Indlæser

SIKA

(67)
Mangler du trælim, fugemasse og lignende produkter, er det fra Sika af den absolut bedste kvalitet. Det bliver brugt både til industri og byggeri, hvilket siger noget om, hvor holdbart det er. Rul op på siden og find nemt det produkt fra Sika,..

1-32 af 67 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 67 produkter

Sika

Mangler du trælim, fugemasse og lignende produkter, er det fra Sika af den absolut bedste kvalitet. Det bliver brugt både til industri og byggeri, hvilket siger noget om, hvor holdbart det er. Rul op på siden og find nemt det produkt fra Sika, som passer til dit behov.

Sika er nærmest synonym med fugeprodukter. Spørg enhver håndværker, og de har helt sikkert hørt om Sika fugemasse eller andre af Sikas kvalitetsprodukter. Produkterne bliver da også brugt til både industri og byggeri på grund af deres høje kvalitet og gode holdbarhed.

Eventyret begyndte i Schweiz i 1910, hvor Kaspar Winkler udviklede et vandtættende middel til mørtel med navnet Sika. Siden da har Sika stået for innovation, hvor grænserne hele tiden flyttes, når der gælder om at udvikle nyskabende fugeprodukter.

Hos BAUHAUS er vi stolte af at kunne præsentere kunderne for et kæmpe udvalg af Sikas kvalitetsprodukter, lige fra fugemasse til trælim. For alle produkter gælder, at du tydeligt kan læse i de individuelle beskrivelser, hvilke overflader du kan påføre dem på, hvor høje temperaturer de kan klare og en lang række andre detaljer.

Tre fordele ved produkter fra Sika:

 • Kvalitetsprodukter, der også bliver brugt til industri og byggeri
 • Nemt at gå til for gør-det-selv folk
 • Skabt på bæredygtig og miljørigtig vis

Høj holdbarhed og kvalitet, som industrien også benytter sig af

Når du vælger et produkt fra Sika, vælger du også et produkt i rigtig god kvalitet. Deres produkter har en så god kvalitet, at de er et naturligt valg i forbindelse med for eksempel byggeri af tage og at gøre et badeværelse vandtæt.

De produkter fra Sika, som du finder her hos BAUHAUS, kan du derfor være sikker på at kunne have glæde af i rigtig mange år. Det er produkter, der er skabt til at kunne holde til det slid, der kommer fra selv store byggerier og andre former for klimaer.

Enkelt og simpelt for dig at gå til som gør-det-selv mand eller kvinde

Når vi skriver, at produkterne også bliver brugt i industrien, kan det få dem til at lyde som nogle produkter, der er meget komplicerede for dig at bruge. Det er dog ikke tilfældet. Sikas produkter er netop meget nemme for dig at gå til, lige meget hvilke du vælger.

Nogle, for eksempel trælimen, kommer i en praktisk tube, hvorfra du direkte kan påføre den på det materiale, hvor du vil have den. Til andre af produkterne skal du bruge en fugepistol. Selvom du aldrig har gjort det tidligere, vil det stadig være meget nemt for dig at styre, at du får påført fugemassen i et jævnt lag.

Sika har fokus på miljø og bæredygtighed

Sika er i dag en kæmpe virksomhed med over 18.000 ansatte på verdensplads. Heldigvis tager de deres ansvar som stor virksomhed meget alvorligt. De har et stort fokus på, at deres medarbejdere udnytter naturens ressourcer ansvarligt, og at der ikke bliver udledt skadelige stoffer til miljøet.

Sådan vælger du det rigtige produkt fra Sika

Når du skal finde ud af, hvilket produkt fra Sika der er det rigtige til dit projekt, er der en række forskellige detaljer, som det er vigtigt, at du er opmærksom på. Du kan læse om de forskellige produkter ved at klikke på dem, hvilket gør det nemt for dig at finde frem til det rette. Det, du bør overveje, er:

 • Hvilke overflader kan produktet bruges på?
  Det er forskelligt hvilke former for overflader, som de forskellige produkter kan bruges på. Derfor er det altid noget, som du bør være opmærksom på. For eksempel er det ikke alle produkter, der kan bruges på spejle.
 • Hvor hurtigt tørrer produktet?
  Har du brug for et produkt, der tørrer hurtigt? Eller gør det ikke noget, at det er længere tid om at tørre? Du kan læse om, hvor længe Sikas produkter er om at tørre, eller hvor længe de er om at danne en tør hinde.
 • Hvor høje og lave temperaturer kan produktet klare?
  For nogle produkter er det vigtigt, at de kan klare nogle meget høje eller meget lave temperaturer. I det tilfælde er det vigtigt, at du er opmærksom på det. Generelt kan produkterne fra Sika dog klare nogle både meget høje og meget lave temperaturer. Skal du bruge dem i et almindeligt dansk klima, vil det derfor sjældent være noget, som du bør have fokus på.
 • Ved hvilke temperaturer må du arbejde med den?
  Lige som du skal være opmærksom på, hvor høje temperaturer produktet kan klare, skal du også være opmærksom på, hvad temperaturen skal være, der hvor du arbejder med produktet.
 • Kan du male på det?
  Har du brug for at male over Sika produkterne, er det vigtigt, at du er opmærksom på, om det er en mulighed. Nogle produkter kan nemlig ikke tåle, at du overmaler dem.

Fuger og lim skal bare holde

Når du først har limet noget sammen eller skabt dine fuger, har du ikke lyst til at bruge mere tid på dem. De skal bare holde. Derfor er det vigtigt, at du vælger et kvalitetsprodukt som dem fra Sika, så du kan være sikker på, at du kan få glæde af dit resultat i mange år fremover.

Når du har fundet det produkt fra Sika, som du gerne vil have, kan du bestille det med levering til din adresse eller som Click and Collect. Det sidste betyder, at du selv skal ned i et af vores varehuse og afhente varen.

Det er med til at sikre dig, at du er sikker på, at varen er der, og at du kan få fat på den i løbet af kort tid, når du står og er i gang med et projekt. Med Click and Collect kan du nemlig hente din vare bare tre timer efter, at du har bestilt den – dog selvfølgelig kun inden for vores åbningstid.

Rul op på siden og find nemt det produkt fra Sika, som du har brug for.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.