Indlæser
Ændrede åbningstider i weekenden: Lørdag 8-18. Søndag 10-20.

SWEDOOR/JELD-WEN

(222)
SWEDOOR har altid været kendt som den kvalitetsbevidste leverandør af både indvendige døre og yderdøre. I dag ejes SWEDOOR af amerikanske JELD-WEN, der er en af verdens førende producenter af døre, vinduer og kompositplader. Se vores store udval..

1-32 af 222 produkter

Fra: 2.299,00 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Fra: 11.489,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Fra: 11.899,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
4.999,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Fra: 4.999,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
5.499,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Montageservice
Levering
Click & Collect
3.939,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Fra: 3.939,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Fra: 4.919,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
4.919,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Fra: 5.299,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Fra: 1.939,00 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
3.919,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 222 produkter

SWEDOOR JELD-WEN

SWEDOOR har altid været kendt som den kvalitetsbevidste leverandør af både indvendige døre og yderdøre. I dag ejes SWEDOOR af amerikanske JELD-WEN, der er en af verdens førende producenter af døre, vinduer og kompositplader. Se vores store udvalg af SWEDOOR-døre, og læs mere om firmaet bag.

SWEDOOR har været et kendt brand i danske byggemarkeder siden 1980’erne. Skulle kvaliteten være i top og prisen til at betale, var det en SWEDOOR, der skulle købes. Det et ry som SWEDOOR JELD-WEN stadig har den dag i dag.

Fra SWEDOOR til JELD-WEN

Det svenske mærke kom på danske hænder i starten af 1990’erne, hvor danske Vest-Wood opkøbte det og en række andre europæiske dørproducenter. Vest-Wood hed oprindeligt Løgstør Møbel Design, og blev stiftet i Løgstør i 1981.

I 2006 blev Vest-Wood en del af den amerikanske JELD-WEN koncern. Den stammer fra 1960, hvor den amerikanske iværksætter Richard Wendt købte et maskinsnedkeri i Oregon med 15 ansatte. Det udviklede sig over de efterfølgende 50 år til en global virksomhed med fabrikker i 22 lande i Nordamerika, Europa og Australien. Så i dag er JELD-WEN en koncern med 150 divisioner og over 20.000 ansatte.

Turen til Europa tog JELD-WEN allerede i starten af 1990’erne. Her fandt de hurtigt ud af, at der var masser af lokale producenter, som leverede fantastiske produkter. De var svære at konkurrere med. Så i stedet begyndte de derfor at opkøbe dem, for at styrke deres position på markedet.

SWEDOOR JELD-WEN døre i dag

Men på grund af SWEDOOR-brandets store kendskabsgrad og troværdighed, anvendes det fortsat i markedsføringen af JELD-WENs døre i Skandinavien.

Her tilbyder JELD-WEN et bredt udvalg af indvendige, udvendige og skydedøre til både private og virksomheder. Alle dørtyper fås i flere forskellige kvaliteter og i et utal af forskellige design, farver og materialer.

Udvendige døre fra SWEDOOR

De udvendige døre fås i forskellige træsorter – både i laminat, traditionelt fyrretræ, eg og forskellige former for ædeltræ.

Designmæssigt fås de udvendige døre både i traditionelt nordisk design som fyldnings- eller bræddedøre med eller uden ruder. Du kan også vælge yderdøre i et mere moderne, minimalistisk design, igen uden eller med forskellige former for ruder i døren.

Derved kan du få døre i lige præcis det design, der passer perfekt til netop din boligs stil. Her vælger de fleste fyldnings- eller bræddedørene til boliger i et traditionelt dansk design. Til mere moderne byggerier oftest vælges der oftest en af de mere minimalistiske dørdesign.

Du kan dog også godt slippe heldigt fra at vælge et minimalistisk dørdesign til et mere traditionelt hus, med mindre husets stil er meget gammeldags. Omvendt kan det nemt blive problematisk at få en fyldnings- eller bræddedør til at passe til et moderne husdesign.

Du kan også få leveret forskellige former for sidepartier til yderdørene, der passer i designet og materialevalget på den yderdør, du har valgt. Derved kan du bygge et flot indgangsparti både til hjemmet eller din virksomhed.

