Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

VITAVIA (219)

Skab hygge og plantevækst i haven, og få mere haveglæde med et drivhus fra Vitavia. Med mere end 35 års erfaring fra branchen er Vitavia en virksomhed med stor viden om og et indgående kendskab til drivhuse og drivhustilbehør. Vitavia h..

1-32 af 219 produkter

Kun webshop
Levering
Click & Collect
10.738,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
9.999,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
8.949,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
11.912,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
12.449,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
14.520,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
9.999,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
13.299,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
16.549,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
14.249,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
14.849,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
3.589,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
16.449,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
18.099,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
9.299,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
7.999,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
23.799,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 219 produkter

Vitavia - drivhuse for alle

Skab hygge og plantevækst i haven, og få mere haveglæde med et drivhus fra Vitavia.

Med mere end 35 års erfaring fra branchen er Vitavia en virksomhed med stor viden om og et indgående kendskab til drivhuse og drivhustilbehør. Vitavia har et stort udvalg af forskellige typer drivhuse i mange forskellige udformninger og størrelser, der imødekommer behovet hos en bred vifte af drivhusentusiaster.

Vitavia drivhuse passer til enhver have eller terrasse - stor som lille. I Vitavias sortiment finder du alt fra vægdrivhuse og mistbænke til store orangerier og udestuer. Så uanset hvilke drivhusdrømme, du har, finder du med garanti en drivhusmodel, der passer til lige netop dine ønsker og behov.


Kvalitetsdrivhuse til priser, hvor alle kan være med

Drivhuse fra Vitavia er i høj kvalitet, og det store sortiment indeholder drivhusmodeller på et prisleje, hvor alle kan være med. Det brede udvalg inkluderer mange forskellige serier, som rummer både store og små modeller. Det er således let at finde en drivhustype for enhver smag til en overkommelige pris. På den måde skal hverken pris eller plads være en begrænsning for dit drivhuskøb.

Drivhuse til ethvert formål

Uanset om du er seriøs hobbygartner og vil være selvforsynende i havens frugter og grøntsager, eller om du ønsker en udestue, hvorfra du kan nyde udsigten til din have, så kan du finde lige det, du drømmer om blandt Vitavias drivhussortiment. Udvalget byder på både drivhuse til vækst og drivhuse til hygge. Alle drivhusenes profiler er fremstillet i aluminium, og de forskellige modeller fås i disse farver og lakeringer:

  • Aluminium
  • Antracit
  • Sortlakeret
  • Grønlakeret

Ruderne består enten af almindeligt drivhusglas, hærdet glas eller polycarbonat. Flere af modellerne fås med forskellige glastyper, så du kan vælge, om du mest er til polycarbonat, glas eller hærdet glas. Nogle modeller kombinerer også rudetyper, så f.eks. siderne er af glas, mens taget er i polycarbonat. Vitavias drivhuse fås også i mange forskellige former. Størstedelen har en klassisk firkantet drivhusform, men sortimentet inkluderer også mere moderne og romantiske modeller.
Læs videre her på siden og lær Vitavis drivhusserier at kende.

Klassiske og traditionelle drivhuse

Er du på udkig efter et helt traditionelt og flot drivhus, kan du finde drømmedrivhuset blandt Vitavias klassiske serier Mars, Venus eller Merkur. Mars drivhusene har et enkelt, rummeligt design med plads til både planter og siddepladser. Mars drivhusene har store arealer på op til 11,5 m2, der gør det muligt at skabe imponerende orangerier. De fås i grøn, sort og aluminium med ruder i delt glas.

Venus drivhusene fås som mindre væksthuse på 3,8 m2 og op til større drivhuse på 7,5 m2. Du vælger mellem farverne aluminium, grøn og sort, mens ruderne enten er i polycarbonat eller delt glas. Merkur drivhusene fås også i mange forskellige størrelser, fra 6,7 m2 til 11,5 m2. De leveres i samme farver og med samme rudemuligheder som Venus. Det er desuden muligt at tilkøbe automatiske vinduesåbnere og at udskifte enkeltdøren med en dobbeltdør.

Store orangerier til den seriøse hobbygartner

Sirius er en serie bestående af drivhuse med et stort areal på 13 m² i enten sort, grøn eller aluminium. Drivhusene leveres inklusiv sokkel og flotte dobbeltdøre, som du selv bestemmer, hvor skal placeres. Med et Sirius drivhus har du mulighed for at indrette dit eget orangeri, da der er god plads til planter og eventuelle siddepladser. Med 4 tagvinduer er der god mulighed for udluftning, så dine planter får de bedste vækstbetingelser. Det er muligt at tilkøbe tagdekorationer og ekstra dobbeltdøre.

Smukke drivhuse med et romantisk udtryk

Casandra drivhusene fås i aluminium eller sort. De har arealer på enten 9,9 m2 eller 11,5 m2, så der er god plads til planter, arbejdsbord og siddepladser. Det særlige ved Cassandra drivhusene er, at de skal placeres på en halvmur, som skal købes separat. Designet er engelsk garden style, hvilket giver drivhusene et romantisk udtryk.

Diana og Orion drivhusene er kvalitetsdrivhuse designet i smuk rundbuestil. Diana drivhusene fås i mange forskellige størrelser fra 5 m2 til 11,5 m2, og alle modellerne leveres med dobbeltdøre. Orion fås derimod kun med et areal på 5 m2 og leveres med en flot skydedør.

Den sekskantede pavillon Hera har et smukt og romantisk design. Pavillonen er velegnet som en hyggelig udestue f.eks. indrettet med et behageligt møbelsæt og enkle grønne planter. Hera drivhusene har et areal på 9 m2 og fås i enten aluminium eller sort.

