Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

RUKO

(186)
Ruko er dansk kvalitet inden for låse, når det er allerbedst, og de fleste danskere har mindst én Ruko lås i boligen, hvis ikke flere. Kig bare på låsen til din egen hoveddør eller på døren til dit kælderrum. Her sidder højst sandsynligt en Ruko..

1-32 af 186 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 186 produkter

Ruko er dansk kvalitet inden for låse, når det er allerbedst, og de fleste danskere har mindst én Ruko lås i boligen, hvis ikke flere. Kig bare på låsen til din egen hoveddør eller på døren til dit kælderrum. Her sidder højst sandsynligt en Ruko lås, der skal låses op med en Ruko nøgle fra dit nøglebundt. Mangler du nye låse, er det derfor Ruko låse, du bør vælge, hvis du vil have de sikreste låse. Her på siden finder du både almindelige Ruko låse samt Ruko hængelåse, Ruko cylindere og Ruko dørgreb, og her er derfor rig mulighed for at finde de Ruko låse, som du står og mangler.  


Bredt udvalg af Ruko låse til alle behov

Selvom Danmark er et af de sikreste lande i verden, og vi danskere i høj grad er et folkefærd, der er kendetegnet ved at have en høj tillid til andre mennesker, så er det ikke til at komme udenom, at der stadig hvert år sker mange indbrud i de danske hjem. Det er derfor ikke hensigtsmæssigt at efterlade dine ejendele frit tilgængelige for andre, imens du er væk hjemmefra, og det kræver således låse af høj kvalitet, hvis du vil passe bedst muligt på dine ting. 

Ruko låse er blandt nogle af de mest almindelige låse herhjemme, og Ruko repræsenterer en stolt tradition for danske kvalitetslåse med høj sikkerhed. Hos BAUHAUS finder du låse til alle dine døre og vinduer derhjemme, og du kan frit vælge imellem alt fra almindelige Ruko låse og Ruko hængelåse til Ruko dørgreb, vinduesgreb og Ruko cylindere afhængigt af, hvilken type af Ruko låse, du foretrækker. Nogle Ruko låse kan du nemt montere selv, imens andre måske kræver et hurtigt besøg fra en låsesmed, der kan hjælpe dig godt på vej.

 

Opnå høj sikkerhed med Ruko låse

Ruko låse er en forholdsvis billig men meget effektiv måde at sikre dit hjem på, og du har mange muligheder, når du køber dine Ruko låse online hos BAUHAUS. Vores brede udvalg af Ruko låse og Ruko dørgreb gør det nemt at finde låse til dine døre, og særligt hvis du mangler dørgreb eller vinduesgreb til din bolig, har du frit valg på alle hylder. Vælg Ruko dørgreb eller vinduesgreb i mat krom eller blankt krom, og se de mange forskellige modeller her på siden. Skab et stilrent og ensartet look ved at vælge de samme Ruko dørgreb og vinduesgreb til alle rum, eller varier udtrykket i hvert enkelt rum ved at vælge forskellige dørgreb og vinduesgreb. Valget er op til dig, så grib muligheden for at skabe det look, du drømmer om, samtidig med at du sikrer dit hjem imod indbrud.

 

Vælg en Ruko hængelås eller Ruko cylinder

Udover dørgreb og vinduesgreb har vi også et bredt udvalg af andre Ruko låse, herunder de helt simple Ruko hængelåse, der er god til sikring af mindre ejendele som eksempelvis ejendele i et skab. Mange bruger også Ruko hængelåse til sikring af kælderrum eller loftrum, men her anbefaler vi, at du, så vidt muligt, får installeret en mere sikker Ruko lås, eller at du som minimum undgår at opbevare dine vigtigste værdier i kælder eller på loft. En Ruko hængelås er forholdsvis nem for en indbrudstyv at brække op, hvis vedkommende har det rette udstyr med, så brug hellere Ruko hængelåse til sikring af ejendele, som det ikke er en katastrofe at miste – eksempelvis til aflåsning af skab i fitnesscentret.

Til vigtigere værdigenstande – hvad enten det handler om økonomisk værdi eller affektionsværdi – anbefaler vi, at du i stedet anskaffer dig en Ruko cylinderlås, der er en avanceret lås, som ikke umiddelbart kan brækkes op, da den sidder monteret i døren. En Ruko cylinder er det sikreste valg, og det er derfor også typisk denne type af lås, som du vil finde, hvis du tager et kig på din hoveddør eller på andre centrale døre i hjemmet, hvor der allerede er monteret en Ruko lås.      

 

Ruko låse virker præventivt

At du monterer Ruko låse på dine døre og vinduer er naturligvis ikke garanti for, at der ikke kan ske indbrud i dit hjem. Dog er du bedre stillet med Ruko låse, end du er uden, og Ruko låse virker ofte præventivt og forebygger herved indbrud, fordi indbrudstyven typisk udser sig de mindst sikrede huse i nabolaget. Besværlige Ruko låse tager tid at bryde op, og jo mere tid, tyven skal bruge på at bryde låsen op, jo større er risikoen for, at tyven bliver opdaget. Derfor går de fleste indbrudstyve en stor bue udenom boliger med styr på sikkerheden i form af låse. Særligt hvis du vælger låse fra Ruko, der er garant for låse af høj kvalitet.  

Vil du være ekstra sikker, kan du, udover at montere Ruko låse i dit hjem, med fordel også få installeret et alarmsystem i din bolig. Du finder alt i sikkerhed og alarmer online her hos BAUHAUS, hvor vi blandt andet har samlet et bredt udvalg af alt fra dørspioner til værdibokse og alarmsystemer, der er lige til at sætte op i dit hjem. Kombinationen af Ruko låse og et alarmsystem af høj kvalitet giver dig den bedst mulige sikkerhed, så du trygt kan forlade hjemmet uden at bekymre dig om ubudne gæster, imens du er væk.

 

Køb Ruko låse online hos BAUHAUS

Vil du øge sikkerheden i din bolig, så er det Ruko låse, du skal have fat i. Hos BAUHAUS har vi et bredt udvalg af Ruko låse til alle behov, og du kan nemt bestille dem hjem med levering til din bopæl eller levering til din nærmeste BAUHAUS med Click & Collect, hvor du selv henter din bestilte vare, når det passer dig. Du har altid 3 måneders fuld returret på alle produkter købt online hos BAUHAUS, og du kan derfor trygt lægge din bestilling af Ruko låse hos os. Læg dine ønskede Ruko låse i kurven, og fuldend din bestilling i dag. Vi glæder os til at levere til dig, så du snart kan føle dig endnu mere tryg i din bolig! 

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.