Indlæser

SKAGEN BETON

(6)
Den danske virksomhed Skagen Beton producerer fliser og rionet i en høj kvalitet. Du kan få begge dele i flere forskellige størrelser og tykkelser. Dermed kan du nemt skabe det look, du ønsker, i din have. Rul op på siden og gå på jagt blandt v..

Viser 6 produkter

Skagen Beton

Den danske virksomhed Skagen Beton producerer fliser og rionet i en høj kvalitet. Du kan få begge dele i flere forskellige størrelser og tykkelser. Dermed kan du nemt skabe det look, du ønsker, i din have. Rul op på siden og gå på jagt blandt vores produkter fra Skagen Beton.

Skagen Beton er en dansk virksomhed, der producer blandt andet fliser i beton og rionet, der bruges til gulvvarme og som hegn i haven. Deres produkter er af en høj kvalitet, så du kan skabe stier og indkørsler, som du kan glæde dig over i mange år fremover.

Er du gør-det-selv person, kan du nemt selv lægge fliserne. Dermed kan du spare rigtig mange penge på projektet. Når du skal lægge fliser som stier og indkørsel, skal du huske, at du også skal lægge belægningsgrus og afretningsgrus under, så de kan ligge ordentlig. Du kan se vores guide til at lægge fliser her og finde forskellige former for grus, afrettersæt og arbejdstøj her hos BAUHAUS.

Tre fordele ved produkter fra Skagen Beton:

  • Høj kvalitet og holdbarhed
  • Giver et flot look udendørs
  • Kan bruges til flere formål

Produkter i en høj kvalitet og med en stor holdbarhed

Når der skal køre biler i din indkørsel hver dag, er det en god ide, at du sørger for at vælge nogle i en høj kvalitet. De skal kunne holde til, at der kører biler på dem ofte og til at være ude i al slags vejr.

Fliserne fra Skagen Beton har en høj kvalitet, så du har mulighed for at have glæde af dem i mange år fremover. Det samme har deres rionet, der kan bruges til gulvvarme og som hegn i haven. Begge dele kræver selvfølgelig, at du vælger materialer i en høj kvalitet.

Få et flot look med de smukke produkter fra Skagen Beton

Fliserne fra Skagen Beton har en flot overflade, der changerer i flere forskellige farver. Det er med til at give et rigtig flot spil i indkørslen, terrassen og på stierne i haven.

Vælger du at bruge rionet som hegn, kan du skabe nogle meget smukke afskærmninger mellem forskellige sektioner i haven. De åbne net er næppe nogen, du vil bruge som hegn ind mod naboen, men som opdeling af din egen have, fungerer de rigtig godt.

De åbne net gør det nemt for planter at vokse i dem, eller du kan bruge dem til planteophæng. Dermed bliver de en levende og aktiveret del af din have.

Brug Skagen Betons produkter sådan, som det passer dig

Du har mulighed for at bruge Skagen Betons produkter på flere forskellige måder. Fliserne kan for eksempel både bruges i indkørsel, til havestier, bede, terrasser og på mange andre måder. Du kan kombinere forskellige former for fliser for at skabe det look, som du ønsker.

Også rionettet kan som nævnt bruges på forskellige måder. Du kan både bruge det til at støbe ned i gulvet, når du har brug for gulvvarme, og du kan bruge det som hegn i haven. Det giver nogle meget alsidige brugsmuligheder.

Sådan vælger du det rigtige produkt fra Skagen Beton

Når du skal vælge fliser fra Skagen Beton, er der en række forskellige faktorer, som du bør se på. Først og fremmest er det, om de skal have en fast, skarpkantet eller slået kant. Det gør en forskel i forhold til det look, du får i haven.

Derudover skal du også tænke over, hvor tykke fliserne skal være. Hvis de skal kunne holde til, at der kører biler på dem, skal de være mindst 7 cm tykke. Skal der kun være gående på dem, kan du nøjes med fliser med en tykkelse på 5 cm.

Endelig spiller farven, formen og størrelsen på fliserne også ind. De har alle at gøre med det look, du gerne vil skabe i haven. Du kan eventuelt vælge at kombinere flere forskellige former for fliser for at skabe et mere spændende look.

Sådan vælger du det rette rionet

Når du skal vælge rionet, skal du se på, hvordan du skal bruge det. Til haven vil det være pænest med et rionet på 4 mms tykkelse, mens et rionet på 6 mm kan være nødvendigt til gulvvarme.

Når du bruger nettet i haven, bør du derudover også tænke over, hvilket look du gerne vil have. Du kan få rionet i galvaniseret metal og i et rustlook. Det galvaniserende metal holder sit glinsende look, mens det rustne net selvfølgelig bliver ved med at have det rustikke, rustne look.

Smukke havestier og afskærmninger i haven med produkter fra Skagen Beton

Med produkterne fra Skagen Beton kan du virkelig skabe det look i din have og indkørsel, som du gerne vil. Du kan få smukke havestier og en lækker terrasse, hvor du kan nyde solen. Hvis du gerne vil gøre en del af terrassen mere privat, kan du vælge at sætte rionet op omkring som afspærring.

Når du køber produkter fra Skagen Beton her hos BAUHAUS, har du mulighed for at bestille dem som Click & Collect eller bestille dem med levering. Det sidste vil typisk være det nemmeste for dig, når du skal have en masse fliser leveret. De bliver leveret på paller, så de er nemme for dig at opbevare.

Har du selv mulighed for at hente varerne, kan Click & Collect dog være en mulighed for både at få dem hurtigere og billigere. Med denne løsning har du nemlig mulighed for at hente varerne bare tre timer efter, at du har bestilt dem. Dermed kan du bruge dem allerede samme dag.

Rul op på siden og find nemt de rette produkter fra Skagen Beton blandt vores udvalg.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.