Indlæser

WORX

(27)
Worx fremstiller premium haveredskaber og elektrisk værktøj til professionelle og gør-det-selv håndværkere. Deres Landroid-robotplæneklipper er blandt markedets bedste og vil med garanti give dig en flottere græsplæne. Rul op på siden, og gå p..

Viser 27 produkter

Montageservice
5 års garanti
Special Price 4.795,00 kr. Regular Price 4.999,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Montageservice
5 års garanti
5.999,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Montageservice
5 års garanti
10.499,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Montageservice
5 års garanti
8.799,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
5 års garanti
7.999,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
5 års garanti
4.099,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect

Viser 27 produkter

Worx – robotplæneklippere og tilbehør i første klasse

Worx fremstiller premium haveredskaber og elektrisk værktøj til professionelle og gør-det-selv håndværkere. Deres Landroid-robotplæneklipper er blandt markedets bedste og vil med garanti give dig en flottere græsplæne. Rul op på siden, og gå på opdagelse blandt vores store udvalg af robotplæneklippere og -tilbehør fra Worx.

Er du træt af at spilde dine kræfter på at slå græsset derhjemme? Så vil du helt sikkert synes godt om en smart robotplæneklipper fra Worx. Det praktiske og innovative haveredskab slår græsset bedre og hurtigere end konventionelle græslåsmakiner – selv i små haver med blomsterbede og stisystemer. Det eneste, du skal gøre, er at tænde maskinen, slå benene op og nyde synet af din sunde, grønne græsplæne.

Tre fordele ved robotplæneklippere fra Worx

  • Få en sundere og grønnere græsplæne takket være avanceret teknologi
  • Kan klippe flere forskellige længder i al slags terræn – selv på stejle bakker!
  • Støjsvag klipper gør det muligt at slå græs om natten

Worx robotplæneklipper – få en sundere og grønnere græsplæne

Du kender dem helt sikkert – de lange baner af afklippet græs og spor, der alt for ofte ender med at ligge lidt for længe på din græsplæne. Det tager nemlig umådeligt lang tid at klippe og rive græsplænen.

Når du først har sagt A, bør du dog også sige B. Lader du det afklippede græs ligge, kan det nemlig være med til at kvæle din plæne og bane vejen for en masse ukrudt. 

Med en robotplæneklipper fra Worx slipper du for besværret, bekymringerne og de mange mælkebøtter. Landroid-robotplænekipperens tætte, daglige klipning booster nemlig din plænes sundhed og forhindrer ukrudt i at brede sig.

Den avancerede robotteknologi sørger samtidig for, at der ikke kommer lange hjulspor i plænen. Det afklippede græs er desuden så fint, at det kan blive liggende og gøde din græsplæne naturligt. 

Cut-to-edge giver dig en perfekt klipning – selv på ujævnt terræn!

De fleste haveejere holder sig fra robotplæneklippere af frygt for, at plæneklipperen ikke vil kunne se forskel på græs og blomster. Disse bekymringer bliver dog gjort til skamme takket være Landroid-robotplæneklipperens cut-to-edge – dvs. klipning til kanten.

Landroid-modellerne har nemlig to forskudte klinger, som kommer så tæt på din plænes kanter som muligt – må det være langs stisystemer, blomsterbede eller terrassen. Det er derfor meget sjældent, at du behøver at bekymre dig om at trimme kanterne, når robotplæneklipperen fra Worx først har været forbi.

I modsætning til mange andre robotplæneklippere på markedet er Worx Landroid-plæneklipperen forsynet med avanceret inertisensorteknologi, som sender præcise oplysninger om din plænes hældning og glidning i realtid. I praksis betyder det, at din nye robotplæneklipper vil føle sig hjemme overalt i din have og automatisk tilpasse sin hastighed til havens terræn.

Du kan selvfølgelig justere Landroids klippelængde, så din græsplæne får det look, som du foretrækker! 

Støjsvag robotplæneklipper fra Worx – til glæde for dig og resten af nabolaget

Benzindrevne plæneklippere støjer med op til 100 dB, når de drøner henover din græsplæne. Det er 8 gange så højt som 70 dB – hvad der svarer til lydniveauet på en fyldt restaurant – og kan på længere sigt skade din hørelse.

Slår du og dine naboer græsset på samme tid, kan det med andre ord hurtigt blive svært at høre sine egne tanker og nyde en stille stund.

Landroid-robotplæneklippere er imidlertid så støjsvage, at du kan bruge dem i løbet af natten uden at forstyrre en sjæl. Du kan også lade den køre, mens du har venner, familie og naboer på besøg til en hyggelig gillaften. Den smarte robotplæneklipper fra Worx vil automatisk styre uden om jer – og helt sikkert vække begejstring og beundring hos dine gæster!

Konfigurer din Worx robotplæneklipper, så den passer til netop din have!

Ingen haver er ens – det er derfor heller ikke sikkert, at du har brug for den samme robotplæneklipper som din nabo.

En af de helt store fordele ved haveredskaberne fra Worx er, at det er dig, der bestemmer, hvad du behøver, og hvad der kan spares væk. Blandt vores store udvalg af tilbehør til din Worx robotplæneklipper kan du således finde alt fra smart stemmestyring, grænseledninger, GPS-sporing og digitale off limits-hegn.

Du kan med fordel opgradere din robotplæneklipper med anti-kollisionsvalgmulighederne, hvis du ønsker en moderne og avanceret robotplæneklipper, der styrer uden om dine planter.

Det digitale off limits-hegn er det oplagte tilvalg til dig, der har en smuk rosenbusk eller lignende stående i midten af din græsplæne. Med den digitale løsning vil din Landroid-robotplæneklipper nemlig styre udenom din plante, uden at du behøver at sætte et grimt hegn op.

Sådan vælger du den rette Worx robotplæneklipper

Når du har besluttet dig for at investere i en ny robotplæneklipper fra Worx, er der flere detaljer, du bør være ekstra opmærksom på. Det gælder b.la.:

  • Størrelsen:

Worx har robotplæneklippere til haver i alle størrelser. Vælg mellem 6 forskellige modeller, der egner sig godt til haver fra 300 m2 og helt op til 2.000 m2.

  • Tilbehør:

Worx giver dig muligheden for at konfigurere din plæneklipper, så den passer til dine behov og ikke mindst have. Du kan med fordel tilkøbe og konfigurere din Landroid-robotplæneklipper med et anti-kollisionssystem, Voice Control, RadioLink, Off Limits-hegn eller Find My Landroid. Ønsker du en billigere løsning, kan du vælge at sætte Worx grænseledninger og -kabler op i haven.

  • Batteri og opladning:

Worx står bag en række haveredskaber – heriblandt løvblæsere, hækklippere og robotplæneklippere, der alle er udstyret med et 20V højydelsesbatteri. Ejer du allerede andre haveredskaber fra Worx, er der altså penge at spare på din nye Landroid-robotplæneklipper. Det er nemlig nemt at oplade og låne batterier fra Worx-produkterne.

Gør havearbejde til en leg med en robotplæneklipper fra Worx

Landroid-robotplæneklipperen er det oplagte valg til dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med din græsplæne og dine haveredskaber. Du får nemlig det bedste fra begge verdener, når du tænder din robotplæneklipper fra Worx – avanceret teknologi og en sundere, grønnere græsplæne! 

Rul op på siden og bestil din Worx robotplæneklipper hos BAUHAUS i dag. Med vores Click and Collect-løsning kan du hente din robotplæneklipper i dit nærmeste varehus inden for få timer og komme i gang med havearbejdet med det samme! 

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.