Alle SWEDOOR JELD-WEN yderdøre er udstyret med skjulte hængsler og mekanisk trepunktslukning. Det gør det sværere for tyve at bryde døren op. Samtidig holder det døren tæt lukket, så du sparer på varmen og undgår træk i vinterhalvåret.

Så med en yderdør fra SWEDOOR, er din bolig sikret optimalt – både mod tyve, kulde og træk.

Indvendige døre fra SWEDOOR

Indvendige døre fra SWEDOOR fås i et utal af forskellige design og målrettet forskellige anvendelser. Således kan du få

  • lydtætte døre til teenageværelset
  • særlige børnevenlige døre til børneværelset
  • glasdøre eller franske døre til stuen
  • skydedøre til steder, hvor der er brug for så meget plads i dørhullet som muligt
  • glatte døre eller døre med 3D-effekt

og mange andre former for inderdøre.

Inderdørene fås f.eks. som formpressede døre, der har en ramme af fyrretræ med kerne af massivt indmad beklædt med en formpresset fiberplade. Du kan også få inderdøre i massivt træ. De er både mere stabile, og mere lyddæmpende end de formpressede modeller.

Endelig kan du købe prisgunstige celledøre fra SWEDOOR. Her er ydersiderne af enten glatte eller formpressede fiberplader og indmaden i døren skabt af fiberlameller med papir- eller tyndt træfyld.

Alle indvendige døre fra SWEDOOR er udstyret med en særlig lukkeanordning, der sikrer, at de altid lukkes stille og roligt, samt ikke står og klaprer, f.eks. på grund af træk.

Skydedøre fra SWEDOOR JELD-WEN

Skydedøre er den praktiske løsning til de steder, hvor der ikke er plads til en traditionel dør – eller hvor der er behov for at udnytte pladsen omkring dørhulet maksimalt. Samtidig giver skydedøren mulighed for at kunne udnytte bredden på dørhullet fuldstændigt – perfekt til både handicappede i kørestole, eller hvis f.eks. store pakker eller møbler skal bæres gennem døren.

Skydedørene skaber heller ikke det samme lufttryk som en almindelig dør, hvis den bliver smækket. Samtidig er selve dørpladen bedre beskyttet, når den er åben, end en dørplade i en almindelig døråbning.

Husk karm, gerigter, dørgreb og lås

Til alle inderdøre og skydedøre kan du tilkøbe karme og gerigter fra SWEDOOR i matchende design. Husk også at købe dørhåndtag og låse til alle yderdøre. Alle yderdøre leveres monteret i karm.

Til inderdørene medfølger standardlås og nøgle, mens dørgreb skal købes separat.

Køb på standardmål eller skræddersy din dør

Alle SWEDOOR JELD-WEN døre kan leveres på en række almindelige standardmål, ligesom du har mulighed for at bestille mange af dørene på mål eller ligefrem skræddersy din dørløsning.

Det sidste er en oplagt måde at skabe et imponerende og flot indgangsparti – enten omkring hoveddøren derhjemme eller til hovedindgangen i din virksomhed. Hør nærmere om de mange muligheder, næste gang du kommer forbi dit lokale BAUHAUS-varehus.

Køb dine nye døre hos BAUHAUS

Hos BAUHAUS fører vi et stort og meget bredt udvalg af både indvendige, udvendige og skydedøre fra SWEDOOR JELD-WEN. Vi har døre fra den kendte dørproducent i alle prisklasser, lige fra de helt billige celledøre og til de dyreste yderdøre i ædeltræ.

Så uanset om du er ved at restaurere et gammelt hus med bindingsværk, eller skal bruge moderne, minimalistiske døre til dit nybyggeri, finder du de helt rigtige døre fra SWEDOOR hos os.

Som altid kan du vælge mellem enten at få dørene leveret på adressen eller hente dem i dit lokale BAUHAUS-varehus. Døre på specialmål, sikkerhedsdøre og en række yderdøre leveres dog direkte fra fabrikken. De kan kun bestilles til adresse, ikke til afhentning i varehus.

Hold altid øje med det grønne flueben ud for Click & Collect (afhentning i varehus) eller Webshop (levering på adressen), når du køber din nye dør online hos BAUHAUS.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.