Indlæser

TARKETT

(18)
Tarkett har i mange år produceret vinylgulve i en meget høj kvalitet. Gulvene er for eksempel meget slidstærke og lyddæmpende. Dermed er de med til at skabe et mere praktisk og behageligt indeklima. Vinylgulve er dog ikke kun praktiske, men fr..

Viser 18 produkter

Viser 18 produkter

Tarkett

Tarkett har i mange år produceret vinylgulve i en meget høj kvalitet. Gulvene er for eksempel meget slidstærke og lyddæmpende. Dermed er de med til at skabe et mere praktisk og behageligt indeklima. Vinylgulve er dog ikke kun praktiske, men fremstilles med en lang række forskellige former for mønstre. Rul op på siden og dan dig et overblik over de mange forskellige typer af vinylgulve fra Tarkett. 

Virksomheden Tarkett producerer først og fremmest vinylgulve i en meget høj kvalitet. Det er holdbare gulve, der kan bruges i mange forskellige rum. Dermed kan du have glæde af dem i mange år fremover, lige meget hvor du lægger dem. 

Farverne på gulvene er i høj grad holdt i kolde farver, som vi godt kan lide det her i Norden. Mange af gulvene har dog et hyggeligt mønster eller et andet skær, der passer til den stemning, som vi også gerne vil skabe i vores boliger. 

Med et vinylgulv fra Tarkett kan du altså få et praktisk gulv, som du kan have glæde af i mange år. Samtidig er det et flot gulv, der er med til at skabe den helt rette stemning i din bolig. 

Tre fordele ved produkter fra Tarkett:  

  • Slidstærke gulve til brug i mange år
  • Kan lægges på det gamle gulv
  • Lyddæmpende effekt i rummet

Slidstærke gulve fra Tarkett kan bruges i mange år 

Vinylgulvene fra Tarkett er meget slidstærke og egner sig derfor godt til at ligge i rum, hvor der bliver slidt meget på gulvet. Det er ikke mindst i køkkenet og entreen, hvor der ofte er meget trafik af fødder hver dag. 

Derudover er der i begge rum også øget risiko for, at gulvet bliver beskidt. I køkkenet kan det være, at der bliver spildt mad på det, mens det i entreen kan være, at du slæber mudder eller småsten med ind. Vinylgulvet tager ikke imod snavs og er nemt og hurtigt for dig at rengøre. 

Har du en hund, skal du dog være opmærksom på, at det kræver lidt ekstra arbejde at have et vinylgulv. Hundens klør kan nemlig skabe ridser på gulvet, hvis de ikke bliver klippet ofte. Samtidig kan hunden også slæbe småsten ind, der kan give yderligere ridser, hvis de ikke bliver fejet væk. 

Kan i mange tilfælde lægges på det gamle gulv

Vinylgulve er en meget nem form for gulv for dig at lægge. I mange tilfælde kan du nemlig lægge det direkte oven på det gamle gulv. Dermed er det altså ikke noget, der kommer til at tage lang tid eller kræve flere uger. 

Du skal dog være opmærksom på, at du ikke altid bare kan lægge et nyt vinylgulv oven på et gammelt. Har du allerede vinylgulv, er det derfor vigtigt, at du undersøger, om det skal fjernes først. 

Vinylgulve fra Tarkett sænker lydniveauet 

Har du problemer med, at dit hjem er meget lydt, vil du blive glad for et vinylgulv fra Tarkett. Mange af gulvene er nemlig skabt på en måde, så de har en lyddæmpende effekt. Det kan være på helt op til 19 dB. Det kan virkelig gøre en stor forskel og gøre rummet rarere for dig at være i. 

Har du problemer med akustikken i din bolig, kan du udover et vinylgulv også overveje at få sat nogle andre loftsplader op. Loftsplader med en lyddæmpende effekt er med til at sænke lydniveauet yderligere, så det bliver meget rarere for dig at opholde dig i din bolig. Du kan finde flere forskellige former for lyddæmpende loftsplader her hos BAUHAUS. 

Sådan vælger du det rigtige produkt fra Tarkett 

Når du skal vælge et vinylgulv, bør du først og fremmest tænke over, hvor det skal bruges henne. Vinyl er et oplagt materiale at lægge på badeværelset. Det kræver dog, at det er vådrumssikret, så det kan klare de store mængder af vand og fugt, der er derude. Det er ikke alle vinylgulve, der kan det. 

Skal du ikke bruge vinylgulvet på badeværelset, handler det først og fremmest om, at du finder et gulv, som, du synes, er pænt. Du kan vælge mellem mange forskellige former for mønstre. For eksempel har du både mulighed for at vælge mønstre, der ligner fliser, og mønstre, der ligner træ. 

Det rette gulv får dit hjem til at hænge sammen

I mange tilfælde vil du slet ikke tænke over dit gulv, når det først er lagt. Det er bare en daglig, praktisk foranstaltning. Når du ikke tænker over dit gulv, betyder det dog netop også, at du har valgt det rette. Hvis du hver dag gik og blev irriteret på gulvet, var der jo noget galt med det. 

Et gulv er dog selvfølgelig ikke kun praktisk. Den store gulvflade er også med til at binde rummet sammen, så det kommer til at passe sammen rent stilmæssigt. Det er derfor vigtigt for, at dit hjem får det udtryk, som du ønsker. 

Bestil nemt og hurtigt vinylgulv fra Tarkett hos BAUHAUS

Når du har bestemt dig for, hvilken form for vinylgulv fra Tarkett der er den rette til dit hjem, kan du nemt og hurtigt bestille den her hos BAUHAUS. Du kan vælge at bestille den med levering til dit hjem – det kan være rarest, hvis du skal bruge meget - eller at bestille den som Click & Collect. 

Med Click & Collect bestiller du vinylgulvet her på siden, men henter det så selv nede i et af vores byggemarkeder. Du bestemmer selv hvilket. Vi lægger gulvet klar til afhentning bare tre timer efter, at du har bestilt det. Det er derfor en metode, der går hurtigere end med levering. 

Rul op på siden og få nemt et overblik over de mange typer af vinylgulve fra Tarkett.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.