Indlæser

ROCKFON

(6)
Rockfon er plader, der er med til at dæmpe lydniveauet og dermed give bedre akustik i enten hjemmet eller virksomheden. Pladerne er flotte at se på, de er svært antændelige, og de er nemme for dig at sætte op. Rul op på siden og få et overblik..

Viser 6 produkter

Viser 6 produkter

Rockfon

Rockfon er plader, der er med til at dæmpe lydniveauet og dermed give bedre akustik i enten hjemmet eller virksomheden. Pladerne er flotte at se på, de er svært antændelige, og de er nemme for dig at sætte op. Rul op på siden og få et overblik over vores udvalg af Rockfon plader.

Både derhjemme og på arbejdspladsen kan du have brug for, at der er en bedre akustik. Særligt i store rum, hvor der opholder sig mange mennesker samtidig, kan der komme til at være meget larm. Det kan være i familiens køkken-alrum, hvor både børn og voksne opholder sig på en gang, eller i storrumskontoret, hvor I sidder mange sammen.

I begge tilfælde er det vigtigt, at du sørger for at gøre noget for at dæmpe lydniveauet. Det er nemlig hverken rart eller sundt for dig at opholde dig i et rum, hvor der er for meget larm.

Rockfon er en nem måde i både hjemmet og på arbejdspladsen at skabe bedre akustik. Pladerne er nemme at montere og vil med det samme være med til at skabe en god en akustik i rummet. Dermed bliver det behageligt at sidde og arbejde, og det bliver rart for familien at opholde sig i rummet.

Tre fordele ved Rockfon:

  • Moderne og flotte at se på
  • Skabt til at modstå brand og korrosion
  • Nemme at montere

Moderne og smukke loftsplader

Mange forbinder loftsplader, der sænker lydniveauet med nogle lidt fodformede løsninger. Nogle, hvor du er nødt til at gå på kompromis med udseendet i dit hjem eller i din virksomhed. Sådan behøver det dog bestemt ikke at være for dig.

Rockfon har nemlig fremstillet deres plader, så de er moderne og elegante for dig at se på. Dermed kan de passe ind i en lang række forskellige former for hjem og virksomheder. Der vil de være med til at højne den æstetiske oplevelse og ikke sænke den, som du måske ellers frygter.

Fremstillet i svært antændeligt materiale

De materialer, som du omgiver dig med på dit arbejde og i dit hjem, skal helst være så sikre som muligt. Det er med til at gøre, at du kan føle dig tryg, når du opholder dig der. Rockfon pladerne er skabt i svært antændelige materialer, hvilket betyder, at de i meget høj grad kan modstå brand. Det er med til at gøre dit hjem og din virksomhed mere sikker.

Supernemt selv at montere Rockfon plader

Når du skal sætte Rockfonpladerne op derhjemme, kræver det bare nogle skruer eller noget holdbar lim. Dermed bliver det nemt for dig selv at sætte pladerne op, og det behøver ikke at være noget, der tager særlig lang tid. Her på hjemmesiden kan du finde sæt med de rette skruer til at sætte pladerne op med.

Det er også en stor fordel for jer, når I gerne vil have dem sat op i virksomheden. Der kan jeres pedeller hurtigt klare rummene selv, hvilket gør, at I ikke behøver at flytte alt for meget rundt på de ansatte.

Pladerne kan både monteres i loftet og på væggene, hvilket gør, at du har mulighed for at skabe det look, som du ønsker.

Sådan vælger du de rigtige plader fra Rockfon

Når du skal vælge plader fra Rockfon, skal du først og fremmest være opmærksom på, hvor meget du gerne vil sænke lydniveauet. Det er selvfølgelig meget forskelligt, alt efter hvor meget støj der er i lokalet. Rockfon har flere forskellige typer af lyddæmpende plader, og det er forskelligt, hvor effektive de hver især er.

Derudover varierer dimensionerne på pladerne også. Hvor store plader og hvor mange plader du har brug for, kommer derfor an på væggen eller loftets areal. Det handler derfor om, at du måler det op først. Når du køber Rockfon plader her hos BAUHAUS, får du altid 10 plader per pakke.

Nogle af pladerne har malede kanter, mens andre ikke har. Det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på, hvilken form for malede kanter du ønsker i forhold til det foretrukne udseende i lokalet.

Rockfon plader gør det behageligt at opholde sig i rummet

Med Rockfon plader bliver det behageligt for dig at opholde dig i dit hjem eller på arbejdspladsen igen. Selvom børnene løber og leger i jeres store køkkenalrum, kommer det ikke til at være lige så højt som før. Det er med til at dæmme op for hovedpine og træthed på grund af for meget larm.

Også på arbejdspladsen er det vigtigt, at I sørger for at dæmme op for larmen. Når der er meget larm, er det selvfølgelig først og fremmest svært for dine ansatte at koncentrere sig. Derudover er det også med til at gøre dem mere trætte, og det er ikke rart for nogen at opholde sig i et rum, hvor der er meget larm.

Bestil nemt Rockfon plader hos BAUHAUS

Når du har fundet frem til den form for Rockfon plader, som du skal bruge til dit hjem eller din virksomhed, kan du nemt bestille dem her hos BAUHAUS. Du kan vælge at få dem leveret eller at hente dem med vores Click and Collect system.

Med levering kan du få dem leveret til dit hjem eller til en anden adresse, som du ønsker. Det er med til at gøre, at du ikke behøver at bevæge dig ud af dit hjem for at få de plader, som du har brug for. Alt efter hvornår vi får din bestilling, går der mellem 1 og 4 dage, inden du modtager dine varer.

Med Click and Collect bestiller du varerne her på hjemmesiden og kan så hente dem nede i et af vores varehuse efter bare tre timer. Løsningen gør det muligt for dig at få de plader, som du skal bruge, allerede samme dag, som behovet opstår.

Rul op på siden og find nemt de rette Rockfon plader til dit projekt.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.