Indlæser

WUNDERBAUM

(38)
En Wunderbaum er med til at give dig en frisk duft i bilen, så det bliver rart for dig at sætte dig ind i den hver gang. Du kan få de små dufttræer med en lang række forskellige former for dufte og flere forskellige udseender. Dermed kan du nem..

1-32 af 38 produkter

Side

Viser 1-32 af 38 produkter

Wunderbaum

En Wunderbaum er med til at give dig en frisk duft i bilen, så det bliver rart for dig at sætte dig ind i den hver gang. Du kan få de små dufttræer med en lang række forskellige former for dufte og flere forskellige udseender. Dermed kan du nemt vælge den, der passer til din smag. Rul op på siden og se nærmere på vores store udvalg af Wunderbaum.

Er din bil begyndt at lugte lidt gustent? Eller savner du bare duften af ny bil? Så kan du få en velduftende bil igen med en Wunderbaum. Det klassiske paptræ til forruden kan bruges af alle og kommer med en lang række forskellige former for dufte. Her hos BAUHAUS kan du blandt andet finde dem med duft af jordbær, vandmelon, frisk skov, ny bil og vanilje.

Det er et amerikansk firma, der står bag Wunderbaum. I USA, Storbritannien og Irland bliver træerne kaldt Little Tree, mens de i Tyskland, Holland, Danmark og det øvrige Norden bliver kaldt Wunderbaum. I Spanien, Italien, Frankrig og Portugal bliver de solgt under navnet Arbre Magique. Lige meget hvad de hedder, og hvor du køber dem, får du dog den samme gennemtænkte løsning.

Tre fordele ved Wunderbaum:

  • Velduftende bil
  • Nem at sætte op og udskifte
  • Ikke i vejen under kørslen

Slip for dårlig lugt i bilen

Når du kører bil, er det vigtigt, at det er et rart sted for dig at være. Det har meget med duften at gøre. Selvom du sørger for at gøre din bil grundigt rent ofte, kan bilen alligevel få en lidt speciel lugt med årene. Det kan også være, at du bare ikke bryder dig om den lugt, som biler har.

En Wunderbaum gør det muligt for dig at slippe af med den dårlige lugt og erstatte den med en, som du godt kan lide at dufte til. Det kan være meget forskelligt, da smag jo netop er individuel. Du kan for eksempel vælge frugtdufte, ny bil, skov, hav og tyggegummi. Det burde derfor være nemt for dig at finde den rette duft til din smag.

Nemt at sætte op i bilen

En af grundene til, at Wunderbaum er blevet så populære, er, at de er så nemme for dig at sætte op og udskifte. De små træer hænger i en elastik, som du kan sætte rundt om bakspejlet. Nemmere kan det næsten ikke være.

En Wunderbaum holder som regel i omkring 7 uger, hvor den bliver ved med at afgive lækker duft. Derefter er det tid til at udskifte den. Når du gør det, tager du den meget simpelt bare ned og sætter en ny op. Nemmere kan det ikke blive.

Selvom du har en Wunderbaum, kan den dog ikke erstatte en løbende grundig rengøring. Har du ikke det rette udstyr til at gøre din bil ren, er det selvfølgelig med til at gøre hele processen mere besværlig. Du kan finde et stort udvalg af udstyr til bilpleje her på siden.

Ikke i vejen under kørslen

Når du kører bil, bør din sikkerhed selvfølgelig være helt i top. Der bør ikke være noget, der kan forstyrre dig eller kan være til fare for dig i bilen. En Wunderbaum har en lille størrelse, så den ikke kommer til at være i vejen, når du kører bil.

Fordi en Wunderbaum er af pap, kommer der heller ikke til at ske noget ved, at den falder af under kørslen, eller at den ryger rundt i kabinen under et uheld. En duftfrisker i et fast materiale ville derimod kunne forårsage stor skade.

Sådan vælger du den rigtige Wunderbaum

Når du skal vælge en duftfrisker til bilen, er der to vigtige parametre, som du skal tage hensyn til. Det er først og fremmest, hvilken duft du ønsker. Derudover hvordan din Wunderbaum skal se ud.

Dufttræerne bliver fremstillet med en lang række forskellige former for dufte – for mange til, at det er muligt at nævne dem alle her. Duft er virkelig en smags sag, og det store udvalg gør det netop muligt for dig at vælge den rette.

Wunderbaum bliver fremstillet med forskellige mønstre og både som træer, dråber og små duftflasker. Derudover får du dem også i forskellige farver. Udseendet er også en smags sag, så det er helt op til dig, hvad, du synes, passer bedst til din bil.

En velduftende bil er en fryd hver gang

Når du sætter dig ind i din bil, bør det ikke være en dårlig lugt, der møder dig. På den måde bliver det aldrig rart for dig at sætte dig ind i bilen. Hvis du er en af de mange, der hver dag bruger bilen til at komme til og fra arbejde, er det ikke rart, hvis bilen har en mærkelig lugt hele vejen.

Med en Wunderbaum er det så nemt for dig at ændre på, hvordan din bil lugter, at det ville være fjollet af dig, hvis du ikke gjorde noget ved det. Derfor er det smart, at du altid har et lille lager af Wunderbaums hængende – så kan du nemt sætte en op i vinduet, når den gamle er holdt op med at dufte.

Nemt at bestille Wunderbaum hos Bauhaus

Når du har fundet den form for Wunderbaum, som du gerne vil bruge, er det nemt for dig at bestille den her hos BAUHAUS. Du kan vælge, om du vil have den leveret til din adresse, eller om du selv vil hente den nede i et af vores byggemarkeder.

Den sidste løsning kalder vi Click and Collect, og der har du mulighed for at bestille på nettet, hvorefter vi lægger varen klar til afhentning i det valgte byggemarked. Du kan hente den bare tre timer efter, at du har bestilt den på nettet.

Rul op på siden, og se vores store udvalg af Wunderbaum.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.