Elegante pladsbesparende vægdrivhuse

De to drivhusserier består af praktiske vægdrivhuse, som placeres op mod en mur, husfacaden eller lignende. Ida-serien er interessant for rækkehus- og lejlighedsejere, da den indeholder modeller, som passer til små haver og altaner. I Ida-serien er der også større drivhuse til dig, der har god plads, men gerne vil have placeret drivhuset langs en mur. Ida drivhusene har arealer fra 0,9 m2 til 7,8 m2.

Helena drivhusene har en god rummelighed, og de leveres alle med bundramme. Drivhusene fås i farverne antracitgrå og aluminium i størrelser mellem 8,6 m2 og 11,9 m2.

Drivhuse, der sælges eksklusivt hos BAUHAUS

Det særlige ved både Apollo og Phoenix drivhusene er, at alle modeller leveres inklusiv sokkel. Apollo-serien består af mindre drivhuse på 5 m2 og 6,2 m2, der er lette at få plads til selv i en lille have, mens Phoenix-serien består af større modeller på 9,9 m2 og 11,5 m2 med dobbelte skydedøre og mulighed for god ventilation. Begge serier sælges eksklusivt i BAUHAUS.

Drivhuse med ekstra høje sider

Fælles for Poseidon og Uranus er, at begge drivhusserier har god sidehøjde. De ekstra høje sider gør det lettere at dyrke høje planter såsom tomat- og agurkeplanter. Poseidon drivhusene har en sidehøjde på hele 188 cm, mens Uranus drivhusene har en sidehøjde på 154 cm.

Alle drivhusene i de to serier har en god rummelighed og et stort areal på op til 11,5 m2 hos Uranus og hele 15,7 m2 hos Poseidon. Der er god mulighed for udluftning i begge serier. Poseidon drivhusene leveres med bundramme og dobbelthængslede døre, mens soklerne til Uranus drivhusene skal købes separat. Serierne fås i sort og aluminium.

Det moderne valg med et grafisk udtryk

Freya drivhuset har et enkelt design med et flot pulttag i polycarbonat. Det skrånende tag giver drivhuset et markant og grafisk udtryk, som både er stilfuldt og moderne. Hos BAUHAUS har vi Freya drivhuset med et areal på 7,6 m2 i enten sort eller aluminium. Freya drivhuset er udstyret med ruder i hærdet glas, dobbelt skydedør, et jalousivindue og to tophængslede vinduer.

Find de rette reservedele og tilvalg hos BAUHAUS

For at få den ultimative oplevelse med dit drivhus, kan du tilkøbe en lang række Vitavia drivhustilbehør, såsom et automatisk vandingsanlæg, termometre, vinduesåbnere samt ekstra døre og vinduer. Herudover er det selvfølgelig også muligt at tilkøbe hylder og borde, så du kan udnytte pladsen i dit drivhus optimalt.

Har du allerede et Vitavia drivhus eller tilbehør hertil, er det også muligt at tilkøbe reservedele, f.eks. glaslister eller cylindre til vinduesåbnerne, hvis uheldet skulle være ude.
De mange tilpasningsmuligheder kan bl.a. bidrage til bedre udluftning i dit drivhus, så dine planter får de bedste muligheder for at trives og gro.

Meget mere haveglæde med Vitavia

Med et nyt Vitavia drivhus kan du skabe fornyet haveglæde i dit uderum, men faktisk producerer Vitavia også andet end drivhuse og drivhustilbehør. For selvom Vitavia brandet oftest forbindes med drivhuse, så tæller deres sortiment også brændeskjul og højbede, der vil pynte i din have.

Både brændeskjul og højbede har et flot, organisk design med bløde og buede former. De er fremstillet i et stærkt, rustbeskyttet materiale, der gør, at de vil holde sig flotte i mange år. Alle produkterne er funktionelle, og så er der en klar rød tråd i designet, som binder det hele sammen og skaber harmoni i dit udendørsområde.

Vitavia - et firma i konstant udvikling

Vitavia producerer på egen fabrik og sælger drivhuse, drivhustilbehør, højbede og brændeskjul til glade haveejere i mere end 10 forskellige lande. I Danmark har Vitavia kontor og lagerfaciliteter i Odense, hvorfra de distribuerer til forbrugere i hele landet samt Norge og Sverige.

Vitavia er en virksomhed i rivende udvikling, og det brede sortiment udvides hele tiden. På den måde følger Vitavia altid de nyeste tendenser inden for havelivet.

Køb dit nye Vitavia drivhus i dit nærmeste BAUHAUS varehus eller på BAUHAUS.dk

På denne side finder du hele vores udvalg af Vitavia produkter, og du kan nu gå i gang med at udforske det store drivhusunivers. Finder du drømmedrivhuset, kan du trygt vælge at handle her på BAUHAUS.dk. Det er nemt og bekvemt, og du får leveret dit nye Vitavia drivhus lige til din adresse.

Du kan også lægge vejen forbi et af vores mange varehuse, hvor du kan få hjælp af vores dygtige personale til at bestille et drivhus. Vær dog opmærksom på, at det ikke er muligt at afhente dit nye Vitavia drivhus i et varehus. I stedet bliver det leveret til din egen adresse, så du hurtigt kan komme i gang med at montere og få glæde af drivhuset.

+200.000 produkter

Danmark største udvalg

Bytteservice og retur

Byt indenfor 12 måneder (også i varehus)

Prismatch

Vi matcher laveste pris

5 års garanti

El-værktøj og havemaskine

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned
i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.