Indlæser

RIAS

(223)
Den danske virksomhed RIAS producerer forskellige former for plastprodukter i høj kvalitet. De er ikke mindst kendte for deres tagrender, der har en lang levetid. Du kan vælge mellem forskellige looks, hvilket gør det nemt for dig at finde dem,..

1-32 af 223 produkter

Montageservice
59,95 kr./meter
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Montageservice
59,95 kr./meter
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Montageservice
59,95 kr./meter
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Montageservice
29,95 kr./meter
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 223 produkter

RIAS

Den danske virksomhed RIAS producerer forskellige former for plastprodukter i høj kvalitet. De er ikke mindst kendte for deres tagrender, der har en lang levetid. Du kan vælge mellem forskellige looks, hvilket gør det nemt for dig at finde dem, der passer til dit hus. Rul op på siden og find nemt de tagrender og andre produkter fra RIAS, som du har behov for.

Navnet RIAS er en forkortelse for Roskilde Industri AktieSelskab, og virksomheden er den største leverandør af plast-halvfabrikata i Danmark. Af de mere kendte produkter kan nævnes RIAS tagrender og RIAS tagplader, men virksomhedens produktprogram spænder meget vidt.

I vores varehuse har vi f.eks. legeplads-tilbehør, plexiglas og limprodukter i sortimentet, men det primære udvalg består i tagrender og tagplader, samt et bredt sortiment af tilbehør til tag og tagkonstruktion.

RIAS har stort fokus på at skabe holdbare produkter, der er nemme for gør-det-selv-typen at have med at gøre. Dermed kan du for eksempel nemt selv sætte din tagrende op. Derudover har de også fokus på at skabe så mange produkter som muligt af genbrugt plast.

Tre fordele ved produkter fra RIAS:

  • Lang holdbarhed
  • Nemme selv at samle og skille ad
  • Miljøvenlige produkter

Høj kvalitet sikrer lang holdbarhed

Når du køber et produkt til hjemmet, er du selvfølgelig altid interesseret i, at det kan holde i så lang tid som muligt. Derfor lægger de også vægt på hos RIAS at sikre, at produkterne får en længere levetid. Det kan for eksempel ses med deres tagrender.

Nogle af dem er for eksempel skabt i galvaniseret stål og derefter beklædt med polyester. Stålet gør tagrenderne meget robuste og sikrer, at de ikke kan bøjes eller bliver skæve, mens polyesteren beskytter stålet, så det ikke ruster. Begge dele er altså med til at sikre produktet en længere levetid.

Nemt at gå til i forhold montering og nedtagning

Med produkterne fra RIAS behøver du ikke nødvendigvis at hyre en professionel til at hjælpe dig med at montere dem eller sætte dem op. De er meget nemme at gå til for dig. Det gælder både, når du skal samle dem, og når du skal tage dem ned igen.

For eksempel kan du meget nemt samle deres gummifliser på egen hånd. De er faktisk så nemme for dig at samle og skille ad, at du sagtens kan bruge dem som gulv på en messe eller som underlag om vinteren i entreen. Dermed kan de beskytte gulvet, og du kan i løbet af kort tid, skille dem ad og lægge dem væk.

Miljøvenlige produkter

RIAS har også i høj grad fokus på, at deres produkter skal være miljøvenlige. Plast er i dag et lidt udskældt materiale. RIAS forsøger dog at bruge genbrugt plast i de produkter, hvor det er muligt. Det er for eksempel i deres gummifliser, der bliver skabt af gamle bildæk.

Dermed bliver de gamle dæk altså til nye smarte fliser, der for eksempel kan bruges som faldunderlag på en legeplads. Det er både rart derhjemme og i institutionen. Fliserne kan tage af for et fald fra op til en meters højde.

Sådan vælger du det rigtige produkt fra RIAS

Med de mange forskellige produkter fra RIAS kan det være svært at guide dig til, hvordan du vælger det allerbedste. Det kommer jo også helt an på, hvad du skal bruge. Er det for eksempel en tagrende, kan du nemt måle op, så du kan købe de stykker, der passer for at få den til at nå hele vejen rundt. Derefter handler det primært om to vigtige detaljer:

  • Hvilket udseende vil du gerne have?
  • Hvordan vil du gerne have, at tagrenden bliver samlet?

Selvom du ikke tænker over det, har en lille detalje som tagrenden afgørende betydning for udseendet af dit hus. Derfor er det vigtigt, at du får valgt den helt rette. Det gør for eksempel en stor forskel, om du vælger en lys eller en mørk tagrende. Derfor kan du langt fra bare vælge den billigste, men bør virkelig tænke over, hvilken der er den bedste.

Det er forskelligt, hvordan tagrender bliver samlet. Derfor bør du altid tænke over, hvordan den enkelte tagrende skal samles. Det er ikke mindst vigtigt, hvis du kun skal erstatte et enkelt stykke i din nuværende tagrende. Der er det jo særligt vigtigt, at den passer til. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Valg af andre produkter fra RIAS
Er det et af RIAS’ andre produkter, du er på jagt efter, er der andre kriterier, som du bør se på. For deres gummifliser gælder for eksempel, at de alle er skabt helt ens i forhold til størrelse, og hvordan de bliver samlet. Der handler det derfor kun om, hvilken farve du gerne vil have.

Er det et rendejern til at holde tagrenden, handler det om at vælge et, der i farven og bredden passer til den tagrende, du har valgt. Dermed kommer den til at udføre sin opgave til perfektion; at holde tagrenden, uden at der bliver lagt mærke til den.

Plastprodukterne fra RIAS gør hverdagen nemmere

Det er vigtigt, at du har en holdbar tagrende, der kan lede vandet væk fra din bolig. Dermed undgår du, at der kommer fugtskader på den. På samme måde er det vigtigt, at der er et godt underlag med gummifliser om swimmingpoolen, under legepladsen og mange andre steder.

Når produkterne lever op til deres funktion, er det dog ikke nogen, som du tænker videre over i hverdagen. Sådan er det også med plastprodukterne fra RIAS; de er med til at gøre hverdagen nemmere for dig, uden at du nødvendigvis tænker særligt meget over dem.

Når du har fundet de produkter, som du skal bruge, kan du nemt bestille dem her hos BAUHAUS. Vi kan sende dem direkte til din adresse, eller du kan vælge, at du gerne selv vil hente dem nede i et af vores varehuse. Det kalder vi Click and Collect. Der kan du hente dine varer tre timer efter bestilling.

Rul op på siden og find nemt de produkter fra RIAS, som du har brug for.