra Purus byder på de lange og traditionelle afløb samt hjørneafløb, der er lette at integrere i din boligindretning. Purus afløb gør det nemt at skabe et stilrent design i både køkkenet og på badeværelset. Du kan også få Purus afløb i andre former, hvilket giver andre muligheder for placeringen af afløbet og nye muligheder for dig og din indretning.
  2. Er det muligt selv at montere et Purus afløb?
    Du må som udgangspunkt selv lave alt dit eget VVS-arbejde, der ikke indebærer monteringen af nye installationer, afløb og rør. Du må heller ikke udbygge dit brugsvandsanlæg, men du må dog godt tilslutte et nyt blandingsbatteri og armatur. Det betyder dermed, at du ikke selv må montere dit nye afløb fra Purus.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.