Indlæser

SAPHE

(7)
Med en Saphe trafikalarm får du et intelligent trafiksystem, der skaber tryghed og sikkerhed i trafikken ved at hjælpe dig og andre bilister til at kommunikere med hinanden gennem deling af trafikdata. I trafikken er tryghed det vigtigste nøgleo..

Viser 7 produkter

Viser 7 produkter

Med en Saphe trafikalarm får du et intelligent trafiksystem, der skaber tryghed og sikkerhed i trafikken ved at hjælpe dig og andre bilister til at kommunikere med hinanden gennem deling af trafikdata.

I trafikken er tryghed det vigtigste nøgleord:

  • Tryghed i forhold til at nå sikkert frem ved at undgå ulykker.
  • Tryghed i forhold til at nå frem i tide ved at undgå unødig tid i trafikken.
  • Tryghed i forhold til din økonomi ved at undgå bøder.

Trygheden opstår med et stærkt fællesskab, og fællesskabet opstår, når du vælger Saphe. Med en Saphe trafikalarm bliver du som bruger ikke kun en del af et dansk fællesskab, men et fællesskab, der går udover landegrænser.

Du kan vælge imellem tre forskellige Saphe trafikalarmer til bilen og én til motorcyklen:

  • Saphe One: Den originale trafikalarm og mest udbredte i Danmark. Saphe One placeres i bilen og forbindes via Bluetooth til en app på din smartphone. Den advarer dig mod farer, ulykker og fartkontroller forude.
  • Saphe One+: Dette er den forbedrede version af den originale Saphe One. Den giver dig alt det bedste fra Saphe One, bare endnu bedre. Den har nye alarmtyper som fx strækningskontrol og der er øget mulighed for personlige alarmer og lydindstillinger. Crash Detect opretter automatisk og øjeblikkelig alarm til andre brugere ved egen ulykke.
  • Saphe Drive: Denne trafikalarm hjælper dig ikke kun med at undgå fartbøder, den øger også din sikkerhed og reducerer den tid, du bruger i trafikken. Det flotte og enkle display viser vha. simple ikoner, hvad du bliver advaret mod, fx et fast/mobilt fartkamera, en ulykke eller noget tredje.
  • Saphe MC: Trafikalarmen til motorcyklen advarer om fartkontroller og ulykker forude. Den skal monteres på indersiden af din hjelm ved øret og afgiver lyd via højtaler i enheden. Den skal forbindes via Intercom/Bluetooth og starter automatisk, når du begynder at køre.

 

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.