Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Toiletsæder

(181)
Her hos BAUHAUS finder du et stort udvalg af toiletsæder. For eksempel har vi mange med den smarte soft close funktion, der sikrer, at sædet lukker stort set lydløst. Rul op på siden og gå på jagt blandt vores mange forskellige typer af toilets..

1-32 af 181 produkter

Side

Viser 1-32 af 181 produkter

Toiletsæder

Her hos BAUHAUS finder du et stort udvalg af toiletsæder. For eksempel har vi mange med den smarte soft close funktion, der sikrer, at sædet lukker stort set lydløst. Rul op på siden og gå på jagt blandt vores mange forskellige typer af toiletsæder.

Et toiletsæde er en nødvendighed, og måske har du indtil nu ikke gjort dig de store tanker om, hvilket toiletsæde der vil være det rette for dig. Toiletsæder fås i dag med flere forskellige smarte funktioner. Det er for eksempel soft close, der gør, at de lukker stort set lydløst, og lift off og quick release, der gør sæderne nemme at tage af, når du skal gøre toilettet rent.

Udover at toiletsædets funktioner spiller en rolle, gør stilen og farven på brættet det selvfølgelig også. Du kan vælge mellem en lang række forskellige former for toiletsæder her på siden. Dermed kan du nemt finde et, der passer rent stilmæssigt ind på dit badeværelse.

Tre fordele ved toiletsæder: 

  • Soft close lukker lydløst
  • Rengøringsvenlige materialer
  • Mulighed for specialsæder

Toiletsæder med soft close lukker lydløst

Stort set alle vores toiletsæder har soft close. Det er en funktion, der betyder, at brættet ikke smækker ned på kummen, men at det lige så langsomt daler ned og lægger sig stort set lydløst. Det giver altså mindre larm på badeværelset og kan hjælpe til at dæmme op for konflikter om toiletsædet.

Soft close er klart en fordel i forhold til at gøre toilettet mere behageligt for dig at bruge. Det er nemt for dig at liste ud på toilettet om natten uden at vække hele huset, fordi du kommer til at smække med brættet.

Nemt at rengøre med rengøringsvenlige materialer

Alle vores toiletsæder er skabt i materialer, der gør dem nemme at rengøre. Dermed kan du nemt og hurtigt få gjort toilettet rent. Selve brættet er typisk dækket af akryl, der er meget slidstærkt og meget nemt for dig at rengøre.

For at gøre toilettet endnu nemmere for dig selv at rengøre kan du holde øje med funktionerne quick release og lift off. Begge dele gør det muligt for dig nemt og hurtigt at løfte brættet af, så det bliver langt nemmere for dig at gøre rent under det.

Specialsæder til børn og gangbesværede

De fleste af vores toiletsæder er skabt til helt almindelig brug, men der findes også specialsæder, der kan være en fordel i en række sammenhænge. Mindre børn vil typisk ikke kunne sidde på et almindeligt toiletsæde. Derfor er det rart at have et særligt toiletsæde til dem, så de stadig har mulighed for at bruge toilettet.

Har du gangbesværet, kan det også være svært for dig at bruge et almindeligt toiletsæde. I det tilfælde kan du have svært ved at komme så langt ned, som sædet kræver. Med et hævet sæde skal du ikke lige så langt ned og vil derfor have nemmere ved at bruge dit toilet igen.

Sådan vælger du det rigtige toiletsæde

Når du skal vælge et toiletsæde, skal du først og fremmest være opmærksom på, om det skal være et specialsæde. Har du brug for et sæde, der er særligt højt, fordi du har svært ved at komme op og ned fra et traditionelt sæde, eller har du brug for et børnesæde, skal du selvfølgelig gå efter det.

Skal du bare bruge et helt almindeligt toiletsæde, kan du i stedet se på de tre funktioner:

  • Soft close, der gør, at brættet lukker ned stort set lydløst
  • Lift off, der gør, at du nemt og hurtigt kan løfte brættet af
  • Quick release, der sikrer, at du nemt kan tage sædet af

Endelig kan du selvfølgelig begynde at se på, hvilket toiletsæde der i stilen vil passe ind på dit toilet. Måske er du til et klassisk hvidt bræt, måske vil du gerne have et lidt mere vovet sort bræt, eller måske er du ovre i noget lidt mere alternativt med et mønstret toiletsæde.

Toiletsædet sætter prikken over i’et

Toiletsædet er selvfølgelig bare en lille detalje i forhold til at gøre dit badeværelse lækkert og brugbart. Det er dog også en vigtig detalje, der gør, at du kommer til at nyde dit badeværelse lidt mere. Når toiletsædet ikke længere smækker ned på kummen, men lægger sig lige så stille, og når du nemt og hurtigt kan tage brættet af for at gøre toilettet rent, vil du glæde dig over, at du har valgt det rette.

Farven på toiletsædet er selvfølgelig også med til at understrege den stil, som du har valgt på dit badeværelse. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at vælge den helt rigtige farve eller eventuelt det helt rigtige motiv. Mange af vores toiletsæder har nemlig et motiv eller mønster på. Det kan være en palmestrand, en blomst og en sommerfugl.

Er du også på jagt efter et helt nyt toilet, kan du selvfølgelig også finde det her hos BAUHAUS. Vi har et stort udvalg af forskellige former for toiletter. Derfor vil det være nemt for dig at finde det rette til dit badeværelse.

Køb nemt dit næste toiletsæde hos BAUHAUS

Når du har fundet ud af, hvilket toiletsæde der vil være det rette til dit behov, kan du nemt og hurtigt bestille det her på siden. Du kan vælge mellem at få det leveret eller selv at hente det. Nu vejer et toiletsæde ikke så meget, så det vil være nemt for dig selv at transportere det hjem.

Derfor kan vores Click & Collect løsning være en oplagt mulighed for dig. I det tilfælde kan du hente toiletsædet nede i et af vores byggemarkeder bare tre timer efter bestilling.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.